safesteps Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2009 holdemgr έγραψε:An kanw fold sto turn tha nai misclickΜε τι ποσοστό το range των φύλλων του επιτρέπει να κάνεις call και να είσαι μπροστά; Και στο river τι κάνεις; Εγώ σου λέω κάνεις call και το river πάει check/check. Έχεις βάλει 80 για να πάρεις 260. Πιστεύεις ότι στο 31% των περιπτώσεων θα κερδίζεις το χέρι; Μην μου πεις ναι επειδή το river πήγε check/check. Έστω ότι πάγωνε το action και είχαμε showdown στο turn. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2009 tolpkr έγραψε:εγω στη θεση του SB κανω lead τα big made hands μου στο turn γυρω στο 0.1% των περιπτωσεων .Αναφέρεσαι στην περίπτωση του check/check flop ή στην περίπτωση check/bet/call flop; Στην πρώτη περίπτωση συμφωνούμε, στην δεύτερη διαφωνώ με την κάρτα που πέφτει, γιατί τις περισσότερες φορές θα κάνει check behind και θα χάσεις value. Προτιμώ ένα half pot bet ώστε αν όντως τον έχει χτυπήσει να αποφύγω το pot control από μέρους του. Διαφορετικά αν δεν τον έχει χτυπήσει, δεν θα πληρωνόσουν έτσι κι αλλιώς. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2009 tolpkr έγραψε:holdemgr έγραψε:tolpkr έγραψε:εγω στη θεση του SB κανω lead τα big made hands μου στο turn γυρω στο 0.1% των περιπτωσεων .Agreed. Alla raise (check-raise anti gia check-call dhladh) sto 0.01%?[/quote:3cig8ymc]Καλη ερωτηση(αν καταλαβα τι εννοεις). Μαλλον c/r γιατι ειναι πιο ευκολο να το κανεις balance με καποια draws που δεν εχουν καθολου showdown value?? αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι ειναι καλυτερο απο το c/c και c/r river...[/quote:3cig8ymc]Mou fainetai pio dyskolo na kaneis balance to c-r turn line se sxesh me to c-c kai c-r river. Ap'thn allh de mporeis na kaneis c-c me QJ h backdoor diamonds Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2009 safesteps έγραψε:crackLiNg έγραψε:safesteps έγραψε:Αν δεν κάνεις το cbet εδώ, γίνεσαι πολύ exploitable και θα χάνεις value όταν θα θέλεις να πληρωθείς το overpair σου.den jerw , egw pisteuw oti na kanw cbet se tetio board einai san na toy dorizw 28$[/quote:w8aqx1lf]Πες μου όμως πως θα πληρωθείς το καλό σου φύλλο απέναντι σε καλό reg αν checkάρεις behind τον αέρα σου και betάρεις τα καλά σου φύλλα.[/quote:w8aqx1lf]exeis dikio , den exw kanei continuation bet pote, fovamai...allo na anixei 2 6 Q kai na kanw continuation k alo na anixei 6 7 9 me flush draw k na kanw continuation episeis de simenei pws gia na plirwthw ta kala moy fylla prepei na varaw se kathe flop anexartitos ti exw. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2009 Και το 4h 10d 6h με ποιο από τα δύο board μοιάζει περισσότερο; Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2009 safesteps έγραψε:Και το 4h 10d 6h με ποιο από τα δύο board μοιάζει περισσότερο;jerw go thes na arxisw na soy lew fylla poy me girnane gia plaka sto sigekrimeno flop? min xexnas einai 2-4 den einai 0.01-0.02... Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2009 Εξακολουθείς να λες τα δικά σου και γω τα δικά μου. Δεν είναι γόνιμος διάλογος αυτός. Είπες ότι έχεις κάποια άποψη για τέτοιου είδους παρτίδες αλλά θες να ακούσεις και απόψεις. Δεν φαίνεται όμως να είσαι έτοιμος να δεχτείς άλλες απόψεις. Σου μοιάζουν αυτά που λέω ανάλυση για το 0.01-0.02;Επιμένω ότι το cbet εδώ επιβάλλεται για πολλούς λόγους. Είτε είναι θέμα metagame, είτε είναι θέμα board. Δεν έχεις απολύτως τίποτα και το board ΔΕΝ είναι scary, οπότε θέλεις να προσπαθήσεις να πάρεις το pot εδώ. Δεν έχεις κάποιο draw οπότε κάνεις check behind για να πάρεις το free card με το φόβο μην σε γυρίσει στο bet σου και δεν μπορέσεις ούτε turn να δεις.Από την άλλη, την προϊστορία του τραπεζιού την ξέρεις μόνο εσύ. Αν έχεις κάνει ένα σκασμό από cbets και εδώ θέλεις να φρενάρεις, δεν διαφωνώ. Αλλά εδώ βλέποντας ένα ξερό χέρι, χωρίς προϊστορία, το cbet είναι standard.crackLiNg έγραψε:safesteps έγραψε:Και το 4h 10d 6h με ποιο από τα δύο board μοιάζει περισσότερο;jerw go thes na arxisw na soy lew fylla poy me girnane gia plaka sto sigekrimeno flop? min xexnas einai 2-4 den einai 0.01-0.02...[/quote:1hr25xmo]Εγώ δεν είπα ότι δεν υπάρχουν φύλλα που μπορεί να σε γυρίσουν εδώ. Any two μπορεί να σε γυρίσουν αν θεωρήσουν/γνωρίζουν ότι το range που ανοίγεις δεν ανταποκρίνεται σ' αυτό το board. Εγώ απάντησα στο επιχείρημά σου, ότι δεν είναι dry το flop για να κάνεις cbet. Εντάξει δεν είναι dry εντελώς αλλά δεν το λες και heavy draw. Έδωσες δύο παραδείγματα από boards με το ένα να λες ότι είναι c-bet-able ενώ το άλλο να μην είναι. Και γω σε ρώτησα το actual board με ποιο μοιάζει περισσότερο. That's all! Παράθεση
Recommended Posts