Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπερα μαγκες. First of all για το live satelite για EPT o george συμφωνησε και το satelite θα γινει.

Το ποτε δεν ειναι σιγουρο. Ειναι σιγουρο οτι θα γινει για το EPT της Πραγας θα εχει buy in 100+10 με unlimited rebuys και double add on και θα δινει πακετα των 1.700 η 1.800 ευρω που θα συμπεριλαμβανουν το buy in του side των 1.000 και 700 η 800 για tickets και διαμονη.

Θα ενημερωσει και ο ιδιος και οσοι απο εμας μαθουμε κατευθειαν εδω.

ΕΣΒΗΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕ Ο ΤΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ.

ΝΙΚΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΙΡΩΝΙΑ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΤΗ.

ΕΠΑΙΞΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΡΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΡΣΗ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ.

ΤΟ FORUM ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

Δημοσίευση

D.uK.e έγραψε:

Καλησπερα μαγκες. First of all για το live satelite για EPT o george συμφωνησε και το satelite θα γινει.

Το ποτε δεν ειναι σιγουρο. Ειναι σιγουρο οτι θα γινει για το EPT της Πραγας θα εχει buy in 100+10 με unlimited rebuys και double add on και θα δινει πακετα των 1.700 η 1.800 ευρω που θα συμπεριλαμβανουν το buy in του side των 1.000 και 700 η 800 για tickets και διαμονη.

Θα ενημερωσει και ο ιδιος και οσοι απο εμας μαθουμε κατευθειαν εδω.

Τωρα, για τη παρτιδα που ανεεφερα χθες. Πραγματικα εξεπλαγειν απτο ποση ωρα μπορει ενας ανθρωπος να χασει απτη ζωη του για να κανει τετοια αναλυση επανω σε μια αναλυση καποιου (safesteps).

Αν και ομολογω φιλε safesteps οτι με καλυψες πληρως και οτι οι γενικες γνωσεις που εχεις στο ποκερ ειναι πολλες.

Βεβαια οι ''αναλυτες΄΄ συνηθως του ποκερ δεν ειναι και οι καλυτεροι παιχτες αλλα προσφερουν πολλα απο γνωσεις σε forum και σε περιοδικα.

Με χαλαει ομως φιλε αυτη η κριτικη εκ του ασφαλους με καποιες δωσεις ειρωνιας.

Θες να το παιξεις καποιος και αυτο ειναι το ποιο αστειο απο ολα.

Μονο και μονο γιαυτο το λογο δεν εχω ποσταρει αλλη πασα εδω μεσα.

Γιατι ναι μπορει να κανω λαθος μπορει να το εχω παιξει λαθος μπορει να μην εχω προσεξει κατι που εσυ ενας "pro" (LMAO) θα το προσεχε αλλα αντι να αναλυθει-συζητηθει η παρτιδα θα δω ενα κατεβατο μονολογο δικο σου που θα μου κανεις και αστειακια λες και δινεις συνεντευξη στο status σε στηλη για τους εξυπνους-χιουμορακια αντρες!

Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου φιλαρακι μου απλα μαρεσει να μιλαω για ποκερ με φιλους οπως ποιο πανω ειδες οτι μιλουσα με τον τιμορο χωρις να προσπαθω να χλευασω το play καποιου και ας ειναι το χειροτερο στην ιστορια του ποκερ.

Ο μονος λογος τελοσπαντων που ποσταρα την παρτιδα ηταν επειδη κατι ειπαμε με τον φριδη.

Αλλα ουτε καν εσυ δεν καταλαβες το σημειο που πραγματικα ηθελα να παρω καποιες απαντησεις.

Θα στο πω αν και ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει περιπτωση να απαντησεις σαν ενας απλος παιχτης αλλα σαν tον ''phil'' μην πεθανω στα γελια της Ελλαδας. Γεματος επαρση και ειρωνεια απεναντι σε καποιον που δεν τον ξερεις και δεν σου εχει φερθει αναλογα ποτε.

Το σημειο ειναι οταν εγω ισως λανθασμενα προσπαθω να πεταξω τον φριδη απτο pot πολυ απλα γιατι ειχα αποφασισει να κανω call τα 8,000 του limper οποτε προφανως θα εκανα και τα αλλα 6.000 στο turn, και γιαυτο δεν ηθελα τον φριδη μεσα.

