Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θα ελεγα οτι το 9αρι του αντιπαλου ειδα λαθος οτι ειναι μπαστουνι και οτι εκανα muck αλλα ο αντιπαλος ειπε "Αce" oποτε κατι τετοιο δεν ισχυει.

Προφανες επειδη γενικοτερα ο Ivey δεν κοιταει ποτε ξανα τις καρτες του μπερδευτηκε/ξεχασε οτι ειχε το 8 μπαστουνι.

Συμβαινουν και στους καλυτερους..

Δημοσίευση

Τις προαλλες παιζαμε PLO στο Apollonia και ενας κυριος σε παρομοια κατασταση μπερδευτικε, νομιζε οτι εχει κουπες στον ασσο και βαρεσε POT 480ευρο, 2 αλλοι παικτες με χαμηλο χρωμα πηγαν πασο)) που να φανταζομουν οτι θα εβλεπα τον PHIL IVEY !!!! να κανει ακριβως το ιδιο λαθος........ απιστευτα πραγματα..........

Δημοσίευση

tora poy eipes apollonia akouste ti egine tin kyriaki

se cash trapezi kai katw exei 250eoyra

anigi xroma o enas kai 2 epafes o alos

o dealer mperdeyete kai klini to xroma

fonazi to trapezi oti ekane lathos o dealer

kai tin wra poy ta alazi fonazi o alos me tis 2 epafes :blink::blink:

ta eklise ta eklise i partida teliose

kai peripoy gia ena misaoro prospathoyse na pisi akoma kai ton viktor :P

oti ta lefta prepei na ta parei aytos :side: :side:

:angry: ayto einai xeftila :angry:

Δημοσίευση

Στο προ-προηγούμενο GSOP πριν το πρώτο brake έχω κουραστεί και όπως χαζολογάω στο τραπέζι κοιτάω τα φύλλα μου και βλέπω μία αηδία νομίζω 9-2 off κατευθείαν πετάω τα χαρτιά μέσα ,όλα καλά θα πείτε μέχρι εδώ .....

Αλλά εκείνη την ώρα μιλάει ο btb =muck ,Το button muck και το sb λέει: δηλαδή πρέπει να ποντάρω; και γέλαγαν όλοι!!

ΝΑΙ κύριοι ήμουν στο bb και τα πέταξα ενώ δεν είχε ποντάρει κανένας ευτυχώς το διάλειμμα ήταν σε 60 sec έριξα νερό στο πρόσωπο μου και υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως δεν θα ξαναπαίξω τουρνουά άυπνος και με δουλειά από το πρωί .