fridis Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΑΓΌΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΊΤΣΙΑΧΘΕΣ ΉΜΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΊΧΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙA ΕΚΕΊ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΏΡΓΟΤΟY ΖΗΤΉΣΑΜΕ ΝΑ ΚAΝΕΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΌ ΓΙΑ ΚAΠΟΙΟ SIDE ΣΕ EPTΦΟΒAΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΌΣ ΜΗΝ ΧAΣΕΙ ΤΗΝ ΜΈΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΡΘΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΝΑ ΠΑΊΞΕΙΤΟΝ ΕΊΠΑΜΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΠΌΣΗ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΠΕΡΊΠΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΎΜΕΏΣΤΕ ΝΑ ΈΧΕΙ 2 Η 3 ΘΈΣΕΙΣΛΟΓΙΚA 1500 1700 ΈΟΥΡΟ ΦΤAΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚAΘΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΑΚΟΎΩ ΠΌΣΗ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΈΛΑΜΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ buy-inάντε στείλτε εδώ "ενθαριτικα" mnm νa τα δη ο γιώργος να ψηθεί και να παίξουμεευχάριστω Παράθεση
fridis Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 και μην ακούσω καμια μαλακια από αντώνη [MET] για Main Event Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 fridis έγραψε:ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΑΓΌΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΊΤΣΙΑΧΘΕΣ ΉΜΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΊΧΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙA ΕΚΕΊ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΏΡΓΟΤΟY ΖΗΤΉΣΑΜΕ ΝΑ ΚAΝΕΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΌ ΓΙΑ ΚAΠΟΙΟ SIDE ΣΕ EPTΦΟΒAΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΌΣ ΜΗΝ ΧAΣΕΙ ΤΗΝ ΜΈΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΡΘΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΝΑ ΠΑΊΞΕΙΤΟΝ ΕΊΠΑΜΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΠΌΣΗ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΠΕΡΊΠΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΎΜΕΏΣΤΕ ΝΑ ΈΧΕΙ 2 Η 3 ΘΈΣΕΙΣΛΟΓΙΚA 1500 1700 ΈΟΥΡΟ ΦΤAΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚAΘΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΑΚΟΎΩ ΠΌΣΗ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΈΛΑΜΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ buy-inάντε στείλτε εδώ "ενθαριτικα" mnm νa τα δη ο γιώργος να ψηθεί και να παίξουμεευχάριστωΕδω μετα απο 2 all in δεν πετας A-Q two pair και μου θες και EPT!Καλτσα!Πλακα κανω! Πιστευω 100+10 με 1 rebuy η και unlimited για την πρωτη ωρα kai add-on στο τελος ειναι οτι καλυτερο. Επειδη το ξερω το τουρνουα θα δεις οτι και αυριο με 30 ατομα θα μαζεψει το λιγοτερο 7,000 ποτ. Οποτε 7000/1700 βγαζει 4 εισητηρια σιγουρα και κατι ψιλα. Ασε που πιστευω οτι θα μαζεψει πολυ παραπανω κοσμο αν προκειται για πακετο side event EPT. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 D.uK.e έγραψε:fridis έγραψε:ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΑΓΌΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΊΤΣΙΑΧΘΕΣ ΉΜΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΊΧΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙA ΕΚΕΊ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΏΡΓΟΤΟY ΖΗΤΉΣΑΜΕ ΝΑ ΚAΝΕΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΌ ΓΙΑ ΚAΠΟΙΟ SIDE ΣΕ EPTΦΟΒAΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΌΣ ΜΗΝ ΧAΣΕΙ ΤΗΝ ΜΈΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΡΘΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΝΑ ΠΑΊΞΕΙΤΟΝ ΕΊΠΑΜΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΠΌΣΗ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΠΕΡΊΠΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΎΜΕΏΣΤΕ ΝΑ ΈΧΕΙ 2 Η 3 ΘΈΣΕΙΣΛΟΓΙΚA 1500 1700 ΈΟΥΡΟ ΦΤAΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚAΘΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΑΚΟΎΩ ΠΌΣΗ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΈΛΑΜΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ buy-inάντε στείλτε εδώ "ενθαριτικα" mnm νa τα δη ο γιώργος να ψηθεί και να παίξουμεευχάριστωΕδω μετα απο 2 all in δεν πετας A-Q two pair και μου θες και EPT!Καλτσα!Πλακα κανω! Πιστευω 100+10 με 1 rebuy η και unlimited για την πρωτη ωρα kai add-on στο τελος ειναι οτι καλυτερο. Επειδη το ξερω το τουρνουα θα δεις οτι και αυριο με 30 ατομα θα μαζεψει το λιγοτερο 7,000 ποτ. Οποτε 7000/1700 βγαζει 4 εισητηρια σιγουρα και κατι ψιλα. Ασε που πιστευω οτι θα μαζεψει πολυ παραπανω κοσμο αν προκειται για πακετο side event EPT.[/quote:1esaw6j4]ΕΓΏ ΥΠΟΛΟΓΊΖΩ 1000 SIDE ΑΕΡΟΠΛAΝΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΌΧEΙOΌΣΟ ΓΙΑ ΑΎΡΙΟ ΠAΝΩ ΑΠΌ 10 ΧΉΝΕΣ ΣΊΓΟΥΡΑ Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Ε πανω κατω ετσι ειναι. 1000 το tour 300 περιπου το αεροπλανο και αλλα τοσα αντε +100 περιπου για το ξενοδοχειο. 1.500 το πολυ 1.600 ειναι πιστευω ενα καλο πακετο. Οποτε με ενα 100αρι με rebuy at least 1 και add-on θα δωσει σιγουρα 4-5 σως και 6 πακετα.1500*6= 9,000. 9.000/300(avg buy in) = 30 παιχτες ! Μια χαρα πιστευω!Και επαναλαμβανω στανταρ θα μαζεψει πανω απο 40-50 ατομα αν προκειται για πακετο EPT εστω για side event.George αν βλεπεις κανονισε το! Παράθεση
ZenitGR Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Μακαρι να γινει live προκριματικος για το EPT side event εστω...... 100euro + 1 rebuy + 1 add on double chips ...... Θα επερνα συμμετοχη σιγουρα, ειναι καλη ευκαιρια......... Παράθεση
von_dracul Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 επιτελους μια καλή ιδέα!!συμφωνω και με το buy-in και το prize!μέσα κι εγώ Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2009 Κυριε Τσονουλη μας αν βλεπετε υπαρχουν παρα πολλα ατομα που βλεπουν θετικα την ιδεα ενος live προκρηματικου για εστω ενα side event του ΕPT! Και αποσο βλεπω συμφωνουν ολοι στην ιδεα του 100+10 με unlimited rebuy και ενα add-on.Περιμενουμε με αγωνια την απαντηση σας!! Τα λεμε αυριο.. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Ενα τετοιο τουρνουα απευθυνεται μονο στους κατοικους Θεσ. αν γινει random date.θα ερχομουν σιγουρα αν ηταν πχ μια Πεμπτη η Δευτερα αναμεσα σε καποιοGsop.το 100 1R1A ειναι ιδανικο νομιζω. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Η φθήνια τρώει τον παρά !50€ για άπειρα rebuy & add-on και ένα μεγάλο add-on πιστεύω πως θα μαζέψει περισσότερο χρήμα από 100 buy in .