Ηταν ο μονος που με καλυπτε και πιστεψα οτι αν δεν pushαρω θα κανει call με εναν Α εστω και ετσι θα κανει call και στο turn.

Ξερεις μετραει και κατι που επισης δεν προσεξες, δηλαδη η εικονα του παιχτη μεχρι εκεινη την ωρα που εγω την ξερω και συ οχι.

Οποτε προφανως και σκεφτηκα οτι δεν τον θελω μεσα για να προσπαθησω να βγαλω το draw στο οποιο λανθασμενα σιγουρα pre flop εμπλεξα αλλα με καποιον που δεν με καλυπτει και με τα 9,000 που θα μεινω θα ειμαι στο average ΑΝ δεν βγει ουτε J ουτε κουπα.

Τελος αναφερω για να καταλαβεις οτι δεν πεταω στα συννεφα οτι pre flop λανθασμενα εμπλεξα στο συγκεκριμενο hand αλλα η ουσια και οι γνωμες που ηθελα να ακουσω ηταν μετα το flop ! Δηλαδη το ερωτημα μεντορα ειναι ΕΝΑ : ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ CALL ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΡΙΔΙ?

ΠΕΘΑΙΝΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑΙ αν και επειδη εχουμε παιξει μαζι και ξερω οτι εισαι descent παιχτης δεν θα εκανες ΠΟΤΕ call και αν πεις το αντιθετο σορυ αλλα εισαι κοτα.

Πραγματικα ομως με κουρασε ολη αυτη η συζητηση παραπανω απτο hand το ιδιο!

Γραψε κανενα δυσελιδο εσυ που δεν κουραζεσαι αποτι φαινεται να παιζεις στα forum(μονο δω μπορεις) τον τρισμεγιστο GURU!

Κλεινω εδω το θεμα που ανοιξα με τον φριδι. Δεν ξανααπανταω γιατι εκτος ολων ειναι και thread για το EPT.

Καλα να ειστε ολοι σας και καλη τυχη σε οτι και να κανετε οπως και να παιξετε.

Bye.

-1000 αντι να ευχαριστησεις εναν απο τους καλυτερους ελληνες posters που καθησε να σου εξηγησει ποσο σιχαμενα επαιξες το χερι και να καταλαβεις την τρισμεγιστη donkia σου (στο συγκεκριμενο χερι γενικα δεν σε ξερω και μπορει να εισαι καλος παιχτης) το πηρες προσωπικα λες και εχει προσωπικα μαζι σου ο νικος! δηλαδη τι θελεις να σε κραξουμε ολοι μαζι για το hand αυτο πως να το κανουμε ηταν απλα απαισιο (KH-7H UTG +1 ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΠΤ ΑΛΛΟ) δεν σε ξερω δεν εχω κατι μαζι σου αλλα δε μου αρεσε καθολου η απαντηση σου στο νικο sry

Δημοσίευση

Τον ευχαριστησα φιλε. Του ειπα οτι με καλυψε πληρως και οτι γνωριζω τις γνωσεις που εχει.

Με ενοχλει ομως και εμενα οπως και πολλους η επαρση η ειρωνεια τα ΄΄ας αφησουμε τωρα τα αστειακια΄΄ και ολα τα παρομοια.

Δεν νομιζω οτι ειναι παραλογο να με ενοχλει κατι τετοιο.

Νομιζεις οτι ειμαι donk? Δεν κολλαω να μου το πεις. Ειναι η γνωμη σου.Μπορει να πισττευω και γω το ιδιο για σενα.

Δεν υπαρχει ομως λογος ειρωνειας και χλευασμου ( μην μου πεις οτι δεν το εκανε) και ας εχω παιξει τοσο χαλια οσο παραπανω δεν γινεται.

Επαναλαμβανω παρα πολλοι παιχτες χαλιουνται οταν εχουν τετοια αντιμετωπιση ειδικα απο ατομα σαν τον safesteps που οπως λες (αν και δεν το ηξερα μεχρι τωρα αλλα σε πιστευω) ειναι και ενας απτους μεγαλυτερους posters της Ελλαδος. Αυτο κανει δηλαδη? Λεει το σωστο κατα τη γνωμη του ειρωνευοντας και χλευαζοντας. Μπραβο στην Ελλαδα τοτε που εχει τετοιους posters σαν τους μεγαλυτερους της χωρας.

