saCri Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: High Stakes GR #2 - το δεύτερο βίντεο ! **To link για το download είναι broken. Fix it! Παράθεση
ElKonte Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να διορθωθεί ο ήχος? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 Πολυ καλο το video..Πιστευω καλυτερο απο το πρωτο..Nice job..Παιχτηκαν πολλες ωραιες παρτιδες και πολλα play ειναι πολυ ενδιαφεροντα.. Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 kalo re paidia mprabo alla mporo na to bro kapou xoris tin sxoliasei? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 Sailer18 έγραψε:kalo re paidia mprabo alla mporo na to bro kapou xoris tin sxoliasei?LOLAπλα μπορεις να κλεισεις την φωνη απο τον υπολογιστη τοσο απλο.. Παράθεση
empags Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Sailer18 έγραψε:kalo re paidia mprabo alla mporo na to bro kapou xoris tin sxoliasei?LOLAπλα μπορεις να κλεισεις την φωνη απο τον υπολογιστη τοσο απλο.. [/quote:35dchu2g]ROFLOL :laugh: Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 Πολύ καλή δουλειά και το πρώτο και το δεύτερο βίντεο.Χαίρομαι που γίνονται τέτοια πράγματα και στην Ελλάδα.. Απλά θα προτιμούσα να είναι πιο tight η συμπεριφορά αυτών που περιγράφουν γιατί με την όλη πλάκα και τις "ειρωνίες", στα όρια του αστείου πάντα, (δεν κατηγορώ κανέναν) χαλάνε λίγο την εικόνα τις δουλειάς που κάνετε.Μην πάρετε την προτασή μου σαν αρνητικό σχόλιο. Όπως είπα και στην αρχή μου αρέσει πολύ που ασχολείστε με κάτι τέτοιο και σας επικροτώ, απλά λέω την ταπεινή μου άποψη..Keep up the good work! Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 Aπλα μπορεις να κλεισεις την φωνη απο τον υπολογιστη τοσο απλο..apla ithela na blepo ta hands xoris pausi kai sxoliasi me to na kleiso tin foni...den kataferno tipota Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 κάτι πρέπει να γίνει με τον ήχο. ο nicecallsir ακούγεται καθαρότατα αλλα το άλλο παιδί ( Leonidas νομίζω ) ακούγεται λές και είναι 3 μέτρα πίσω από το μικρόφωνο. και στο προηγούμενο video (ο ael1010 νομίζω) συνέβαινε το ίδιο πράγμα. αυτό ήταν που με χάλασε. Τα σχόλια του nicecallsir πολύ εύστοχα. keep up the good work Παράθεση
batman Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2009 πολύ καλύτερα από το πρώτο βιντεο. Αξιοπρεπής και φιλότιμη προσπάθεια παιδιά.ΕΡΩΤΗΣΗ: Το βίντεο γίνεται μόνο με hand player? Δεν υπάρχει τρόπος να το βλέπουμε σε κανονική ροή? Παράθεση
mammon Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Ποσα videos υπαρχουν συνολικα? Παράθεση
veteriarian Δημοσίευση 21 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαίου, 2010 very nice jobσυγχαρητηρια...καλο θα ηταν να σχολιαζεται και ολοι μαζι καμια φορα...bravo Παράθεση
veteriarian Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2010 θα βγουν και αλλα βιντεο? Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2010 veteriarian έγραψε:θα βγουν και αλλα βιντεο?Όχι.Ήταν απλά μιά διαφημιστική καμπάνια του profit poker club. Παράθεση
Recommended Posts