Όσο για την μέρα θα συμφωνήσω πως πέμπτη ή δευτέρα μαζί με το gsop 6 είναι ιδανικό. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 gsbets έγραψε:Ενα τετοιο τουρνουα απευθυνεται μονο στους κατοικους Θεσ. αν γινει random date.θα ερχομουν σιγουρα αν ηταν πχ μια Πεμπτη η Δευτερα αναμεσα σε καποιοGsop.το 100 1R1A ειναι ιδανικο νομιζω.σύμφωνο απόλυτα με την σκέψη σου έτσι θα μάζευε και πιο πολύ κόσμοαλλα νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να τρέχει κάτι άλλο εκείνες τις μέρες παράλληλα με το gsopεκείνες τις μέρες καλο θα είναι να ζητήσουμε satellite για το gsop την παρασκευή ας πούμε κατά τις 4η την πέμπτη 20ari με rebuy με 2 3 θέσεις εγγυημένες ρίχνουμε πρότασης μας βλέπουν ζεστούς και νομίζω δεν θα μας χαλάσουν χατίρι Παράθεση
fridis Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 D.uK.e έγραψε:fridis έγραψε:ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΑΓΌΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΊΤΣΙΑΧΘΕΣ ΉΜΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΊΧΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙA ΕΚΕΊ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΏΡΓΟΤΟY ΖΗΤΉΣΑΜΕ ΝΑ ΚAΝΕΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΌ ΓΙΑ ΚAΠΟΙΟ SIDE ΣΕ EPTΦΟΒAΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΌΣ ΜΗΝ ΧAΣΕΙ ΤΗΝ ΜΈΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΡΘΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΝΑ ΠΑΊΞΕΙΤΟΝ ΕΊΠΑΜΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΠΌΣΗ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΠΕΡΊΠΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΎΜΕΏΣΤΕ ΝΑ ΈΧΕΙ 2 Η 3 ΘΈΣΕΙΣΛΟΓΙΚA 1500 1700 ΈΟΥΡΟ ΦΤAΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚAΘΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΑΚΟΎΩ ΠΌΣΗ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΈΛΑΜΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ buy-inάντε στείλτε εδώ "ενθαριτικα" mnm νa τα δη ο γιώργος να ψηθεί και να παίξουμεευχάριστωΕδω μετα απο 2 all in δεν πετας A-Q two pair και μου θες και EPT!Καλτσα!Πλακα κανω! Πιστευω 100+10 με 1 rebuy η και unlimited για την πρωτη ωρα kai add-on στο τελος ειναι οτι καλυτερο. Επειδη το ξερω το τουρνουα θα δεις οτι και αυριο με 30 ατομα θα μαζεψει το λιγοτερο 7,000 ποτ. Οποτε 7000/1700 βγαζει 4 εισητηρια σιγουρα και κατι ψιλα. Ασε που πιστευω οτι θα μαζεψει πολυ παραπανω κοσμο αν προκειται για πακετο side event EPT.[/quote:3fw7rgli]kaltsa??o protos ekane bet 8000esy piges resta 30000 xines kai telika tzampa anevases to potafoy eisoyn sto kinigiegw me two top pair den mporoysa na paw paso Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 fridis έγραψε:kaltsa??o protos ekane bet 8000esy piges resta 30000 xines kai telika tzampa anevases to potafoy eisoyn sto kinigiegw me two top pair den mporoysa na paw paso Ωραια ας ρωτησουμε τωρα το κοινο να μας πει την αποψη του.8 ατομα στο τραπεζι. Εγω 23,000 stack ο φριδις 26,000 chip leaders εκεινη την ωρα με το average sta 9.000 .Το small blind το παιδευει να παει all in με λιγοτερο απο 6 blinds (2.300)Τα blinds ειναι 200-400. Limp ο utg που ηταν ενας παππους που ακομα 2 φορες εκανε limp με ΑΑ και QQ απο utg.