arourel Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 3:00 του video:{pokertube}c9d2e9d1-19e9-487d-b568-80f3f376e105{/pokertube} Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 pos sto kalo mperdeutike?sigoura simbainei se olous...alla o ivey?damn Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Θα ελεγα οτι το 9αρι του αντιπαλου ειδα λαθος οτι ειναι μπαστουνι και οτι εκανα muck αλλα ο αντιπαλος ειπε "Αce" oποτε κατι τετοιο δεν ισχυει.Προφανες επειδη γενικοτερα ο Ivey δεν κοιταει ποτε ξανα τις καρτες του μπερδευτηκε/ξεχασε οτι ειχε το 8 μπαστουνι.Συμβαινουν και στους καλυτερους.. Παράθεση
ZenitGR Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Τις προαλλες παιζαμε PLO στο Apollonia και ενας κυριος σε παρομοια κατασταση μπερδευτικε, νομιζε οτι εχει κουπες στον ασσο και βαρεσε POT 480ευρο, 2 αλλοι παικτες με χαμηλο χρωμα πηγαν πασο)) που να φανταζομουν οτι θα εβλεπα τον PHIL IVEY !!!! να κανει ακριβως το ιδιο λαθος........ απιστευτα πραγματα.......... Παράθεση
fridis Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 tora poy eipes apollonia akouste ti egine tin kyriaki se cash trapezi kai katw exei 250eoyraanigi xroma o enas kai 2 epafes o aloso dealer mperdeyete kai klini to xromafonazi to trapezi oti ekane lathos o dealerkai tin wra poy ta alazi fonazi o alos me tis 2 epafes ta eklise ta eklise i partida teliosekai peripoy gia ena misaoro prospathoyse na pisi akoma kai ton viktor oti ta lefta prepei na ta parei aytos :side: :side: ayto einai xeftila Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 o ivey epaize 6 meres sto main event kai ta vradia epaize sto bobbys room.opos eipe de koimotan katholoy..mallon auto einai to timima.... Παράθεση
Guest Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2009 Στο προ-προηγούμενο GSOP πριν το πρώτο brake έχω κουραστεί και όπως χαζολογάω στο τραπέζι κοιτάω τα φύλλα μου και βλέπω μία αηδία νομίζω 9-2 off κατευθείαν πετάω τα χαρτιά μέσα ,όλα καλά θα πείτε μέχρι εδώ .....Αλλά εκείνη την ώρα μιλάει ο btb =muck ,Το button muck και το sb λέει: δηλαδή πρέπει να ποντάρω; και γέλαγαν όλοι!!ΝΑΙ κύριοι ήμουν στο bb και τα πέταξα ενώ δεν είχε ποντάρει κανένας ευτυχώς το διάλειμμα ήταν σε 60 sec έριξα νερό στο πρόσωπο μου και υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως δεν θα ξαναπαίξω τουρνουά άυπνος και με δουλειά από το πρωί . Παράθεση
von_dracul Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2009 φίλε Zenit ο ένας απτους 2 που foldaran χρώμα στο flop στο χέρι PLO που αναφέρεις ήμουν εγώ.4-6 κούπες.Φαντάσου πλάκα που έπαθα όταν είδα τα φύλλα του τρελλού!Ο άλλος είχε 10-5 κούπες. Παράθεση
Recommended Posts