fridis Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 καλησπέρα,έχω κάποιες απορίες και θέλω την γνώμη τον ποιο έμπειρων από μένα πάνω σε αυτό το θέμαπριν μια βδομάδα είπα να δοκιμάσω σε ένα satelite τον 5$ που έδινε θέσεις σε 109$ και από εκεί σε ένα άλλο που σε πήγαινε σε satelite τον 530$ τον 5$ ηταν λιγο παλουκι αλλα τον 109$ μου φάνηκε πολύ εύκολο μάλλον επειδή ένας στους 5,5 έπαιρνε το tickets,και ειχε μονο 19 ατοματο πηρα και έκανα απεγράφη γιατί σκέφτηκα εκεί θα είναι πολύ πιο δύσκολα αφού θα έδινε 1 2 tickets το πολύ,αυτά τα λεφτά τώρα επειδή είναι σε μορφή w$ μπορούσα να τα παίξω μονο σε satelite έτσι ξαναμπήκα στο ίδιο τον 109$ και ξανακέρδισα το tickets τον 530$ και ειχε ξανα 19 ατομα και στισ θεσης 4-6 εδινε τα 109$ πισωαν συνεχίζω να παιζω μονο εκεί μέχρι να μαζέψω το ποσο που χρειάζομαι δινω πολλές μικρές μάχες η τακτική αυτή έχει κάποια βάση???ευχαριστώΥΓ΄΄προσπάθησα καμια 10aria φορες πάλι στο 5$ αλλα είναι τελικά δύσκολο γιατί εχει μια θέση στα 22 άτομακαι μπαίνουν καμια 300 και γίνετε χαμος Παράθεση
mayrogata Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Φιλε fridis, σε γενικες γραμμες τα προκριμματικα της PS εχουν μεγαλο ενδιαφερον ιδιαιτερα αν το ticket value αξιζει. Κατα τη γνωμη μου σε αυτη την κατηγορια ανηκουν satellites των οποιων το buy in ή το average buy in-αν προκειται για rebuys-ειναι maximum το 1/7 της αξιας του εισιτηριου. Στα τουρμπο satellites το value πρεπει να ειναι ακομη μεγαλυτερο καθοτι τα περιθωρια ειναι μικροτερα(ενας στους πεντε ειναι καλα). Εξαιρεσεις τα satellites a)με μεγαλο σχετικα field οπου αν παιζεις καλα θα βρεις αρκετα dead money και β)τα satellites με μεγαλο κινητρο(ενα EPT ticket π.χ οπου αν και δεν εχεις-εχω-εχουμε καλες πιθανοτητες αξιζει να προσπαθησει κανεις). Αυτο που θα σου προτεινα με δεδομενο το μικρο ΙΤΜ στα αποτελεσματα σου ειναι να εξαργυρωνεις τετοιου ειδους νικες με w$ ή και T$ εχοντας ετσι τη δυνατοτητα να δοκιμασεις σε περισσοτερα τουρνουα(π.χ 530$ μεταφραζονται σε σχεδον 25 τουρ με 22$ ή ακομα καλυτερα 50 περιπου τουρ των 11$ που ειναι και κοντα στο ΑΒΙ που εχεις. Αυτο θα σε κανει να παιζεις χωρις την πιεση του μεγαλου buy in και επισης θα εχεις απειρως πιο πολλες ευκαιριες για κατι καλο. Τωρα αν τιποτα απο ολα αυτα δεν σε ενδιαφερει και θες-σωνει και καλα-να συνεχισεις προς τα πανω με μοναδικο εφοδιο ενα εισιτηριο των 530$ τοτε νομιζω πως ειναι καλυτερο να προσπαθησεις εφαπαξ, παρα να παιζεις 109$ με στοχο κατ αποκοπη καθαρο κερδος 421. Καλη τυχη. Παράθεση
agelis Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 fridis μεσα στο pokerstrategy.com υπαρχει ειδικο thread οπου μπορεις να κανονισεις να πουλησεις W$ ή T$ με χασουρα 3-5%. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 agelis έγραψε:fridis μεσα στο pokerstrategy.com υπαρχει ειδικο thread οπου μπορεις να κανονισεις να πουλησεις W$ ή T$ με χασουρα 3-5%.ναι το ξέρω αλλα σκοπός μου είναι από το να παίξω μια φορα προκριματικό τον 530$ και αν χάσω θα πρέπει να προσπαθήσω ξανά από το 0, να παίξω αρκετές φορες τον 109$ με αυτό το κεφαλαιο χωρίς να κινδυνέψω τα δικά μου λεφτά και αν κερδίζω 1στα2 η 1sta3 θα μπορώ να παίξω σε κάποιο side EPT-IPT ,αφού από ότι μας είπε ο ήλιος μπορούμε με mail να τα αλλάξουμε τα w$ με side τουρ Παράθεση