Δεν περιμενω να καταλαβεις ουτε εσυ ουτε αυτος.

Ζειτε στον δικο σας μικροκοσμο των forum που μην τυχον και δουμε κατι λαθος, θα κραξουμε οπως προειπες.

Αυτο και μονο δειχνει το πως βλεπεις εσυ το ποκερ και πως το βλεπω εγω.

Δημοσίευση

Εγώ προσωπικά δεν είδα κάποια ειρωνία στο post του safesteps και συμφωνώ σε ολά μαζί του εκτός από τον πρώτο quete που αναφέρει γιατί δεν μπορεί να κάνει raise o παππούς.Άν ισχύει στο live ότι και online o παππούς δεν μπορεί να κάνει raise άρα μόνο call. ;)

Δημοσίευση

Tο θεμα ειναι οτι ο καθενας για τους δικους του λογους ποσταρει μια παρτιδα για να παρει μια αναλυση και απο τον safesteps αλλα και απο τον καθενα μας που συμμετεχει στο φορουμ ( ειναι το πρωτο μου ποστ στο φορουμ αν και παρακολουθω το Pokerland εδω και καιρο).

Το νοημα της απαντησης του καθενος ειναι να δωσει την δικη του γνωμη ως προς το πως παιχτηκε η παρτιδα preflop και postflop και ποιες ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ θα ηταν οι σωστες κινησεις. Να συμφωνησουμε ολοι ως προς τον σωστο ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ τροπο που θα επρεπε να παιχτει δεν γινεται.

Τωρα οσον αφορα την παρτιδα, ακομα και ο Duke παραδεχεται οτι δεν την επαιξε σωστα και ολοι συμφωνουμε. Οσον αφορα τον safesteps κανεις δε διαφωνει οτι ειναι καλος παικτης ( αυτο αλλωστε φαινεται απο τα αποτελεσματα ). Αυτο ομως δεν εγγυαται απο μονο του οτι, οτι πει ο safesteps ειναι και σωστο. Μπορει να ειναι απο τους μεγαλυτερους ποστερ στην Ελλαδα αλλα το υφος του σε μερικα σημεια ειναι ειρωνικο, χωρις παρεξηγηση. Αυτο δε σημαινει οτι η αναλυση του δεν ηταν σωστη.

Τωρα, για τον καθε αλλο δευτερο που πεταγεται και υποστηριζει τον safesteps, νομιζω οτι απλα γελοιοποιει τον ευατο του. Ο safesteps ειναι μεγαλος ανθρωπος και ειμαι σιγουρος οτι δεν χρειαζεται δευτερο ατομο για να απαντησει γι αυτον.

Ελπιζω επιτελους να σταματησουν αυτα τα καραγκιοζιλικια και ο καθενας να μαθει να εκφραζεται σωστα, διοτι το συγκεκριμενο φορουμ εχει αρκετους καλους παικτες που η γνωμη τους μετραει.

Οσο για το live satellite για καποιο side event του ΕPT, μακαρι να πραγματοποιηθει και να δωσει πανω απο 3-4 tickets ωστε να ανεβουμε οσοι περισσοτεροι Ελληνες μπορουμε στην Πραγα.

Δημοσίευση

sthn thesh tou fridi tha ekana call

sthn dikia sou thesh sto flop k efoson thes na paikseis den exei kanena apolutos noima na kaneis allin kai na diokseis ton fridi efoson gia na einai oriaka swsto to call prepei na mpoun kai 3ou paikti ta lefta mesa (mporei na min einai oute tote swsto den exo koitaksei polu ta noumera).

p.s. o nikos einai apo ta pio filushxa atoma mesa sta forum kai einai o teleutaios pou prepei na arpaxteis. kai den ton ksero prosopika.

Δημοσίευση

luckygem έγραψε:

sthn thesh tou fridi tha ekana call

sthn dikia sou thesh sto flop k efoson thes na paikseis den exei kanena apolutos noima na kaneis allin kai na diokseis ton fridi efoson gia na einai oriaka swsto to call prepei na mpoun kai 3ou paikti ta lefta mesa (mporei na min einai oute tote swsto den exo koitaksei polu ta noumera).

p.s. o nikos einai apo ta pio filushxa atoma mesa sta forum kai einai o teleutaios pou prepei na arpaxteis. kai den ton ksero prosopika.

