Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έχω διαβάσει παντού να λέγεται πώς δεν πρέπει να παίζουμε πάνω από το 10% του bankroll.Είναι ασφαλές αυτό?

Εγώ προσωπικά αισθάνομαι κάπως άβολα και γι αυτό έχω θέσει ως όριο το 5%.Ο λόγος είναι ότι φοβάμαι την περίπτωση που έρθουν κακά αποτελέσματα πολλά μαζεμένα.(5% με βάση 40 buy in).

Τώρα στην περίπτωση που το bankroll γίνει 60 buy in για παράδειγμα συνεχίζουμε να παίζουμε το 10% με βάση τα 40 buy in ή με τα 60?

(όλα τα παραπάνω αφορούν cash game holdem).

Και κάτι τελευταίο.Το plo hi μιας και έχει μεγαλύτερο variance μήπως απαιτεί μεγαλύτερο κεφάλαιο από 40 buy in?

Δημοσίευση

Στο PLO υπαρχει τρομακτικο variance

Σκεψου οτι εχω καταφερει σε stakes 0.10 - 0.25 4tabling να χασω $800 σε μολις 4 ωρες..(μηπως ειχα tiltαρει? :unsure: )

anyway προσωπικα θεωρω οτι ενα ασφαλες PLO bankroll πρεπει να ειναι +100 full buy-in...

Δημοσίευση

hassourakis έγραψε:

Σκεψου οτι εχω καταφερει σε stakes 0.10 - 0.25 4tabling να χασω $800 σε μολις 4 ωρες..(μηπως ειχα tiltαρει? :unsure: )

Omg :S

Εγώ πιστεύω πως με το plo μπορείς να βγάλεις περισσότερα φράγκα απ οτι στο holdem.Και αυτό που μ αρέσει περισσότερα είναι πως όταν έχω έχω nuts που βαράει ο άλλος raise και reraise επειδή έχει άσσους ή top pair. :side:

Δημοσίευση

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ BANKROLL ΣΤΑ ΜΤΤ?

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ FIELD SIZE??

ΠΟΣΑ BUY INS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ?

π.χ.ΛΕΜΕ 2%,ΔΗΛΑΔΗ 50 ΒUY INS.

EINAI ΣΩΣΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ 10000$ BANKROLL ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ SUNDAY MILLION??

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

Δημοσίευση

Πραγματικά στο PLO υπάρχει τρελό variance.Ειδικά άμα σε πιάσει tilt τα buy in φεύγουν το ένα μετά το άλλο.Εγώ προτίνω να έχεις 15-20 buy in για κάθε τραπέζι που πέζεις.Σε μερικούς μπορεί να φένονται πολλά αλλά μονο έτσι θα είσαι ασφαλής και θα έχει καλό banroll από πισω σου. :)

Δημοσίευση

Εννοώ ότι άμα έχεις ανοιχτό 1 τραπέζι θα θες 15 full buy-in.αν έχεις δυο 30 buy in .Δεν το έχω διαβάσει πουθενά αλλά πριν μερικούς μήνες που είπα να αρχίσω τα cash game ξεκίνησα με 20 buy-in σε τραπέζια 0.25ΒΒ και άμα ανοίγεις 4 τραπέζια χρεισιμοποιείς το 20% του banroll σου.Μπορείς να πας καλά και να διπλασιάσεις σε όλα τα τραπέζια αλλά άμα ξεκινήσει η κατρακύλα δεν σταματάς μετά. :cheer: Το έχω πάθει και δεν καταλαβαίνεις για πότε φεύγουν τα λεφτά. :(