Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Live cash game 0.25€-0.50€ 6 handed. Ο UTG fold, UTG+1 raise στα 1.50€, είναι σχετικά loose aggressive preflop και του αρέσει να μπαίνει σχεδον πάντα με raise στα pots. Δέχεται call από το button (tight και σχετικά passive), τον small blind (big fish+calling station, ειδικά preflop, παίζει σχεδόν όλα τα φύλλα του) και από τον big blind που θεωρείται TAG και το τραπέζι δείχνει γενικά σεβασμό στα bets+raises που έχει κάνει, εκτός από τον SB που σκέφτεται μόνο το δικό του φύλλο (και όχι τι μπορεί να έχουν οι άλλοι).

Flop 6d-Kc-4d (6€)

SB checks, BB bets 4€. Μετά από λίγη σκέψη ο UTG+1 κάνει raise στα 10€. Ο SB κάνει auto-call all-in περίπου 5.75€ σύνολο. Ο ΒΒ μετά από λίγη σκέψη και δείχνοντας αποφασισμένος ότι θα κάνει τουλάχιστον call, κάνει τελικά flat call κι έτσι το main pot έχει 23.25€ και το side pot 9.50€.

Turn 7s. Check o BB, bet 10€ o UTG+1, και μετά από σοβαρή σκέψη ο ΒΒ κάνει all-in περίπου άλλα 28€ (επιπλέον από τα 10€). Τότε ο UTG+1 κάνει μετά από σύντομη σκέψη πάσο και δείχνει στους άλλους παίχτες ότι είχε Κ8ο.

Πώς κρίνετε το παίξιμό του; Τι περιμένετε να έχει ο BB? Αφού δω κάποιες απαντήσεις θα αποκαλύψω και τα φύλλα των άλλων 2 παιχτών.

Δημοσίευση

Απο τον utg+1 δεν περιμενα να κραταει κατι καλυτερο δεδομενου του table image που εχει. Δεν μας ειπες τα stacks των bb + utg+1 ωστε να εχουμε μια καλυτερη αποψη. Εγω πιστευω οτι ο bb μιας κ μας τον εχεις χαρακτηρισει ως TAG οτι κραταει καποιο set ή αλλιως εχει καποιο combo draw. Η κινηση του check-reraise allin στο turn υποδηλωνει δυναμη, εφοσον ομως δεν βγηκε το χρωμα κατω (αλλα βγηκε η κεντα) δυσκολευομαι να πιστεψω οτι μπηκε με χερι τυπου 58 ή 53 οποτε I give him credit for a set... To sb δεν εχω ιδεα τι μπορει να εχει εφοσον το περιγραφεις autocall/calling station κτλ. Στην καλυτερη να βασταει κανα AK, KQ

Δημοσίευση

θεωρω αδυνατο με την περιγραφη που εδωσες για τον ΤΑG BB να μην εχει σε αυτο το σποτ true χερι. Ειδικα αφου σιγουρα θα παει σε showdown με τον all in small και η μπλοφα δε εχει πολυ νοημα με τα σχετικα λιγα που ειναι να callarei o UTG+1. Απο κει και περα ειδικα αφου απλα συμπληρωσε preflop 1$ για 5 σε 4 way action δε παει να πει οτι επειδη ειναι ΤΑG δε μπορει να χει και any μετριο hand το οποιο callarei λογω odds preflop. To χειροτερο που περιμενω να δειξει ειναι κατι σε KQ απο κει και περα παιζουν πολλα two pair sets .. straight draw δε νομιζω να το πονταρε απο μπροστα στο flop εκτος αν ηταν παρεα με flush draw.

Δημοσίευση

LUADARKO έγραψε:

proswpika m aresei poly otan to draw katafernei na kanei to top pair na fugei apo to hand.k sto sugkekrimeno hand auto ekane k poly kala malista..well played to bb k swsto fold to utg.

Το καλύτερο ποστ που έχεις κάνει μέχρι στιγμής είναι οτι ασχολούμαι με donkaments γιατί στα cash δεν τα καταφέρνω.

Εαν σου άρεσε το play tou BB φαντάζομαι πόσα τέτοια donk play έχεις στο ενεργητικό σου.

O SB ειναι cs

to BB donk

k o utg agro fish

Δημοσίευση

Koίτα εγω δεν είμαι holdemgr. Εαν όμως είχες διαβάσει εστω κ ένα πόστ του συγκεκριμένου είρωνα κ ηλίθιου πόστερ(οπως έχεις χαρακτηρίσει) κ έιχες το μυαλό για να σκεφτείς τι λέει δεν θα έπαιζες ούτε ως donk, ούτε θα του έλεγες αντε γειά, ουτε σε αυτόν, ούτε σε μένα, παρότι είσαι πολύ μικρός (γενικά) για να λες κάτι τέτοιο δείχνοτας παράλληλα κ τον εξαιρετικό σου χαρακτήρα.