Φιλε οκ ολα δεκτα απο μενα. Ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του αν και επαναλαμβανω και γω βρηκα λαθος το play μου οταν το ανελυσα περισσοτερο.

ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ACTION TOY ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ limparei ΑΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΑΜΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ LIMP ΚΑΙ RERAISE PRE FLOP.

O ΦΡΙΔΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ (ΕΝΝΟΩ ΤΟ LIMP ΜΕ ΑΑ-QQ ) ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ MONSTER ΑΦΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ,

ΕΚΑΝΕ ΤΟ CALL ΣΤΟ FLOP ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΕ 99% ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ SIDE POT ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΧΑΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ!!!!!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ!!!!!!!!

ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ?

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΑΙΞΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΑ ΚΑΙ QQ ΚΑΙ ΣΤΟ FLOP ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ CALL ΜΕ TWO PAIR????

KAI EKTOS AYTOY EKANA KAI ALL IN ΕΓΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!

(AΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ PLAY ΝΑΙ ΕΠΑΙΞΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!).

Εληξε το θεμα. Ας μην συνεχιζουμε να μιλαμε σε ena thread για το EPT για ενα random hand.

Οτι εγινε εγινε. Τελος.

PS: προφανως και δεν αρπαχτηκα με τον Νικο απλα δεν μου αρεσε η δoση ειρωνειας στο ποστ του. Δεν ειρωνευομαι τους ανθρωπους ειδικα ετσι δειλα μεσα απο ενα φορουμ και αυτο απαιτω και απτους αλλους.

Φιλε Νικο οταν το δεις συγνωμη αν ημουν αποτομος στο reply μου. Δεν επρεπε.

Good luck σε ολους.

Δημοσίευση

Brochet έγραψε:

και συμφωνώ σε ολά μαζί του εκτός από τον πρώτο quete που αναφέρει γιατί δεν μπορεί να κάνει raise o παππούς.Άν ισχύει στο live ότι και online o παππούς δεν μπορεί να κάνει raise άρα μόνο call. ;)

Είτε live είτε online ο UTG δεν χάνει ποτέ το δικαίωμα για reraise μετά το raise του D.uK.e! Δεν παίζει κανένα ρόλο τι κάνει ο SB. Το είπα και στην πρώτη ανάλυση: αν ο SB πάει πάσο, δεν μπορεί ο UTG να κάνει reraise; Δεν θα δικαιούτο reraise αν δεν είχε γίνει raise μετά από εκείνον έως το allin του SB, και μόνο αν το allin του SB δεν ήταν κανονικό raise (είτε με τον κανόνα του διπλάσιου του τελευταίου bet ή με τον κανόνα της διαφοράς του τελευταίου bet από το bb).

D.uK.e έγραψε:

Με ενοχλει ομως και εμενα οπως και πολλους η επαρση η ειρωνεια τα ΄΄ας αφησουμε τωρα τα αστειακια΄΄ και ολα τα παρομοια.

.

.

.

Δεν υπαρχει ομως λογος ειρωνειας και χλευασμου ( μην μου πεις οτι δεν το εκανε)

Παρόλη την αντίδρασή σου που είναι έντονη και όταν την πρωτοείδα έτρεξα να διαβάσω το post μου μην τυχόν και πραγματικά φέρθηκα με αγένεια, δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεις το χλευασμό. Το μόνο σημείο αστεϊσμού είναι στο οξύμωρο σχήμα που εμφανίζεται σε δύο διαφορετικά post σου με το 'auto allin μετά από σκέψη'. Ακριβώς μετά και ειδικά για να μην γίνει παρεξήγηση, ευθαρσώς αναφέρω ότι επρόκειτο για χιούμορ. Λυπάμαι πολύ που το χιούμορ μου μεταφράστηκε σε έπαρση και ζητώ δημοσίως συγγνώμη αν σε προσέβαλα, εξακολουθώ όμως να διατηρώ επιφυλάξεις αν όντως το έκανα.

D.uK.e έγραψε:

Το σημειο ειναι οταν εγω ισως λανθασμενα προσπαθω να πεταξω τον φριδη απτο pot πολυ απλα γιατι ειχα αποφασισει να κανω call τα 8,000 του limper οποτε προφανως θα εκανα και τα αλλα 6.000 στο turn, και γιαυτο δεν ηθελα τον φριδη μεσα.