Αμεσως μετα μιλαω εγω και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν κανω raise το small blind θα κανει all in αλλα θελω να δω και τι θα κανει o limper που ειμαι σιγουρος οτι δεν θα προσεξει οτι το all in του αλλου δεν θα ειναι το διπλασιο του raise μου και θα προσπαθησει να κανει reraise.Κανω raise 1,200 (3 blinds) με Κ κουπα- 7 κουπα apo utg+1 ενω επαναλαμβανω ο utg limpare.Call o φιλος μου ο φριδις απο διπλα μου.fold οι 3 επομενοι.All in οπως ηταν αναμενομενο το small blind αλλα οχι διπλασιο του raise μου.Fold to big blind και οπως ειχα προβλεψει ο παππους που εκανε limp απο utg παει να κανει reraise στις 8.000 αλλα προφανως και του ειπε η ντιλερ οτι δεν γινεται.Μετα απο συζητηση μεχρι να του εξηγησουμε κανει call. Call kai εγω call και ο φριδις.Το ποτ φτανει τις 9,600 μαρκες.Ανοιγει το φλοπ. Α-10-Q με Α κουπα και 10 κουπα.Κατευθειαν ΒΕΤ 8.000 ο utg με 14,000 stack.Μιλαω εγω με 23,000 stack και με nut flush draw.Επιλεγω να pusharw και να παω all in μετα απο σκεψη για να διωξω τον επομενο και αν τελικα εχω δικιο και εχει ο αρχικος limper utg Ασσους να παμε all in και αν δεν βγει κουπα να μεινω με 9,000 που ηταν το average εκεινη την ωρα!!!Υπολογιζα ομως χωρις τον τρισμεγιστο φριδι!Το παληκαρι εχει φαει ενα σκαλωμα μεγιστο και το σκεφτεται κανα 10λεπτο. Λεω οκ μπορει να εχει set στα δεκαρια και λογικο ειναι να παιδευεται αφου αν απλα ειχε παρακολουθησει το action απτην αρχη θα καταλαβαινε οτι τουλαχιστον ο ενας εχει set.Αλλ τελικα αποφασισε να κανει το call me A-Q two pair δηλαδη!!!!Προφανως και ο utg κανει call οπως ειχα προβλεψει με Ασσους.Και σχηματιζεται και side pot 18.000 για μενα και τον φριδι.ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝΜε τετοιο action και τετοιο καρφωμα του limper οτι εχει ασσους ας μου πει ενας αν εκανε call ολο του το στακ με two pair!Περιμενω απαντησεις!!! Παράθεση
timoros Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Επιτέλους μία ωραία πάσα για συζήτηση.κλασσικό τουρναδόρικο χέρι.προφανώς εκεί κάνεις isolation για να παίξεις με το shortstack μόνο.αρα το range σου φίλε duke μετά και το raise preflop στο συγκεκριμένο spot είναι πιθανότατα AK, A10,FLUSH DRAW και πιο δύσκολα set 10aria kai ntames.έτσι λοιπόν ο φίλος fridis εάν έχει κάνει την ίδια σκέψη με εμένα(δε λέω απαραίτητα ότι είναι η σωστή) θα σε αποκλείσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό από set ntames καθώς ο ίδιος κρατάει aq και θεωρεί ότι βρίσκεται πίσω μόνο από set 10αρια.οπότε αποφασίζει να παίξει στο συγκεκριμένο spot το τουρνουά του.οπότe to call του δεν είναι τόσο κακό.το μόνο αρνητικό στην πάσα απο πλευράς fridi είναι ότι έχει περίπου 50-55 blinds και παίζει όλο του το τουρνουά σε μία οριακή κατάσταση.Άρα το play του fridi δεν είναι κακό απλά είναι gambleriko. Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 timoros έγραψε:Επιτέλους μία ωραία πάσα για συζήτηση.κλασσικό τουρναδόρικο χέρι.προφανώς εκεί κάνεις isolation για να παίξεις με το shortstack μόνο.αρα το range σου φίλε duke μετά και το raise preflop στο συγκεκριμένο spot είναι πιθανότατα AK, A10,FLUSH DRAW και πιο δύσκολα set 10aria kai ntames.