Ευτυχώς που εχουμε την νέα donk γενιά για να μας μάθει πόκερ ή για να μας δίνει την μηνιαία παχυλή συνταξή μας. :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

sta...mou file oti xaraktira k an deixw.oso se kathe post mou tha erxesai na les ti mlkia sou tha sou ti lew akomi perissotero.oso gia ti nea donk genia k gia ta tour,koita ligo gurw sou k ksypna apo ton kosmo pou zeis.to poker exei proxwrhsei.katse k paikse cash games k xase 1000 dol se mia mera gia na kerdiseis tin alli 200 k na les oti pires ti suntaksi soy k na xairesai.katse k paikse san passive donkaras to nut flush draw sou k ase emena na kanw raise k reraise me tetoia draws.alla ti perimeneis otan kapoios exei meinei ston kouko mono kai k ston kouko avalonte...

Δημοσίευση

TIME OUT!!!

Για το χερι Sam Greek.

1)Δεν νομιζω οτι ολο αυτο το line ειναι παιχτη TAG καπου το μπερδεψες.

2)Καθολου δε μαρεσει το lead donk bet απο μπροστα στο flop, τι περιμενει να το παρει εκει? ή το φουσκωνει επειδη θα το πιασει?

3)Το check raise στο turn ειναι semi bluff που χει equity γυρω στο 27-28% αν δε κανω λαθος να πιασει στο river (A,7,d) καθως και καποιο αμφιβολο folding equity για το side pot (Οπως και εγινε). Δε μπορω να κανω μαθηματικα τωρα αλλα μονο διαισθητικα το θεωρω λαθος μακροπροθεσμα.

Δημοσίευση

Τυπικό μοντέρνο καταπληκτικό παίξιμο. Το μόνο που δεν ξέρω είναι για ποιον είναι το καταπληκτικό!!!

PokerStars No-Limit Hold'em, $1.00 BB (5 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

870496.gif

SB ($222.75)

BB ($118.85)

UTG ($95.30)

MP ($109.90)

Button ($104.70)

870496.gif

Preflop:

UTG bets $3, 1 fold, Button raises to $10, 2 folds, UTG calls $7

Flop: ($21.50) 8club.gif, 6diamond.gif, 7spade.gif(2 players)

UTG checks, Button checks

Turn: ($21.50) Qdiamond.gif(2 players)

UTG bets $16, Button raises to $94.70 (All-In), UTG calls $69.30 (All-In)

River: ($192.10) 8heart.gif(2 players, 2 all-in)

Total pot: $192.10 | Rake: $2

Results:

Button mucked 10diamond.gif, Adiamond.gif (one pair, eights).

UTG had 7club.gif, 7diamond.gif (full house, sevens over eights).

Outcome: UTG won $190.10

Lua νομίζω οτι αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου. Θα σου πω κ κάτι τελευταίο. Δεν υπάρχει ούτε ένας σοβαρός pro που να λέει οτι παίζω μόνο tours κ οχι cash γιατί είμαι καλός μόνο στα τουρνουά. :silly: :silly:

Οπως καταλαβαίνεις οτι εαν δήλωνε κάποιος κάτι τετοιο θα τον πέρναν όλοι στο "ψιλό" κ μόνο στην Ελλαδίστα έχουμε τέτοιες δηλώσεις κ μάλιστα έχουν κ respect απο την ποκερική κοινότητα!!! :woohoo:

Υ.Γ. Το εάν θα παίξεις επιθετικά ή safe το flush draw την απόφαση την παίρνεις στο flop κ όχι στο turn..... εαν έιχες διαβάσει ...... στο είπα.

Δημοσίευση

epimeneis na les ta dika sou..skepsou ligo auta pou sou lew k anoikse to mualo sou.

poios eipe oti paizei tour epeidh einai mono kalos ekei???mono apo to value an pareis aksizei na paikseis tour k oxi cash.des paradeigmata re file apo tin elladitsa opws les.hlios,ael,gkap,crf.eixe thesei ena erwtima ena paidi sto allo post.giati arage o hlios pou itan cash pro,apofasise na paizei mono tour???apla ta pragmata...

Δημοσίευση

Εγω λεω τα δικά μου? Ειναι άλλο πράγμα να λες οτι εχω ρίξει περισσότερο βάρος στα τουρνουά κ οχι τόσο στο cash k άλλο να λες οτι είμαι pro παίζοντας μόνο τουρνουά γιατί στα cash δεν είμαι καλός κ χάνω. Είναι απλά ανόητο. Απλά δηλώνεις οτι ειμαι pro-ktos κ οχι pro κ κακός παίκτης πόκερ.