Ηταν ο μονος που με καλυπτε και πιστεψα οτι αν δεν pushαρω θα κανει call με εναν Α εστω και ετσι θα κανει call και στο turn.

Ξερεις μετραει και κατι που επισης δεν προσεξες, δηλαδη η εικονα του παιχτη μεχρι εκεινη την ωρα που εγω την ξερω και συ οχι.

Οποτε προφανως και σκεφτηκα οτι δεν τον θελω μεσα για να προσπαθησω να βγαλω το draw στο οποιο λανθασμενα σιγουρα pre flop εμπλεξα αλλα με καποιον που δεν με καλυπτει και με τα 9,000 που θα μεινω θα ειμαι στο average ΑΝ δεν βγει ουτε J ουτε κουπα.

Τι αλλάζει στο όλο πλάνο σου αν ο fridis μείνει στο pot; Κάνεις call στο flop, κάνει και εκείνος. Υπάρχει περίπτωση να πάει allin; Σύμφωνα με το σκεπτικό σου (ότι πάει για το side pot) δεν θα σε βάλει allin γιατί δεν υπάρχει sidepot ακόμη. Στο turn, ο UTG πάει allin 6000. Κάνεις και πάλι το call είτε έφτιαξες το φύλλο σου είτε όχι. Για τους ίδιους λόγους όπως και στο flop, ο fridis θα κάνει call. Στο river, αν φτιάξεις (ή έφτιαξες από το turn) το φύλλο σου ποντάρεις και τα υπόλοιπα που θα κάνει σχεδόν σίγουρα πλέον call (αλλά και να μην κάνει του έχεις πάρει ήδη 14Κ), αλλιώς κάνεις check και μένεις έτσι κι αλλιώς με τις 9Κ.

D.uK.e έγραψε:

ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ CALL ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΡΙΔΙ?

ΠΕΘΑΙΝΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑΙ αν και επειδη εχουμε παιξει μαζι και ξερω οτι εισαι descent παιχτης δεν θα εκανες ΠΟΤΕ call και αν πεις το αντιθετο σορυ αλλα εισαι κοτα.

Είπα στο αρχικό post μου ότι βρίσκω λάθος το call του fridis...

D.uK.e έγραψε:

ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ACTION TOY ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ limparei ΑΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΑΜΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ LIMP ΚΑΙ RERAISE PRE FLOP.

O ΦΡΙΔΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ (ΕΝΝΟΩ ΤΟ LIMP ΜΕ ΑΑ-QQ ) ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ MONSTER ΑΦΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ,

ΕΚΑΝΕ ΤΟ CALL ΣΤΟ FLOP ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΕ 99% ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ SIDE POT ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΧΑΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ!!!!!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ!!!!!!!!

Εσύ όμως γιατί δεν αφήνεις να βάλει τα λεφτά του μέσα και να πάρεις και το sidepot αν χτυπήσεις το χρώμα σου ή την κέντα σου; Όπως είπα και πιο πριν, δεν πρόκειται να βάλεις τα υπόλοιπα με το ζόρι αν δεν φτιάξεις το φύλλο σου και εκείνος δεν πρόκειται να σε βάλει allin σε κανένα street, εκτός του river ίσως, γιατί δεν υπάρχει sidepot και εσύ πάλι με 9000 θα έχεις μείνει.

Δημοσίευση

Γιατι δεν γνωριζα το φυλλο του φριδι με το flat call preflop φιλε νικο και δεν η8ελα να τον αφησω να δει free turn kai river.

Αυτο σκεφτηκα εκεινη την στιγμη.

Ειπα μπλεξαμε που μπλεξαμε λανθασμενα εννοειται τωρα ας το παμε στο ΗU που ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε και τι αντιμετωπιζουμε 99%. Ημουν σιγουρος οτι δεν θα κανει call εκτος με απο set η nut straight εκεινη την στιγμη.

Λαθος κινηση εντελει.

