kalakos Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2007 na rotiso kati se esas pou menete ellada kiolas iparxoun magazia poker? pou na poulane trapezia, markes, xartia copag, bouton dealer, programata gia live tournoi kai diafora ala? efxaristo gia tis apadisis... Παράθεση
JeanJK Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2007 Den exei parei to ayti moy kapoio toso organwmeno magazi. Gia markes kai dealer button poy aneferes kane clik stin stin diafimisi poy brisketai stin arxiki selida toy pokerland katw apo toys paiktes tis xronias...Egw tyxainei na exw tin sigekrimeni kassetina kai einai yperoxh..Mi me katigorisei kaneis gia diafimisi giati to kanw syneidhta!!!! :P Παράθεση
vergitsis Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2007 simfwnw me ton ikavak,stin sistinw anepifylakta! oson afora to trapezi,isws o pwlitis twn chips na se voi8hsei! :woohoo: Παράθεση
kalakos Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2007 efxaristo ala den rotao gia na agoraso ala adithetos gia kano ena magazi sto melon mesa sta epomena dio xronia mexri pou na gini gnosto to poker stin elada epidi aftin tin stigmi imaste 200 300 na to kseroume to pexnidi... aftin tin valitsa me ta chip sxedon i idia tin exo kai tin plirosa kati poli ligotero apo ta 95€.. daksi vevea stin gallia pou to poker to pezoun kai 10xrona edo kai xronia(ean kai to poker ine apagorevmeno edo epidi aploustata to kratos den exi dikeoma pano sta lefta pou pezode)... na ksanabo ligo sto thema mou ean ipirxe magazi poker mono kai mono gia to poker me trapezia chip xartia dvd rouxa.. tespa olo osa ine giro apo to poker tha pigenate na agorasete? Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2007 Ego prosopika oxi. Paizo 3 xronia online poker sxedon kai apo ta player points poy exo mazepsi ego parei tin aloymineneia kasetina me ta 11,5 grams composite chipsNo limit holdem theory and practiceKill Phill pokerStuy Ungar viografiaAdvanced holdem pokerDan Harrigtons tournament pokerPolo shirtFormaKapeloTsantaThermosPlastikes trapoylesAyta thymamai tora. Ena magazi gia proionta poker einai kali idea alla den ksero poso viosimo einai. Oi palioi paiktes olo kai kati exoyne idi. To oti tha aykseithei o arithos ton ellinon paikton einai sigoyro. To ti tha einai se thesi na agorasoyne omos den to gnorizo. Oi perisoteroi fantazomai endiaferontai gia markes kai vivlia. Ta vivlia ta vriskeis poly eykola apo to internet se ilektroniki morfi. Ego to mono poy tha agoraza einai trapezi, poy kai ayto to dinoyn oi etaireis alla apoti thimamai den kanoyn apostoli se evropi. Min viazesai, des pos tha paei ton epomeno xrono kai kane tin kinisi soy. Παράθεση
Recommended Posts