Dusan Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2009 ***** History for hand R5-5700562-508 *****Start hand: Wed Sep 30 03:10:21 GMT+0300 2009Table: Placerville [5700562] (NO_LIMIT TEXAS_HOLDEM $1/$2, Real money)User: sephirotheButton: seat 3Players in round: 5Seat 7: Rock WH ($67.75)Seat 8: sephirothe ($453.35)Seat 10: Hokejka ($42.35)Seat 2: Tolichek ($43)Seat 3: andYde1 ($278.90)Rock WH posts small blind ($1)sephirothe posts big blind ($2)Hokejka posts big blind ($2)Tolichek posts big blind ($2)Tolichek posts dead blind ($1)---Dealing pocket cardsDealing to sephirothe: :Ad :JcHokejka checksTolichek checksandYde1 raises $6 to $6Rock WH foldssephirothe raises $22 to $24Hokejka foldsTolichek foldsandYde1 calls $18--- Dealing flop :4d :9d :6dsephirothe bets $41andYde1 raises $100 to $100sephirothe ???O αντίπαλος παίζει 30/27 αλλά το δείγμα είναι πολύ μικρό,γενικά δν έχω καλά reads ακόμα.Pre flop το raise του μου φαίνεται weak κ λόγω κ των πολλών dead money αποφασίζω να διεκδικήσω το pot με reraise.Θα ήθελα γνώμες για το bet στο flop αλλά κ για το τι κάνουμε μετά. Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2009 an den exei asous eiste 50% - 50% an thes na flippareis to pezeis... auta ta xeria einai stin krisi toy kathenos...*btw otan ekanes call to reraise toy off position me A J off ti flop perimenes gia na soy aresei? Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2009 crackLiNg έγραψε: Παράθεση *btw otan ekanes call to reraise toy off position me A J off ti flop perimenes gia na soy aresei?reraise ekane o dusan,oxi call.imo all in k gl. Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2009 Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις που είναι αρκετά συχνές και με έναν 30/27 παίχτη βάζω τα χρήματα μου μέσα περιμένωντας ότι θα έχει κάτι σε μεγαλύτερο ζεύγος ή απλά εκμεταλεύεται έξυπνα αυτό το board. Υπάρχουν φορές που έχει κάποιο set και καταστρέφει κάποια από τα outs μου αλλά είναι σπάνιες οι περιπτώσεις αυτές ιδιαίτερα για έναν 30/27 οπότε βάζω τα χρήματα μου θεωρώντας ότι είμαστε σε καλό σημείο. Τελικά τι έκανες εσύ... βασικά δεν νομίζω να έκανε call ο αντίπαλος στο all in σου... Πες μας τι έγινε... Παράθεση
harima Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2009 Στη χειροτερη που ο αντιπαλος εχει σετ ή ήδη χρωμα εισαι 70κατι 20κατι % Underdog στις περιπτωσεις που εχει φυλλα του τυπου top pair και Κd πχ ή pair τύπου 1010 JJ QQ εισαι στη περιοχη του coin και υπαρχει βεβαια και ή περιπτωση του ο αντιπαλος να ναι με air...Aν του τα γυρισεις εσυ με το δεδομενο action preflop και Postflop και το range ενος τετοιου αντιπαλου το πιθανοτερο ειναι να callarei και να flipaρετε.Αν εισαι του high variance Ποκερ καντο αν δε σαρεσουν τα πολλα πανω κατω fold δεν εχεις κανει commit και πολλα χρηματα...Δεν μου αρεσει γενικα βεβαια τετοιο παιξιμο εξ'αρχης εκτος θεσης με τετοιο hand αλλα that's just me Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2009 +1 στον harima.O αντιπαλος πολυ σπανια εχει τελειως air εδω..Η μονη περιπτωση ειναι να σε εχει βαλει σωστα σε ΑΚ ΑQ χωρις flush draw και να προσπαθει να σε πεταξει απο το pot.Βρισκω πολυ πιθανο να εχει κατι σε ΤΤ JJ με flush draw.Προσωπικα επειδη οταν παιζω cash fullstack παιζω με παρα πολλα buy in και ειμαι του high varience κανω all in και τις περισσοτερες φορες ειμαι σε flip contition.Αλλιως fold και next hand,το call δεν υπαρχει.. Παράθεση
Recommended Posts