Δημοσίευση

Δεν θα επανέλθω καθώς δεν μπορώ να το πω πιο απλά: οτιδήποτε είναι καλύτερο από το set των Άσσων του UTG δεν πάει πάσο με το allin σου και οτιδήποτε χειρότερο δεν σε νοιάζει να μείνει όσο δεν υπάρχει side pot να διεκδικήσεις. Με λίγα λόγια το pot το χάνεις έτσι κι αλλιώς από τους ΑΑΑ. Αν είναι να το κερδίσεις θα το κερδίσεις είτε είναι ο fridis μέσα είτε όχι. Αν δηλαδή φτιάξεις το φύλλο σου, ότι και νά 'χει δεν σε νοιάζει. Αν χάσεις από full (πχ μια Q στο river) θα χάσεις έτσι κι αλλιώς από full των άσσων του UTG. Δεν υπάρχει κάτι που να σε κερδίζει ενώ εσύ θα κερδίζεις το σετ των άσσων.

Δημοσίευση

καλημέρα boys

κάποιος που έχει πάει ΕΡΤ πράγας

που από ότι ακούω είναι από τα αγαπημένα του έλληνα μπορεί να μου πει τα ποσα από τα side event

κάτι άκουσα χθες ότι το πιο φτηνό είναι 2500eoyra

εγώ νόμιζα ότι με κάνα χιλιάρικο που διαθέτω θα μπορέσω να παίξω

και γενικά είχα σκοπό να μην ξοδέψω πάνω από 2000eoyra

Δημοσίευση

fridis έγραψε:

καλημέρα boys

που από ότι ακούω είναι από τα αγαπημένα του έλληνα μπορεί να μου πει τα ποσα από τα side event

Καλημερα τρελε. Αποτι εμαθα τα buy in των side events θα ειναι 1000-1500-2500.. Αν παρεις μονο ticket συμμετοχης για οποιοδηποτε απο αυτα προσθεσε αλλα 350 περιπου για αεροπλανο και αλλα 300 το πολυ για διαμονη. Το εψαξα γιαυτο στο λεω. Αν βεβαια παρεις πακετο συμμετοχης τοτε θα χρειαστεις το πολυ 300-400 για γενικα εξοδα. Γενικα με 2,000 αν εχεις και το ticket για τουρνουα εισαι κομπλε πιστευω.

Δημοσίευση

D.uK.e έγραψε:

fridis έγραψε:
καλημέρα boys

Καλημερα τρελε. Αποτι εμαθα τα buy in των side events θα ειναι 1000-1500-2500.. Αν παρεις μονο ticket συμμετοχης για οποιοδηποτε απο αυτα προσθεσε αλλα 350 περιπου για αεροπλανο και αλλα 300 το πολυ για διαμονη. Το εψαξα γιαυτο στο λεω. Αν βεβαια παρεις πακετο συμμετοχης τοτε θα χρειαστεις το πολυ 300-400 για γενικα εξοδα. Γενικα με 2,000 αν εχεις και το ticket για τουρνουα εισαι κομπλε πιστευω.[/quote:26sa4bjq]

xthes poy eisoyn

giati den anevikes?

exases epipedo

me vgalan me q5 epidi leei ekana mplofa!!!!!!!

kai eixa QJtrifilia

kai afoy evgale to flop K T 8 TA 2trifilia

eirthe sto river to 5ari ala klasika oxi to trifili :angry:

tha anevis simera??

Δημοσίευση

fridis έγραψε:

D.uK.e έγραψε:
fridis έγραψε:
καλημέρα boys

Καλημερα τρελε. Αποτι εμαθα τα buy in των side events θα ειναι 1000-1500-2500.. Αν παρεις μονο ticket συμμετοχης για οποιοδηποτε απο αυτα προσθεσε αλλα 350 περιπου για αεροπλανο και αλλα 300 το πολυ για διαμονη. Το εψαξα γιαυτο στο λεω. Αν βεβαια παρεις πακετο συμμετοχης τοτε θα χρειαστεις το πολυ 300-400 για γενικα εξοδα. Γενικα με 2,000 αν εχεις και το ticket για τουρνουα εισαι κομπλε πιστευω.[/quote:3bdw3jnr]

xthes poy eisoyn

giati den anevikes?

exases epipedo

kai eixa QJtrifilia

tha anevis simera??[/quote:3bdw3jnr]

Τρελε τη παρασκευη ξεκινησα 8ος σε μαρκες το final table εβγαλα δευτερο συκωτι απτην υπομονη και μετα απο και γω δεν θυμαμα ποσες ωρες, ηταν περιπου 5.30 βγηκα τριτος(900). Δεν αντεχα να ανεβω στα καπακια. Ψοφησα.. Τωρα τα λεμε πεμπτη στα SitNgo..