έτσι λοιπόν ο φίλος fridis εάν έχει κάνει την ίδια σκέψη με εμένα(δε λέω απαραίτητα ότι είναι η σωστή) θα σε αποκλείσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό από set ntames καθώς ο ίδιος κρατάει aq και θεωρεί ότι βρίσκεται πίσω μόνο από set 10αρια.οπότε αποφασίζει να παίξει στο συγκεκριμένο spot το τουρνουά του.οπότe to call του δεν είναι τόσο κακό.το μόνο αρνητικό στην πάσα απο πλευράς fridi είναι ότι έχει περίπου 50-55 blinds και παίζει όλο του το τουρνουά σε μία οριακή κατάσταση.Άρα το play του fridi δεν είναι κακό απλά είναι gambleriko.Πραγματικα George ηθελα να τη ποσταρω εδω και καιρο αυτη τη πασα. Ειναι οτι πρεπει για αναλυση. Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι εγω εκανα auto all in στο πρωτο bet στο flop που αυτο δεν δειχνει απαραιτητα semi bluf. Θελω να πω πως αν δεις προσεχτικα το action καταλαβαινεις οτι δεν φοβαμαι τον πρωτο (ετσι δειχνω) οπως παιζω και ας εχει καρφωθει οτι εχει ΑΑ οποτε σκεφτεσαι και το QQ και 1010. Ρωταω λοιπον μονο το εξης : Θα εκανε το ιδιο ο φριδις και ο καθε φριδις σε event ενος EPT η ακομα και στο GPT main event?Θελω να πω οτι εκανα μονο ενα λαθος. Εκανα καλη κινηση σε λαθος τουρνουα! Γιατι οπως βλεπεις προσεξα την καθε παραμικρη κινηση στη πασα. Το μονο που δεν ειχα στο μυαλο μου ειναι οτι παιζαμε 50αρι με rebuy και αυτο σημαινει οτι καποιος εχει βαλει απο 100 μεχρι 200 ευρω. Δεν ειναι κανενα μεγαλο ποσο.Ανετα καποιος εν ολιγοις μπορει να γκαμπλαρει οπως ειπες μονο ΓΙΑ ΤΟ SIDE POT. Γιατι προφανως το main δεν ειναι δυνατον να το υπολογιζει.Διαφωνεις? Παράθεση
timoros Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Συμφωνώ και επαυξάνω!Δε διαφέρει πολύ η πάσα που bustara στο gpt γιαυτό και postaro!απλά εμένα ήταν prelop.gl all Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Εντω μεταξυ ξεχασα να αναφερθω και σε αριθμους. Ο λογος που λεω οτι ο φριδις εκανε λαθος ειναι οτι αν υπολογισεις ποσα βαζει για το main pot που προφανως το εχει χαμενο και μαλιστα οι πιθανοτητες που εχει ειναι 0.26 %! δλδ κερδιζει μονο με runner runner four of a kind , ο φριδις και το side να παρει ειναι μειον!Ας το δουμε αναλυτικα.Bet συνολο pre-flop 2,300. Στο flop tο all in του πρωτου ειναι δεδομενο αφου ολοι εχουμε καταλαβει οτι εχει ΑΑ και εκτος αυτου εχει γινει και commited αφου εβαλε 8,000 του τα γυρισα και του εμεναν αλλες 6,000!Οποτε προσθεσε και αλλες 14,000.Ειναι επαναλαμβανω 99% σιγουρο οτι ο φριδις ΧΑΝΕΙ το main pot και παει ΜΟΝΟ για to side pot που ειναι 23,000 μειον 14.000 = 9,000 δικες μου !ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ CALL ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! ΕΚΑΝΕ CALL ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΜΟΝΟ 2.300.ΕΒΑΛΕ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ 23,000 + 2,300 = ΜΕ 25,300 ΑΠΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΜΟΝΟ ΤΑ 9,000 ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΙΟΝ 7,000!ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ MAIN POT ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΧΑΖΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ CALL!AYTA Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 esi epaikses 3 fores pio tragika apo fridi.. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 me prolaves.... giati tora grafo tin analysi... aman re hristo... grapse pente grammes parapano na prolavainei kaneis na postarei epanerhomai Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 crf88 έγραψε:esi epaikses 3 fores pio tragika apo fridi..Chris για το action pre flop επιλογη μου ηταν και μαλιστα ολα τα read που ειχα αποδειχθηκαν σωστα. Απο κει και μετα οκ δεχομαι τη κριτικη σου. Αν θες μου λες και το γιατι. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 D.uK.e έγραψε: Ωραια ας ρωτησουμε τωρα το κοινο να μας πει την αποψη του.Όπως ήδη φάνηκε, να σε προϊδεάσω, δεν θα σ' αρέσει η άποψη του κοινού!D.uK.e έγραψε: 8 ατομα στο τραπεζι. Εγω 23,000 stack ο φριδις 26,000 chip leaders εκεινη την ωρα με το average sta 9.000 .Το small blind το παιδευει να παει all in με λιγοτερο απο 6 blinds (2.300)Τα blinds ειναι 200-400. Limp ο utg που ηταν ενας παππους που ακομα 2 φορες εκανε limp με ΑΑ και QQ απο utg.Αμεσως μετα μιλαω εγω και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν κανω raise το small blind θα κανει all in αλλα θελω να δω και τι θα κανει o limper που ειμαι σιγουρος οτι δεν θα προσεξει οτι το all in του αλλου δεν θα ειναι το διπλασιο του raise μου και θα προσπαθησει να κανει reraise.Που τους βρήκατε αυτούς τους κανόνες; Έτσι και διαβάσει ο Γιώργος το thread θα φρίξει (για να μην πω ότι θα απολύσει και τον dealer). Για ποιον λόγο ακριβώς δεν έχει δικαίωμα ο 'παππούς' να κάνει reraise; Ας ξεχάσουμε για λίγο τον SB. Κάνει ο UTG limp και εσύ raise. Δεν μπορεί να σου ξανακάνει reraise; Από πότε αυτό μπορεί να 'μπλοκαριστεί' από το action άλλου πάικτη; Αυτό που λες θα ίσχυε μόνο στην περίπτωση που ΔΕΝ έχει γίνει raise στο action του UTG μέχρι να μιλήσει ο shortstacker και ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ το allin του shortstacker δεν στοιχειοθετεί raise. Αν για παράδειγμα ο UTG κάνει raise στα 1375, γίνουν όσα calls μετά και έρθει ο SB και κάνει allin 2300, τότε ο UTG ΔΕΝ μπορεί να κάνει reraise γιατί το allin του SB δεν αποτελεί raise. Επίσης, αν ο UTG κάνει limp όπως έκανε, ακολουθήσουν κάποια calls και ο SB σπρώξει μέχρι 775 μάρκες τότε πάλι ο UTG δεν έχει δικαίωμα reraise. Έτσι όμως όπως έγινε, φυσικά και έχει δικαίωμα reraise ο UTG.Ακόμη και αν ήταν έτσι όπως τα λες πάντως, πάλι έχεις υπολογίσει λάθος -καταρχήν από πότε άλλαξε στο Apollonia ο κανόνας του reraise; Για να μην είχε δικαίωμα reraise ο UTG θα έπρεπε το δικό σου raise να είναι τουλάχιστον 1.375! Με 1.375 raise (+975 από το ΒΒ) το ελάχιστο reraise θα έπρεπε να είναι στις 2.350 (1375+975) ενώ ο SB έχει μόνο 2300. Αν για παράδειγμα ο UTG κάνει raise στα 1200 και εσύ callάρεις με την ελπίδα ότι στο allin του SB δεν υπάρχει reraise από UTG είσαι λάθος γιατί το επόμενο mini raise που μπορεί να γίνει, αν το πρώτο raise είναι στα 1200, είναι στις 2000, και άρα το allin 2300 του SB είναι κανονικό raise και ανοίγει τον κύκλο των πονταρισμάτων ξανά!Πέρα όμως από τους κανόνες, πως είσαι σίγουρος ότι το SB θα πάει allin ώστε (κατά την άποψή σου) να κλειδώσει το betting round ώστε να παίξεις με το monster του 'παππού' από θέση; Αν ο SB δεν κάνει allin δεν μπορεί να σου κάνει reraise ο UTG και να αναγκαστείς να πετάξεις 1200 chips χωρίς λόγο;D.uK.e έγραψε: Κανω raise 1,200 (3 blinds) με Κ κουπα- 7 κουπα apo utg+1 ενω επαναλαμβανω ο utg limpare.