O ilios k o gkap, ael έπαιζαν κ παίζουν cash (ισως πιο σπάνια εως ποτέ τώρα λόγω ασχολίας τους με πολλά τουρνουά) αλλα οταν το variance των τουρνουά μεγαλώνει το cash ειναι που σε στηρίζει, ενω ο crf88 απλά ειναι η νέα γενιά που λες κ εσυ που την εχω ήδη χαρακτηρίσει. :)

Οσο για τα τουρνουά τα λατρεύω για κάποιους λόγους, αλλα αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι έχω σε εκτίμηση ποκερική καποιον που έχει κάνει κάποιες ή κάποια επιτυχία. Αν το έκανα αυτό απλως θα ήμουν για γέλια.

Δημοσίευση

κατα την δικιά σου άποψη ναι, κατα την δικιά μου οχι!!

Οποιος είναι καλός παίκτης είναι καλός παντου. Ο καλός pro cash player π.χ μπορεί να παίξει καλά ενα τουρνουά( κ φυσικά παίζουν όλοι για το boost του bnkroll τους), αρκεί να κάνει λιγότερες μπλόφες απο αυτες που κάνει στο cash αν κ δεν έχει τεράστιο πλεονέκτημα απέναντι στα donks που πάνε allin k αναγκάζεται να τα βάλει κ αυτός preflop χάνοντας το πλεονέκτημα που έχει στα υπόλοιπα streets (έχει άλλα 3 το holdem κ κάποιοι δεν τα έχουν παίξει ποτέ τους) ενω ενας "καλός" pro-ktos τουρνουά παίκτης ειναι fish στα cash.

Αποδείξεις θες? ή νομίζω είναι περιττές

Δημοσίευση

Ρε παιδια ελεος χωρις να χω κατι μεταξυ σας ουτε καν που σας ξερω αλλα δε γινεται καθε ποστ να φευγει off topic στη δευτερη σελιδα.

Δεν ειναι καν δικο μου τοπικ και με τιλταρει αυτο... ανταλλαξτε msn στη τελικη :)

Δημοσίευση

harima έγραψε:

Ρε παιδια ελεος χωρις να χω κατι μεταξυ σας ουτε καν που σας ξερω αλλα δε γινεται καθε ποστ να φευγει off topic στη δευτερη σελιδα.

Δεν ειναι καν δικο μου τοπικ και με τιλταρει αυτο... ανταλλαξτε msn στη τελικη :)

Φίλε harima έχεις δίκιο (κ στην ανάλυση που κάνεις στην πάσα) αλλα καταντάει κουραστικό κάθε λίγο κ λιγάκι κάποιος που δηλώνει άσχετος με το πόκερ (τουρνουά παίκτης) να μας κάνει αναλύσεις για να μάθουμε πόκερ. Ειναι αστείο κ εκνευριστικό μαζί. :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Συμφωνώ σχεδόν με όλα τα post του Αντώνη.Πάρα πολλοί παίκτες που παίζουν αποκλειστικά τουρνουά,ακόμα κ αν είναι κερδισμένοι από αυτά είναι μεγάλα fish στα cash games,είναι αδιαμφισβήτητο αυτό.(Προφανώς υπάρχουν κάποιες λίγες εξαιρέσεις)Post flop παίζουνε πραγματικά τραγικά κ είναι πολύ δύσκολο να παίξουν με +100ΒΒ.

Από την άλλη πάρα πολλόι cash pro έχουν σχεδόν πάντα επιτυχία όταν δοκιμάζουν να παίξουν tours,τα παραδείγματα πάρα πολλά.

Τέσπα,απόψεις είναι αυτές,ο κύριος λόγος που ποστάρω είναι ότι δν μπορώ να βλέπω κάποιους καταξιωμένους παίκτες,όπως ο holdemgr κ ο Antonis να μας κάνουν τη χάρη κ να ποστάρουν αναλύσεις,στρατηγικές κτλ κ να βγαίνει ο κάθε donk κ επειδή διαφωνεί να έρχεται σε αντιπαράθεση κιόλας.Καλό είναι από κάθε post να προσπαθούμε να το μελετάμε κ να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας,κυρίως αν αυτό το post προέρχεται από καλύτερους παίκτες από εμάς.Λίγη ταπεινότητα κ λίγο λιγότερο περηφάνεια δν βλάπτει.Το λέω με όλη την καλή διάθεση κ χωρίς να θέλω να αντιπαρατεθώ με κανέναν.

(Θυμάμαι κάποτε ο Αντώνης μου είχε πει σ'ένα live ότι παίζω άθλια pre flop,μετά από κάποιες συγκεκριμένες πάσες.Αντί λοιπόν να του πω,κ ποιος είσαι εσύ ρε νούμερο που θα μου πεις ότι παίζω κ χάλια,τον ρώτησα τι έκανα λάθος κ προσπάθησα να βελτιωθώ.Αν είχαμε όλοι αυτή τη νοοτροπία τότε θα είμασταν καλύτεροι παίκτες σίγουρα)