Δημοσίευση

Μίλησα με τον K. Τσονούλη σήμερα και κανονίσαμε Satelite για το side event του EPT της Πράγας.

Θα διεξαχθεί την Πέμπτη πριν το GSOP #6 στις 12 του Νοεμβρη (μπας και υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή για να δωθούν περισσότερες θέσεις + του κάποιος από την Νότια Ελλάδα να κάνει μια φορά το ταξίδι για όλα).

Από ότι μου είπε σκέφτεται να είναι της μορφής 100 ευρώ με unl. re-buys + double add-on.

Πακέτο για EPT side event + 700 ευρώ για μεταφορικά. Όπως το υπολογίζω ανά 12 άτομα θα υπάρχει 1 ticket.

Περεταίρω πληροφορίες όταν υπάρξουν ενημερώνω.

Δημοσίευση

Erev0s έγραψε:

Μίλησα με τον K. Τσονούλη σήμερα και κανονίσαμε Satelite για το side event του EPT της Πράγας.

Θα διεξαχθεί την Πέμπτη πριν το GSOP #6 στις 12 του Νοεμβρη (μπας και υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή για να δωθούν περισσότερες θέσεις + του κάποιος από την Νότια Ελλάδα να κάνει μια φορά το ταξίδι για όλα).

Από ότι μου είπε σκέφτεται να είναι της μορφής 100 ευρώ με unl. re-buys + double add-on.

Πακέτο για EPT side event + 700 ευρώ για μεταφορικά. Όπως το υπολογίζω ανά 12 άτομα θα υπάρχει 1 ticket.

Καλησπερα Mike. Ναι απο οσο το συζητησαμε 100αρι θα ειναι με re-buys kai double add-on.

Πολυ καλο που θα γινει αυτες τις ημερομηνιες γιατι ετσι θα εχει μεγαλυτερη συμμετοχη. Οσο για τις θεσεις που θα δινει πιστευω οτι ενας στους 9 θα παιρνει ticket γιατι ολοι σιγουρα θα χρησιμοποιησουν ενα at least rebuy kai add-on.

Δημοσίευση

D.uK.e έγραψε:

fridis έγραψε:
D.uK.e έγραψε:
fridis έγραψε:
καλημέρα boys

Καλημερα τρελε. Αποτι εμαθα τα buy in των side events θα ειναι 1000-1500-2500.. Αν παρεις μονο ticket συμμετοχης για οποιοδηποτε απο αυτα προσθεσε αλλα 350 περιπου για αεροπλανο και αλλα 300 το πολυ για διαμονη. Το εψαξα γιαυτο στο λεω. Αν βεβαια παρεις πακετο συμμετοχης τοτε θα χρειαστεις το πολυ 300-400 για γενικα εξοδα. Γενικα με 2,000 αν εχεις και το ticket για τουρνουα εισαι κομπλε πιστευω.[/quote:26nomzs7]

xthes poy eisoyn

giati den anevikes?

exases epipedo

kai eixa QJtrifilia

tha anevis simera??[/quote:26nomzs7]

Τρελε τη παρασκευη ξεκινησα 8ος σε μαρκες το final table εβγαλα δευτερο συκωτι απτην υπομονη και μετα απο και γω δεν θυμαμα ποσες ωρες, ηταν περιπου 5.30 βγηκα τριτος(900). Δεν αντεχα να ανεβω στα καπακια. Ψοφησα.. Τωρα τα λεμε πεμπτη στα SitNgo..

kala ekanes

10atoma eimastan mono

kai pezame kai mexri tis 4!!!

h pio xalari protia ala mono 790 :laugh:

Δημοσίευση

D.uK.e έγραψε:

Erev0s έγραψε:

Καλησπερα Mike. Ναι απο οσο το συζητησαμε 100αρι θα ειναι με re-buys kai double add-on.