Άλλο πάλι και τούτο: Γιατί να θέλεις με το υπόλοιπο τραπέζι να μιλάει πίσω σου να κάνεις raise σε monster (αφού είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι monster) με Κ-σκατά suited;;;;D.uK.e έγραψε:Call o φιλος μου ο φριδις απο διπλα μου.fold οι 3 επομενοι.All in οπως ηταν αναμενομενο το small blind αλλα οχι διπλασιο του raise μου.Fold to big blind και οπως ειχα προβλεψει ο παππους που εκανε limp απο utg παει να κανει reraise στις 8.000 αλλα προφανως και του ειπε η ντιλερ οτι δεν γινεται.Μετα απο συζητηση μεχρι να του εξηγησουμε κανει call. Call kai εγω call και ο φριδις.Το ποτ φτανει τις 9,600 μαρκες.Ανοιγει το φλοπ. Α-10-Q με Α κουπα και 10 κουπα.Κατευθειαν ΒΕΤ 8.000 ο utg με 14,000 stack.Μιλαω εγω με 23,000 stack και με nut flush draw.Επιλεγω να pusharw και να παω all in μετα απο σκεψη για να διωξω τον επομενο και αν τελικα εχω δικιο και εχει ο αρχικος limper utg Ασσους να παμε all in και αν δεν βγει κουπα να μεινω με 9,000 που ηταν το average εκεινη την ωρα!!!D.uK.e έγραψε:Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι εγω εκανα auto all in στο πρωτο bet στο flop που αυτο δεν δειχνει απαραιτητα semi bluf.Από που να ξεκινήσω...Ας ξεκινήσω από τα bold italics: Auto allin μετά από σκέψη δεν έχω ξαναδεί!Ας αφήσω το χιούμορ και ας έρθω στην ουσία: Δεν έχεις καθόλου τα odds για το εγχείρημά σου. Επιλέγεις να βάλεις 14000 για 37600 με nut flush draw και nut straight draw. Απέναντι στο set έχεις μετά βίας 32.5% ενώ το 14000 για 37600 είναι πάνω από 37%.D.uK.e έγραψε: Θελω να πω οτι εκανα μονο ενα λαθος. Εκανα καλη κινηση σε λαθος τουρνουα!Δεν είναι μόνο τα παραπάνω λάθη που ανέφερα. Το τεράστιο λάθος σου είναι που προσπαθείς να κάνεις isolate έναν παίκτη που πιθανόν θα βάλει κι άλλα λεφτά στο pot ενώ εσύ έχεις drawing hand και όχι made hand! Αντί να προσπαθήσεις να βελτιώσεις το λάθος με τα odds κρατώντας τον fridi μέσα στο pot, θέλεις να τον διώξεις. Isolate κάνουμε όταν θέλουμε να προστατέψουμε το made hand μας και όχι όταν έχουμε draws. Όταν έχουμε nut draws, όσο περισσότεροι/περισσότερα τόσο το καλύτερο! Τι μπορεί να έχει δηλαδή ο επόμενος παίκτης που δεν τον θέλεις στο pot και που μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα αν εσύ φτιάξεις το φύλλο σου. Εδώ είσαι απέναντι σε πολύ πιθανό σετ ΑΑΑ, τι μπορεί να έχει ο fridis που θα σε κερδίσει αν εσύ κάνεις το χρώμα σου; Ότι μπορεί να σου σπάσει το nut χρώμα ή τη nut κέντα, θα στο σπάσει πρώτος ο UTG, άρα ποιο το κακό να μπουν και άλλα λεφτά στο pot;D.uK.e έγραψε: Ρωταω λοιπον μονο το εξης : Θα εκανε το ιδιο ο φριδις και ο καθε φριδις σε event ενος EPT η ακομα και στο GPT main event?Θέματα bankroll είναι αυτά και τα έχουμε χιλιοπεί. Δεν έχει σημασία το απόλυτο buy in του τουρνουά αν είναι εντός bankroll (ή εντός του regular προγράμματος συμμετοχής. Δηλαδή αν παίζω συχνά τέτοιου είδους τουρνουά. Γιατί μπορεί να είναι εντός bankroll αλλά να μην έχω τη δυνατότητα να παίζω συνέχεια τέτοια τουρνουά. Τότε επίσης μπορεί να επηρεαστούν οι αποφάσεις μας).D.uK.e έγραψε: Ανετα καποιος εν ολιγοις μπορει να γκαμπλαρει οπως ειπες μονο ΓΙΑ ΤΟ SIDE POT. Γιατι προφανως το main δεν ειναι δυνατον να το υπολογιζει.Διαφωνεις?