malachaskos Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 παιδιά καλημέρα. έχω μια απωρεία με το paradise poker της vistabet. χτες έπαιζα ένα τουρνουά. ήμουν 1ος απο τους 60 μέχρι τους 16! και πιάνω ΑΑ! κάνει ένας raise πάω all-in ( ωραία σκέφτομαι!) έχει Q-10! φλοπ(3-5-10)turn (Q)river (10)!!!χάνω!!!!στο αμέσως επόμενο φύλο,ακόμα ήμουν πρώτος!!! KQ (κάνω raise 2*pot) τα βλέπει ο ίδιος που μου τα πήρε πρίν.φλοπ (Κ-Q-5),turn (A),turn (5. ξανάχάνω!!!! και πλέων είμαι 7ος!!!!επόμενο φύλο (Κ-8) πάει όλο check και μπαίνω!!!!! (τι τό θελα???)έρχεται το φλόπ ιδανικό (Κ-8-Κ) πατάω check να το τι θα πάρουμε!!!και μου πετάει ο "φύλος" all-in!!! τι να έκανα???all-in!!!!! turn (A)......!!!!river (A)........!!!!!!!!!είχε Α-2!!!γίνεται μέσα σε 3 χέρια συνεχόμενα όλο αυτό?????? Παράθεση
agelis Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 το μονιτορ σου υπαρχει ακομα ?? :laugh: Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 με δυσκολία κρατήθηκα....... ρε φίλε είναι παράλογο που κάτι υποπτεύομαι? Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 malachaskos έγραψε:με δυσκολία κρατήθηκα....... ρε φίλε είναι παράλογο που κάτι υποπτεύομαι?Πόσα τουρνουά έχεις παίξει συνολικά? Παράθεση
stayros1987 Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Re file einai fos fanari oti to site to ekane epitides gia na xaseis to toyrnoua.Kala kaneis kai ipopteyesai.Se ayto to site tin patise kai enas filos moy poy xase eno kratouse foul toy vale me 3aria apo foul toy vale me 8aria. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 stayros1987 έγραψε:Re file einai fos fanari oti to site to ekane epitides gia na xaseis to toyrnoua.Kala kaneis kai ipopteyesai.Se ayto to site tin patise kai enas filos moy poy xase eno kratouse foul toy vale me 3aria apo foul toy vale me 8aria.wow δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο..Παιδια περα απο την πλακα μπορω να σας στειλω εκατονταδες για να μην πω χιλιαδες τετοιες παρτιδες ειτε απο cash ειτε απο τουρνουα..just keep playing.. Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 ναι, ρε παιδιά συμφωνώ... αλλά δεν είναι περίεργο 3 στα 3???????? Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Ναι φιλε ειναι περιεργο και ισως αν ειναι ο πρωτος σου καιρος στα online poker sites να σου φαινεται καπως. Οσο περισσοτερο παιζεις τοσο πιο πολλες φορες θα το βλεπεις να συμβαινει, το θεμα ειναι να παιρνεις εσυ τις σωστες αποφασεις και σε βαθος χρονου θα εισαι κερδισμενος. Πιστεψε με ολοι οσοι γραφουμε εδω εχουμε πολλες απιστευτες παρτιδες να σου παραθεσουμε. Δεν προσπαθω να σου το παιξω εξυπνος απλα προσπαθω να σε προειδοποιησω οτι θα ξαναδεις πολλα παρομοια περιστατικα οσο συνεχιζεις να παιζεις. Οπως λεει κ ο foustouki "just keep playing" Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Τσου φίλε...Αν αυτό το συγκεκριμένο φαινόμενο που αναφέρεις σου συνέβη απλά σε ένα τουρνουά δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Αν σου συμβαίνει για καμια βδομάδα σε 50-60 τουρνουά είναι variance και αν σου συμβαίνει για, έστω, πάνω από 100-150 τουρνουά τότε αρχίζει να είναι περίεργο.Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες που κάνουν πάνω από 3 μήνες τουλάχιστον να κάνουν κάποια μεγάλη επιτυχία και ας παίζουν καθημερινά τουλάχιστον 8 τουρνουά. Αυτό δεν συμβαίνει γιατί κάνουν μπαρούφες πάντα αλλά γιατί πολύ απλά φαινόμενα σαν και αυτά που έπαθες εσύ ή ακόμα και χειρότερα τους συμβαίνουν. Μέσα στο παιχνίδι είναι.Αν δεν εμπιστεύεσαι την εταιρία μετά από αυτό, είναι προσωπικό σου θέμα και μην ξαναπαίξεις σε αυτην. Επιλογή σου. Όμως το συγκεκριμένο φαινόμενο δεν είναι ούτε καν ψευδαίσθηση δείγματος για να υποθέσουμε για rigged. Μακάρι να ήταν τόσο απλό. Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 παίζω poker περίπου 3 χρόνια. σε αυτή την εταιρία ξεκίνησα (sportingbet) τώρα παίζω κυρίως partypoker. συμφωνώ οτι είναι όλα στο παιχνίδι αλλά το 3 στα 3!!!! και με τέτοια φύλλα δεν το έχω ξαναδεί... έχω δεί να χάνω με καρέ αλλά όχι 3 συνεχόμενα!!! στο flop σε όλα να έχω πάνω από 85% και στο river 0!!!! Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 9 συνεχομενοι ασσοι χαμενοι σε preflop all in η στο φλοπ.Απο τις 9 φορες μονο την μια ημουν πισω οπου ο αντιπαλος ειχε set στο φλοπ.Οι 8 απο αυτους στο NL50 και ο 9ος στο NL1000 με αντιπαλο τον Brad Booth ο οποιοσ ειχε 1 out (ΑdΑs vs 5s5h flop x(d) v(d) z(d) και river 5c)Πως θα ενιωθες?Οι πιθανονητες ειναι ανεξαρτητες η μια με την αλλη.Οταν χανεις ενα coin δεν σημαινει οτι θα κερδισεις το αλλο.Πρεπει να μαθεις να το αντεχεις ψυχολογικα. Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 δεν υπάρχει περίπτωση το σύστημα να τα έβγαζε έτσι για κάποιο λόγω??? Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Δες στο διαδίκτυο αρκετές παρτίδες, ή σερί από παρτίδες από live τουρνουά. Four of a kind vs. Straight Flush, AA broken 3 in a row κλπ... Δηλαδή ο ντήλερ και το καζίνο το έκανε αυτό σε αυτούς τους παίκτες επίτηδες για κάποιο λόγο; Ή απλά ατύχησαν; Επίσης είναι μια πολυ όμορφη 2η season του HSP που του Negreanu πανε όλα ανάποδα. Είχε η παραγωγή κάτι εναντίον του;Δεν στα λέω αυτά γιατί μπορώ να αποδείξω απόλυτα την αξιοπιστία όλων των διαδικτυακών εταιρίων. Απλά ότι με αυτο τον τρόπο σκέψης που εσύ τα βλέπεις δεν θα βρεις καμιά άκρη, ούτε απόδειξη είναι.Απλά συμβαίνουν παντού. Είτε διαδίκτυο, είτε σε μια αίθουσα του υλικού κόσμου. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Malachaskos παίξε λίγα ακόμα κι δες αν συνεχίσει να βγαίνουν έτσι τα φύλλα και μετά παράτα το.Υπάρχουν πολλά sites.Αλλά συμβαίνουν αυτά αυτά ούτως ή αλλως.Μπορώ να παραθέσω αρκετά bad beats που έχω ρίξει.Δες τί έχω πάθει εγώ(παλιό hand):https://www.pokertableratings.com/repla ... 1522173489Το δεύτερο τεσσάρι στο river ήταν το αποκορύφωμα. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 prosoxi prosoxisthn pokerstar simera sikosa mesa se mia wra 7 fores AA KAI SPASANE TIS 6 vevea kai tis 6 ekana mini raice :S A poli orea molis spasane kai oi KK ala se alo hand kratisan ta 22 :laugh: :laugh: Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 ναι οκ. αλλά το θέμα είναι οτι εσένα ξεκίνησε απο το φλοπ και σε χάλασε!!!! εμένα με εφτιαξε τρελά...... και μετά!!!! Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 fridis έγραψε:prosoxi prosoxisthn pokerstar simera sikosa mesa se mia wra 7 fores AA KAI SPASANE TIS 6 vevea kai tis 6 ekana mini raice :S A poli orea molis spasane kai oi KK ala se alo hand kratisan ta 22 :laugh: :laugh:7 φορές??????????????? μπράβο!!! εμένα μόλις μπηκα AK ο αλλος J10 και έβγαλε foul!!!!! αυτά όμως ειναι νορμάλ!!!!!! Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 ΑΚo, ΑΚs Vs. JTo, JTs ---> 62,6% Vs. 37,4% Μην κοιτάς πως έχασες τελικά. Αν έκανε φουλ, αν έκανε καρέ, αν απλά ένα δεκάρι άνοιξε στο flop. Τελωσπάντων. Ούτως ή άλλως ευτυχώς αυτά τα thread περί rigged και στιγμιαίας απογοήτευσης έχουν εκλείψει. Μετά από 4-5 μήνες malachaskos και 50Κ παρτίδες το ελάχιστο θα αρχίσεις να τα βλέπεις τα πράγματα λίγο πιο αντικειμενικά κ όχι πάνω στην έξαρση και τον ενθουσιασμό σου σαν νέος παίκτης.Σίγουρα θα πας αρκετά καλύτερα με περισσότερες ώρες πόκερ και μελέτη μαζί με ανάλυση. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 malachaskos έγραψε:fridis έγραψε:prosoxi prosoxisthn pokerstar simera sikosa mesa se mia wra 7 fores AA KAI SPASANE TIS 6 vevea kai tis 6 ekana mini raice :S A poli orea molis spasane kai oi KK ala se alo hand kratisan ta 22 :laugh: :laugh:7 φορές??????????????? μπράβο!!! εμένα μόλις μπηκα AK ο αλλος J10 και έβγαλε foul!!!!! αυτά όμως ειναι νορμάλ!!!!!![/quote:1l3g7cbw]ελα ντεκαι εγω ζαλιστηκα στην αρχη:silly:απλα η όλη κατάσταση με έκανε ποιο tight Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Erev0s έγραψε:ΑΚo, ΑΚs Vs. JTo, JTs ---> 62,6% Vs. 37,4% Μην κοιτάς πως έχασες τελικά. Αν έκανε φουλ, αν έκανε καρέ, αν απλά ένα δεκάρι άνοιξε στο flop. Τελωσπάντων. Ούτως ή άλλως ευτυχώς αυτά τα thread περί rigged και στιγμιαίας απογοήτευσης έχουν εκλείψει. Μετά από 4-5 μήνες malachaskos και 50Κ παρτίδες το ελάχιστο θα αρχίσεις να τα βλέπεις τα πράγματα λίγο πιο αντικειμενικά κ όχι πάνω στην έξαρση και τον ενθουσιασμό σου σαν νέος παίκτης.Σίγουρα θα πας αρκετά καλύτερα με περισσότερες ώρες πόκερ και μελέτη μαζί με ανάλυση.το ελπίζω!!! πάντως παίζω partypoker και πάει μιά χαρά..... συμβαίνουν και αυτά αλλά σε λογικά πλαισια. πριν 5 λεπτά έσπασα Α... είχα Q10 έκανε μικρό bet και έσκασε J-K-A!!! Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 κάτι άσχετο με το θέμα....έχω ακούσει τα καλύτερα για pokerstars... τι λέτε εσείς? Παράθεση
fridis Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 malachaskos έγραψε:κάτι άσχετο με το θέμα....έχω ακούσει τα καλύτερα για pokerstars... τι λέτε εσείς?+1000000 Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 fridis έγραψε:malachaskos έγραψε:κάτι άσχετο με το θέμα....έχω ακούσει τα καλύτερα για pokerstars... τι λέτε εσείς?+1000000[/quote:2z78xqzf]????????? Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Μιας και είσαι νέος χρήστης θα σε συμβουλέψω να αρχίσεις να χρησιμοποιείς και την επιλογή του Search που υπάρχει στο site μας για να βλέπεις και να διαβάζεις παλιότερα thread στο φόρουμ από απορίες που μπορεί να έχεις. Να μην υπάρχουν τα ίδια πράγματα σε 100 μέρη.Όσον αφορά το pokerstars είναι σε πολλούς τομείς η καλύτερη πλατφόρμα στο διαδίκτυο με τον περισσότερο κόσμο. Ειδικά για τουρνουά θεωρείται ότι καλύτερο (από αριθμό παικτών και prizepool κυρίως). Βέβαια όλες οι εταιρίες καλές είναι ανάλογα το τι ψάχνεις (π.χ poker.gr τουρνουά μόνο για Έλληνες, profitclub poker για cash games μόνο με άτομα από μεσογειακές χώρες - Έλληνες, Ιταλούς, Ισπανούς -)Όταν βλέπεις σε ένα φόρουμ κάποια απάντηση με το + και έναν αριθμό μετά είναι σαν να λέμε: "Συμφωνω και επαυξάνω τόσο¨". Αν το έβλεπες με - θα ήταν: "Διαφωνώ κατά"...Κάπως έτσι. Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Erev0s έγραψε:Μιας και είσαι νέος χρήστης θα σε συμβουλέψω να αρχίσεις να χρησιμοποιείς και την επιλογή του Search που υπάρχει στο site μας για να βλέπεις και να διαβάζεις παλιότερα thread στο φόρουμ από απορίες που μπορεί να έχεις. Να μην υπάρχουν τα ίδια πράγματα σε 100 μέρη.Όσον αφορά το pokerstars είναι σε πολλούς τομείς η καλύτερη πλατφόρμα στο διαδίκτυο με τον περισσότερο κόσμο. Ειδικά για τουρνουά θεωρείται ότι καλύτερο (από αριθμό παικτών και prizepool κυρίως). Βέβαια όλες οι εταιρίες καλές είναι ανάλογα το τι ψάχνεις (π.χ poker.gr τουρνουά μόνο για Έλληνες, profitclub poker για cash games μόνο με άτομα από μεσογειακές χώρες - Έλληνες, Ιταλούς, Ισπανούς -)Όταν βλέπεις σε ένα φόρουμ κάποια απάντηση με το + και έναν αριθμό μετά είναι σαν να λέμε: "Συμφωνω και επαυξάνω τόσο¨". Αν το έβλεπες με - θα ήταν: "Διαφωνώ κατά"...Κάπως έτσι.thx.... για την διευκρίνηση..... Παράθεση
Recommended Posts