Πολυ καλο που θα γινει αυτες τις ημερομηνιες γιατι ετσι θα εχει μεγαλυτερη συμμετοχη. Οσο για τις θεσεις που θα δινει πιστευω οτι ενας στους 9 θα παιρνει ticket γιατι ολοι σιγουρα θα χρησιμοποιησουν ενα at least rebuy kai add-on.[/quote:2rb7zj2p]

egw den simfono pantos

posi diladi tha erthoyn apo kato apo pemrti gia ayto to logo

kai posi se analogia den tha erthoyn apo salonika epidi tha gini pemrti??

pisteyo oti eprepe na pexoyme kyriaki kai asxeti mera me gsop

posi tha pexoyn twra 200-300 tin pempti

220 tin paraskeyh

cash

kai said 80??

h nekropsia tha diksi

Δημοσίευση

Αν μαζεύονται άτομα και άλλες μέρες φυσικά και μπορείτε να συνενοηθείτε με τον κ. Τσονούλη για να κάνετε κ άλλο satelite, εμένα μου το είπε για εκείνη την μέρα για να υπάρξει προσελευση από όλη την Ελλάδα μιας και ειναι κ το GSOP.

Ούτως ή άλλως δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος ότι αν δεν μαζευτούν αρκετά άτομα για να δωθούν τουλάχιστον 3 θέσεις είναι ένα τουρνουά που κατά κάποιο τρόπο δεν αξίζει.

(300 το μίνιμουμ το άτομο για να πάρει 1800 ένας. Sit n go winner takes all γίνεται + του ότι εφόσον δεν υπάρχει εγγυημένη θέση πρέπει να συμπληρωθεί οπωσδήποτε το prizepool.)

Δημοσίευση

Πολυ καλη ιδεα η διοργανωση τετοιων live προκριματικων.

Μπορει να γινεται πιο συχνα γιατι υπαρχουν αρκετα ατομα τα οποια θελουν να συμμετεχουν σε κατι τετοιο.

Ελπιζω να υπαρχει ενδιαφερον και να δωθουν αρκετες θεσεις.

Τα λεμε εκει.

Δημοσίευση

Erev0s έγραψε:

Αν μαζεύονται άτομα και άλλες μέρες φυσικά και μπορείτε να συνενοηθείτε με τον κ. Τσονούλη για να κάνετε κ άλλο satelite, εμένα μου το είπε για εκείνη την μέρα για να υπάρξει προσελευση από όλη την Ελλάδα μιας και ειναι κ το GSOP.

Ούτως ή άλλως δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος ότι αν δεν μαζευτούν αρκετά άτομα για να δωθούν τουλάχιστον 3 θέσεις είναι ένα τουρνουά που κατά κάποιο τρόπο δεν αξίζει.

(300 το μίνιμουμ το άτομο για να πάρει 1800 ένας. Sit n go winner takes all γίνεται + του ότι εφόσον δεν υπάρχει εγγυημένη θέση πρέπει να συμπληρωθεί οπωσδήποτε το prizepool.)

Μιχαλη συμφωνω σχεδον σε ολα.Το μονο αρνητικο που βλεπω εγω ειναι οτι γινεται Πεμπτη. Ασχετα με το GSOP οι περισσοτεροι ανθρωποι δουλευουμε και Παρασκευη. Γιαυτο το λογο αλλωστε ολα τα μεγαλα τουρ γινονται Παρασκευη Σαββατο οπως το GSOP. Μακαρι να γινοταν αλλη μερα αλλα αποσο το βλεπω ειναι δυσκολο. Αυτο φοβαμαι μονο σχετικα με τη προσελευση του κοσμου.

Δημοσίευση

Ναι σε αυτο που λεει ο φριδις δεν εχει και πολυ αδικο. Εφοσον επιλεχτηκε να γινει εκεινη την ημερομηνια το Satelite για το EPT πρεπει να αναλογιστουμε οτι οποιος θελει να παρει μερος και στο GSOP θα πρεπει να παιξει χοντρικα 300 ευρω στο Satelite τη Πεμπτη, 220 ευρω τη Παρασκευη η το Σαββατο για το GSOP και τουλαχιστον αλλα 300 με 500 για γενικα αλλα εξοδα.

Γενικα αλλα εξοδα : το side του GSOP, πιθανον cash αν μεινει 3 μερες πανω και διαμονη συν οτι ξοδευει ο καθενας οταν ταξιδευει.

Ενολιγοις θα βγει στον καθενα ενα μεσο ποσο της ταξης των : 750 ευρω..

Ισως δυσκολεψει την διεξαγωγη και του GSOP αν γινει τοτε το satelite.

Oλα αυτα βεβαια θεωριες ειναι.