Ntavelis Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2009 Έχω σκεφτεί μία στρατηγική για να αναπτύξω το bankrοll μου αλλά θα ήθελα και μερικές γνώμες λόγω της απειρίας μου..Ας ξεκινήσουμε από την ιστορία μου στο χώρο..Επέλεξα την Pokerstars για να ξεκινήσω να παίζω poker.Αγόρασα λοιπόν από το περίπτερο της γειτονιάς μου μία paysafe των 25 euro και άρχισα να παίζω σε cash games no limit hold'em 0,01/0,02. Λόγω κακού Bankroll Management και βλακωδούς παιχνιδιού (την ψώνισα λίγο μετά τις πρώτες μου νίκες και άρχιζα να δοκιμάζω και παιχνίδια με μεγαλύτερα blinds) τα έχασα μέσα σε μία εβδομάδα.Σκέφτηκα λίγο το παιχνίδι που έκανα, διάβασα πρώτη φορά για το bankroll management και αγόρασα μία paysafe 10 euros.Αφού έχω πειθαρχίσει τον εαυτό μου κατά αρκετό μεγάλο βαθμό πλέον και έχω δοκιμάσει sit n' go πρωταθλήματα του ενός τραπεζιού ανακάλυψα ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για το παιχνίδι μου.Προτιμώ να παίζω sit n' go double or nothing με buy in $1,10 στα οποία οι 5 πρώτοι κερδίζουν $2. Γνωρίζω βέβαια ότι δεν συμβαδίζω απόλυτα με τον κανόνα του Bankroll management που λέει ότι πρέπει να έχω άλλα 20 buy in διαθέσιμα για κάθε buy in που κάνω αλλά βλέπω ότι είναι εύκολο να αναπτύξω το ταμείο μου μέχρι τα διπλά με αυτό τον τρόπο.Από εκεί και πέρα (αφού διπλασιάσω το ταμείο μου) και αφού έχω αναπτύξει μία σχετική ικανότητα στα πρωταθλήματα τέτοιου τύπου σκέφτομαι να πάω στα sit 'n gos που πληρώνουν τις πρώτες θέσεις με διαφορετικό έπαθλο την κάθε μία.Σκέφτηκα λοιπόν να αφοσιωθώ στα πρωταθλήματα και όχι στα cash games μιας και μου φαίνεται λίγο δύσκολο να κερδίσω σε παιχνίδια με χαμηλά blinds και να τα ξαναδοκιμάσω όταν θα έχω ένα αξιόλογο ταμείο ώστε να δοκιμάσω σε μεγαλύτερα blinds.Οποιαδήποτε γνώμη και πρόταση για ανάπτυξη του Bankroll μου είναι αποδεκτή και συζητήσιμη.Ακούω λοιπόν.. Παράθεση
Grinia$Gero$ Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2009 Τα μαθηματικα του Bankroll management ειναι λιγο πολυ γνωστα οποτε δεν νομιζω οτι χρειαζεται να επεκταθουμε. Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να τα τηρεις αυστηρα και να παιζεις τα παιχνιδια στα οποια εισαι καλυτερος. Κανεις δεν μπορει να σε συμβουλευσει τι παιχνιδι να παιξεις ουτε υπαρχουν ειδικα ματζουνια για bankroll boosting. Ακολυθα αυστηρα τους κανονες bankroll και παιζει το παιχνιδι που αισθανεσαι πιο ανετα. Παράθεση
liondani Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2009 Ρίξε και μια ματιά στο www.pokerstrategy.com όσον αφορά την διαχείριση bankroll σου αλλά και την small stack strategy που είναι ότι πρέπει για μικρό bankroll... και μετά προχωράς και στην BSS (Big Stack Strategy ) Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 +1Το site αυτό είναι πάρα πολύ καλό.Εμένα με έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στο παιχνίδι μου.Σίγουρα θα βοηθήσει και σένα Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 To pokerstrategy.com μπορει να σου δωσει 50$ + 100$ bonus σχεδον σε οποιαδηποτε εταιρια θελεις free.Ξεκινησε καπως ετσι.Αναλογα με το ποσο παιζεις θα παιρνεις ποντους και θα ανεβαινεις στην κλιμακα του site (silver-gold-platinum)Για καθε επιπεδο υπαρχουν πολλα video για ολες τα ειδη ποκερ.Πολυ καλο site για να κανεις μια αρχη. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 αμα θες να ανεβεις κατσε φουλ μπανρολ σε 1-2 τραπεζια και παιξτα ολα κατευθειαν .αν τα πας κανα 200 -300 τραβα τα. αμα παιζεις με μονοευρα δε γινεται δουλεια .με 10 ευρο και 20 πιστευω δεν πρεπει να γινεται λογος για b.m gl.και οταν με το καλο κανεις αναληψη αλλαξε usermame για ευνοητους λογους. Παράθεση
cassanoroma Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 signwmi gia tous latinikous xaraktires...kat arxas dialexes diskoli selida gia na xekiniseis(oi mikroteres selides einai ligotero antagwnistikes alla isteroun se euros epilogwn)2o ta double or nothing aplws den einai poker(kai simfwnei k to megalitero meros tou forum panw s auto)kathws sou mathenei na epiviwneis kai oxi na kerdizeis. to poker einai antagwnistiko athlima, prepei na thes na eisai-gineis o kaluteros,kai en katakleidi den endiknitai gia veltiwsi(poso mallon otan eisai neos paiktis).3o gia na apofigeis tin gkaniota(rake)-kai gia na veltiwtheis-mporeis na paizeis se sit 'n gos tournoua twn 0,25$ pou exei e pokerstars,me 45 simmetoxes kai me 90.aplws auti twn 90krataei 3+ wres enw twn 45 1+h.an to epixeiriseis prepei na arxiseis na mpaineis stin idea na paizeis perissotera apo 1 table tautoxrona...xekina me 4trapezia kai kathe fora pou apokliesai se ena antitatestise to me ena allo.se 2-3meres tha to exeis sinithisei apwlita-(den nomizw na antiparathesei kaneis to zitima tis prosoxis se auto to epipedo).ta bad-beats pou tha fas sinithizontai polu pio diskola...kai kuriws xtise monos to bankroll sou...apo to 0.etsi tha veltiwtheis kai tha aneveis stakes,etsi tha ponas gia to kathe $ pou xaneis...to na valeis ekato 100$ ston logariasmo me paysafe kai na ta xaseis einai eukolo.to na valeis 10 kai na ta kaneis 100 einai diskolo,xronovoro alla einai o s t o x o s sou.to na valeis 10$ kai na ta kaneis 300,ontas kenourgios pektis en mia nikti,aplws anefikto... :S .elpizw na voithisa estw k l i g o me ta l i g a pou xerw... Παράθεση
Recommended Posts