rudessgr Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 μολις ξεκινησε τωρα ΝΕΤ οποιος δεν το εχει δει και οποιος θελει να το ξαναδει... Παράθεση
fridis Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 rudessgr έγραψε: Παράθεση μολις ξεκινησε τωρα ΝΕΤ οποιος δεν το εχει δει και οποιος θελει να το ξαναδει...ωραιος Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Το χω δεί 6-7 φορές.Το έχω στον υπολογιστή μου. Παράθεση
d4ffyd3ck Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Thnx a lot gia to post... Παράθεση
Guest Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Λοιπόν ρεμάλια και μετα ΑΝΤ1 ΕΡΤ Παράθεση
fridis Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 GeorgeSadoor έγραψε: Παράθεση Το χω δεί 6-7 φορές.Το έχω στον υπολογιστή μου. το κατεβασα απο τορρεν και οι υποτυτλοι αλλου παταν αλλου χορευουν Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 fridis έγραψε: Παράθεση GeorgeSadoor έγραψε: Παράθεση Το χω δεί 6-7 φορές.Το έχω στον υπολογιστή μου. το κατεβασα απο τορρεν και οι υποτυτλοι αλλου παταν αλλου χορευουν[/quote:t30r5xso]Eίναι ίδιας μορφής η ταινία με τους υπότιτλους?Σε μένα παίζει μια χαρά. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 GeorgeSadoor έγραψε: Παράθεση fridis έγραψε: Παράθεση GeorgeSadoor έγραψε: Παράθεση Το χω δεί 6-7 φορές.Το έχω στον υπολογιστή μου. το κατεβασα απο τορρεν και οι υποτυτλοι αλλου παταν αλλου χορευουν[/quote:xbc09pc1][/quote:xbc09pc1]Eίναι ίδιας μορφής η ταινία με τους υπότιτλους?Σε μένα παίζει μια χαρά.[/quotειναι σπασμενα σε 2 αρχειακαι η ταινια και οι υποτυτλοιαρα ειναι τα σωστα μαλλων Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Για όποιον το παρακολούθησε είχαμε και την τιμητική μας στο Rounders. Την ώρα που προσπαθούσαν να βρουν εύκολα τραπέζια για να μαζέψουν το ποσό που χρωστάνε ο Ματ Ντέιμον είπε ότι θα πάμε και στους Έλληνες να παίξουμε με τον Τάκη. Αν το είδατε μετά έπαιζαν σε ένα παρακμιακό μέρος ενός Ελληνικού μαγαζιού με τον άσχετο Έλληνα να χάνει όλα του τα λεφτά με ένα ζευγάρι βαλέδες.Είχε πολύ πλάκα γιατί συν της άλλης άρχιζαν να μαλώνουν βρίζοντας ο ένας τον άλλον... Ελληναράδες... Παράθεση
dinos89 Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΤΥΦΛΑ''=BLINDS...ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ...ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ...ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΙΟΛΑΣ... Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 dinos89 έγραψε: Παράθεση ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΤΥΦΛΑ''=BLINDS...ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ...ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ...ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΙΟΛΑΣ...Kαι το τσέκ το μεταφράζανε <<πάσσο>>.λολ Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 den einai tyxaio opws eipe k o nickakis oti mas deixnei na malwnoume! :D Παράθεση
Deimos Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Eμένα μου άρεσε πολύ στο τελευταίο heads up που παίξανε που δεν πέταξε τους KK στο εξωφρενικό half stack 5k preflop reraise του άλλου. ALL IN! fold...Πολύ μάγκας! Και ας έπαιζε με scared money! Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2009 blinds 25/50open raise x20 se 1k :woohoo: lol Παράθεση
Recommended Posts