geomall1919 Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 μπορει καποιος που εχει ψάξει το θέμα να μου πεί ποια ειναι τα καλύτερα εκπαιδευτικά poker sites?οι τιμές τους είναι ψιλοστάνταρ όλες? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Γιατι ενδιαφερεσαι κυριως ? cash game/mtt/s&g? Παράθεση
fridis Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 gia pes kanena gia toyrnoya Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Είμαι ένας παίχτης που υποστηρίζει τη μάθηση από αυτά τα εκπαιδευτικά site και σαν άτομο πάντα προσπαθούσα να γνωρίζω το αντικείμενο πριν ξεκινήσω κάτι. Μετά από ψάξιμο είδα ότι το Cardrunners υπερέχει σε σχέση των υπολοίπων(σίγουρα υπερέχει στα cash games) με περισσότερα από 30 βίντεο κάθε μήνα. Έτσι πλήρωσα το ποσό για την εγγραφή και τη συνδρομή 1 χρόνου και το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο. Επειδή ασχολούμαι αποκλειστικά με τα cash games το cardrunners ήταν το καλύτερο.Τώρα για τα τουρνουά είδα ότι εχουν καλούς παίχτες που φτιάχνουν βίντεο από τα παιχνίδια τους στο internet και έχω παρακολουθήσει ορισμένα. Έχουν τον Timex, πρωταθλητή του European Poker Tour και άλλους παίχτες που είναι αξιόλογοι. Για τα cash games μπορώ να πω ότι είναι αυθεντία...Τα βίντεο από αυτα τα εκπαιδευτικά site είναι δεκάκις φορές καλύτερο από το να διαβάζεις κάποιο βιβλίο. Τα βιβλία σε βάζουν στο κλίμα ωστε να μπορέσεις να καταλάβεις ορισμένα βασικά πράγματα και το σωστό τρόπο σκέψης για το πόκερ. Τα βίντεο σε βάζουν σε μία άλλη διάσταση βλέποντας live τι γίνεται στα online τραπέζια παρουσιάζοντας συγκεκριμμένες καταστάσεις τις οποίες αντιμετωπίζουν οι instructor. Είναι σαν να έχεις μία κάμερα πίσω από το τραπέζι κάποιου επαγγελματία παίχτη... ακριβώς αυτό... πόσο καλό μπορεί να σου κάνει βλέποντας τον να παίζει?? Πόσο μάλλον που στα βίντεο αυτά σου εξηγεί κιόλας ακριβώς τι παίζει και πως σκέφτεται. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο που να είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.Το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει κάποιος είναι να μην έχει εμπειρία με τα poker tracking software και να προσπαθήσει να παρακολουθήσει κάποια τέτοια βίντεο. Καλύτερα να χρησιμοποιεί τέτοια προγράμματα, να διαβάσει το αρχικό blog μου( http://www.pokerland.gr/afieromata/poke ... tware.html ) που εξηγεί πολύ καλά τι είναι αυτά τα λογισμικά και εν συνεχεία να ρίξει μία ματιά στο site που του προτείνω. καλή τύχη. Παράθεση
geomall1919 Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 gia mtt tours exoume kati kalytero??tou negraneu pio einai kserei kaneis? Παράθεση
geomall1919 Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Nickakis! έγραψε:Είμαι ένας παίχτης που υποστηρίζει τη μάθηση από αυτά τα εκπαιδευτικά site και σαν άτομο πάντα προσπαθούσα να γνωρίζω το αντικείμενο πριν ξεκινήσω κάτι. Μετά από ψάξιμο είδα ότι το Cardrunners υπερέχει σε σχέση των υπολοίπων(σίγουρα υπερέχει στα cash games) με περισσότερα από 30 βίντεο κάθε μήνα. Έτσι πλήρωσα το ποσό για την εγγραφή και τη συνδρομή 1 χρόνου και το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο. Επειδή ασχολούμαι αποκλειστικά με τα cash games το cardrunners ήταν το καλύτερο.Τώρα για τα τουρνουά είδα ότι εχουν καλούς παίχτες που φτιάχνουν βίντεο από τα παιχνίδια τους στο internet και έχω παρακολουθήσει ορισμένα. Έχουν τον Timex, πρωταθλητή του European Poker Tour και άλλους παίχτες που είναι αξιόλογοι. Για τα cash games μπορώ να πω ότι είναι αυθεντία...Τα βίντεο από αυτα τα εκπαιδευτικά site είναι δεκάκις φορές καλύτερο από το να διαβάζεις κάποιο βιβλίο. Τα βιβλία σε βάζουν στο κλίμα ωστε να μπορέσεις να καταλάβεις ορισμένα βασικά πράγματα και το σωστό τρόπο σκέψης για το πόκερ. Τα βίντεο σε βάζουν σε μία άλλη διάσταση βλέποντας live τι γίνεται στα online τραπέζια παρουσιάζοντας συγκεκριμμένες καταστάσεις τις οποίες αντιμετωπίζουν οι instructor. Είναι σαν να έχεις μία κάμερα πίσω από το τραπέζι κάποιου επαγγελματία παίχτη... ακριβώς αυτό... πόσο καλό μπορεί να σου κάνει βλέποντας τον να παίζει?? Πόσο μάλλον που στα βίντεο αυτά σου εξηγεί κιόλας ακριβώς τι παίζει και πως σκέφτεται. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο που να είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.Το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει κάποιος είναι να μην έχει εμπειρία με τα poker tracking software και να προσπαθήσει να παρακολουθήσει κάποια τέτοια βίντεο. Καλύτερα να χρησιμοποιεί τέτοια προγράμματα, να διαβάσει το αρχικό blog μου( http://www.pokerland.gr/afieromata/poke ... tware.html ) που εξηγεί πολύ καλά τι είναι αυτά τα λογισμικά και εν συνεχεία να ρίξει μία ματιά στο site που του προτείνω. καλή τύχη.+1 pisteyw kai gw akradanta pws an den symetexeis se sites tetoia gia to poker den mporeis na veltiwtheis.ta vivlia mono den ftanoun.. Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Του Ντάνιελ το εκπαιδευτικό site είναι το www.pokervt.com για τους ενδιαφερόμενους. Παράθεση
Recommended Posts