Αν δηλαδή έχει KJ εκεί τι να κάνει; Να πετάξει nut κέντα επειδή μπορεί να είναι απέναντι σε 2 σετ ή σε σετ και flush draw; Ακόμη και έτσι, απέναντι σε δύο σετ (ή σετ και 2 pairs) έχει 71%, ενώ απέναντι σε σετ και flush draw έχει 36% με προοπτική και στα δύο σενάρια να τριπλασιάσει!D.uK.e έγραψε:Εντω μεταξυ ξεχασα να αναφερθω και σε αριθμους. Ο λογος που λεω οτι ο φριδις εκανε λαθος ειναι οτι αν υπολογισεις ποσα βαζει για το main pot που προφανως το εχει χαμενο και μαλιστα οι πιθανοτητες που εχει ειναι 0.26 %! δλδ κερδιζει μονο με runner runner four of a kind , ο φριδις και το side να παρει ειναι μειον!Ας το δουμε αναλυτικα.Bet συνολο pre-flop 2,300. Στο flop tο all in του πρωτου ειναι δεδομενο αφου ολοι εχουμε καταλαβει οτι εχει ΑΑ Η ανάλυση είναι καλή σ' αυτό το σημείο ΜΟΝΟ αν έχεις ανοικτά τα φύλλα των αντιπάλων! Έχει top two, που σημαίνει ότι μειώνονται οι πιθανότητες για ΑΑ και QQ. Φοβάται τα ΤΤ/KJ περισσότερο και κυρίως από σένα. Ο UTG μπορεί να έχει και ΑΚ εκεί. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μπορείς να βάζεις τον UTG ΜΟΝΟ σε ένα φύλλο, είναι λάθος...Ωστόσο το call με το AQ νομίζω ότι είναι λάθος. Μικρότερο όμως από τα λάθη που έχεις κάνει εσύ στην παρτίδα. Ανέλυσες στο μυαλό σου κάποια πράγματα, έχεις tricky σκέψη, αλλά έχεις κάνεις λάθη στην ποκερική ουσία. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 safesteps +1000φιλε duke το παιξιμο σου ηταν κακο σε καθε σημειο και το χειροτερο νομιζεις οτι επαιξες καλα.ειχες ευκολες αποφασεις κ διαλεγες τη λαθος επλογη,ο fridis τουλαχιστον ηταν σε μια οριακη κατασταση οπου δικαιολογειται να κανει καποιο λαθος Παράθεση
fridis Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 tin eixa postari kai tote tin partidato RAICE TO EKANA EGWTA POSA MPORI NA EXW LATHOS ALA PANO KATW EKEI VRISKOMASTEEPISIS KATHE FORA POY EIXA KALO FILO KAI MILOYSE PRIN APO MENA O PAPOYS KAI EKAMNE CALL DEN TO EKRIVA EXETIAS TOY EKAMNA RAICE PANTA GIA NA XERW POY VRISKOME KAI TI ANTIMETOPIZOKAI EXETIAS AYTIS TIS PARTIDAS PROXTHES APOLONIA ME 9 T KANO CALL OPOS KAI ALOI 2FLOP 9TJPONTARO 1200 CALL O 2OS RAICE O 3OSTA PETAXA ME XARA STIN KENTA TOYΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΑΣΚΕΥΗαπλα τονιζω οτι ο παιχτης 1 στην αρχη του τουρνουα επαιξε τους ΑΑ SLOW PLAYκαι τον θεση3, 3 παρτιδες πριν τον επιασα να προσπαθει να με κλεψει7 ατομαεχουμε μεινει 2 τραπεζια τα blinds 300-600 ante 50θεση-1- 18500 AA κανει csllθεση-2- 27500 Κh 7h kanei callpot 2450θεση-3- εγω 35000 Ad Qd raice 2800θεση-6- SB 4100 Tc Jc all inθεση -1-callθεση-2- callpot 16350Α ερωτηση} αναγκαστηκα call 1300 για 16350 με αλλους 3?????υποψηαζομενος οτι κατι δεν παει καλα??φλοπ Αh Qc Thθεση -1- bet 8000 εχει αλλα 6500θεση-2- all in 23000τωρα??μετα απο σκεψη εκανα call kai εχασαθεση-1- all inπηρα κατι ψιλα απο τον θεση 2 αφου δεν βγηκε το χρωμα τουΒ ερωτηση} υπαρχει λογος να εμπλακης σε κολπο που σκοτωνονται και απο τους 17 μπορει να μεινουμε και 15?? Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 K7s UTG+1 me read gia limped AA , pretty standard raise sta kakofima bar tis elefsinas pou elege kapios dionysis paliotera. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2009 Αποφασίστε ποια είναι η σωστή έκδοση και τα λέμε πάλι... Παράθεση
Recommended Posts