valitsius Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 fridis έγραψε:agelis έγραψε:fridis μεσα στο pokerstrategy.com υπαρχει ειδικο thread οπου μπορεις να κανονισεις να πουλησεις W$ ή T$ με χασουρα 3-5%.ναι το ξέρω αλλα σκοπός μου είναι από το να παίξω μια φορα προκριματικό τον 530$ και αν χάσω θα πρέπει να προσπαθήσω ξανά από το 0, να παίξω αρκετές φορες τον 109$ με αυτό το κεφαλαιο χωρίς να κινδυνέψω τα δικά μου λεφτά και αν κερδίζω 1στα2 η 1sta3 θα μπορώ να παίξω σε κάποιο side EPT-IPT ,αφού από ότι μας είπε ο ήλιος μπορούμε με mail να τα αλλάξουμε τα w$ με side τουρ[/quote:1dzozkoo]Players may buy in to EPT events using W$ providing they have PlatinumStar or Supernova VIP status on PokerStars. This service depends on availability. Requests for W$ direct buy-ins must be submitted to registrations@pokerstars.com and requests need to be received before the final online qualifying tournament on PokerStars (typically two saturdays before the event) and whilst PokerStars still has seats to sell. To avoid disappointment, please notify PokerStars as soon as possible if you want to buy-in directly. Players may buy seat-only packages at the going exchange rate on the day of registration, or they may also buy EPT accommodation packages - depending on availability. All W$ buy-ins to EPT events will be PokerStars sponsored players for that EPT event, and they are required to wear PokerStars logo gear for the duration of the tournament. All players who buy-in with W$ will be supplied with a PokerStars player bag.Μην ξεχνάς τη λεπτομέρεια ότι θα πρέπει να είσαι platinumstar και πάνω για να το κάνεις αυτό Παράθεση
fridis Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 valitsius έγραψε:fridis έγραψε:agelis έγραψε:fridis μεσα στο pokerstrategy.com υπαρχει ειδικο thread οπου μπορεις να κανονισεις να πουλησεις W$ ή T$ με χασουρα 3-5%.ναι το ξέρω αλλα σκοπός μου είναι από το να παίξω μια φορα προκριματικό τον 530$ και αν χάσω θα πρέπει να προσπαθήσω ξανά από το 0, να παίξω αρκετές φορες τον 109$ με αυτό το κεφαλαιο χωρίς να κινδυνέψω τα δικά μου λεφτά και αν κερδίζω 1στα2 η 1sta3 θα μπορώ να παίξω σε κάποιο side EPT-IPT ,αφού από ότι μας είπε ο ήλιος μπορούμε με mail να τα αλλάξουμε τα w$ με side τουρ[/quote:2pmbg3b1]Players may buy in to EPT events using W$ providing they have PlatinumStar or Supernova VIP status on PokerStars. This service depends on availability. Requests for W$ direct buy-ins must be submitted to registrations@pokerstars.com and requests need to be received before the final online qualifying tournament on PokerStars (typically two saturdays before the event) and whilst PokerStars still has seats to sell. To avoid disappointment, please notify PokerStars as soon as possible if you want to buy-in directly. Players may buy seat-only packages at the going exchange rate on the day of registration, or they may also buy EPT accommodation packages - depending on availability. All W$ buy-ins to EPT events will be PokerStars sponsored players for that EPT event, and they are required to wear PokerStars logo gear for the duration of the tournament. All players who buy-in with W$ will be supplied with a PokerStars player bag.Μην ξεχνάς τη λεπτομέρεια ότι θα πρέπει να είσαι platinumstar και πάνω για να το κάνεις αυτό[/quote:2pmbg3b1]aaaaaaaaaara prepei na mpo sta 530$ kai na ta pexo? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 μπορεις να τα χρησιμοποιησεις για το wcoop η για αντιστοιχα satellites για ept,wsop.Ειναι tournament dollars αλλα καθαρα για special event.Οπως επισης αν τα πηγαινεις καλα σε αυτα μπορεις και να τα πουλας. Παράθεση
HULK Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2009 Απ οτι καταλαβα εχεις βαλει στοχο να παιξεις ept και καλα κανεις..Ειναι απλο και εισαι σε καλο δρομο αφου κερδιζεις αυτα τα tickets με καλη συχνοτητα σημαινει οτι θα εχεις πολλες ευκαιριες να συμμετεχεις σε sats..Σε καποιο θα σου κατσει αν παιζεις σωστα.. πιστευω ειναι ο πιο απλος δρομος..Καλη επιτυχια !! Παράθεση
Recommended Posts