maiko222 Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 θα ύθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος ή ρύθμιση έτσι ώστε να παίρνει το poker tracker τα αποτελέσματα των sng μόνο του ή γίνεται μόνο χερικίνητα ? Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αυτό είναι αναλογα την εταιρία αν στο Hand History της περιέχει και Summary.Παράδειγμα στην Full Tilt γίνεται αυτόματα. Ότι παίξεις μπαίνουν και τα αποτελέσματα αυτόματα.Στην Pokerstars ναι μεν καταγράφει τις παρτίδες αλλά τα αποτέλεσμα κατάταξης και χρηματικών επάθλων δεν μπαίνουν μόνα τους. Χρειάζεται να ζητήσεις μέσω του Lobby να σου στείλουν σε email τα αποτελέσματα των Χ τουρνουά που θες και μετά αυτά τα στοιχεία από το email σου τα κάνεις copy σε ένα .txt και μετά αυτό το .txt το κάνεις copy στον φάκελο του Hand History της Pokerstars. Μετά auto-import το κουμπάκι στον tracker και όλα OK.Υπάρχει και τρόπος για auto-import απο το email σου αν έχεις gmail ή κάτι που υποστηρίζει POP3. Δεν θυμάμαι την διαδικασία, αν υπάρξει ενδιαφέρον θα την ψάξω.Αλλιώς χειροκίνητα...Σε άλλες εταιρίες δεν θυμάμαι αν στα Hand Histories καταγράφονται results. Στην Boss Media γενικά υπάρχει πρόβλημα με την καταγραφή των τουνρουά και το παλεύουν αυτή την περίοδο όπως διάβασα στο φόρουμ. Παράθεση
maiko222 Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Συγκεκριμένα ρωτάω για pokerstars αν γινεται μπορείς να μου περιγράψεις λίγο την διαδικασία για το auto-import με gmail ή να μου δώσεις κάποιον link που περιγράφει την διαδικασία. Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Εγώ προτιμούσα να το κάνω με την διαδικασία που σου περιέγραψα πριν. Μου χε κάνει κάποια κολλήματα αλλιώς, αλλά θα το ψάξω λίγο και θα σου στείλω σε pm ή εδώ αν το βρώ άμεσα.Με την άλλη διαδικασία τι κάνεις λίγο πιο αναλυτικά. Που είναι ουσιαστικά η ίδια πέραν του Copy Paste.Πας στο Requests στην πάνω μπάρα του Lobby της Stars και πατάς Tournament History. Διαλέγεις για τα πόσα τουρνουά θές τα αποτελέσματα. Και να μην θυμάσαι ακριβώς τον αριθμό που έχεις παίξει δεν πειράζει.. Τα duplicates τα εντοπίζει το tracker.Με το που πατήσεις οκ, εντός 10-20 seconds θα σου έρθει mail με κάτι στοιχειά. Αυτά τα επιλέγεις και τα κάνει copy-paste σε ένα .txt αρχείο που θα δημιουργήσεις στην επιφάνεια εργασίας σου με οποιοδήποτε όνομα. Εγώ τα ονόμαζα με βάση τις ημερομηνίες π.χ Results 25.10.09.txt.Αυτό το αρχείο μετά το κάνεις Copy-paste στον του hand history της stars π.χ:C:Program FilesPokerstarsHand Historymaiko22 (Το nick που παίζεις ο τελευταίος φάκελος).Μετά ανοίγεις το tracker. Πατάς auto-import...Τέλος.Για παραπάνω πιο αναλυτικές πληροφορίες μπας κ εντοπίσεις κ εσυ τον άλλο τρόπο και τις ρυθμίσεις για POP3mail auto-import πιο γρήγορα από μένα μπες στο forum του Pokertracker.Αλλιώς υπομονή ως αύριο μεθαύριο που θα έχω χρόνο λίγο να ψάξω περεταίρω. Παράθεση
maiko222 Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2009 Nα κάνω άλλη μία ερωτηση για το poker tracker δεν μου εμφανίζει το hud στα sng μόνο στα cash game δεν το υποστηρίζει ή χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση ;; Παράθεση
Vagos89 Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Exo kai go tin idia aporia... Simera to katevasa. Help plz opios borei... Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Δεν νομίζω να χρειάζεται κάποια επιπλέον ρύθμιση από τη στιγμή που το HUD δουλεύει εν μέρει στα cash games. Το καλύτερο θα ήταν να απευθυνθείς στο FAQ του προγράμματος ή στο forum και είναι σίγουρο ότι θα βρεις τη λύση στην απάντηση του. Αυτό είναι ένα καθαρά τεχνικό θέμα που δύσκολα θα μπορούσα να σου λύσω με τόσες παραμέτρους που επηρεάζουν τη σωστή λειτουργία του προγράμματος.To Hud έπρεπε να δουλεύει παντού... Παράθεση
Vagos89 Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 Thanks file lithikan ta provlimata. :cheer: pezo tora me to tracker.Ean kapios ebeiros pextis tu forum pezei kai aftos me to Poker tracker tha ton parakalusa an borei na me enimerosi ligo gia ta vp,pr kai afq. Ksero tis enoies ala kirios thelo na matho to pos xaraktirizun aftes tus pektes. Diladi pos ine oi tag oi lag oi maniacs oi cs klp. Efxaristo! Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2009 Νομίζω θα βρεις ότι χρειάζεσαι εδώ:http://forumserver.twoplustwo.com/78/mi ... ad-158015/Και εδώ επίσης (το link υπάρχει και στο παραπάνω thread):http://archiveserver.twoplustwo.com/sho ... art=1&vc=1Ελπίζω τα Αγγλικά να μην σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Παράθεση
agelis Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2010 κατεβασα και εγω το PT3 trial ομως αφου ξεμπερδεψα με την διαδικασια του import για τα tounament results ειδα οτι για τα 18man turbo sngs δινει σαν πληρωμενες θεσεις μονο τις 1,2,3 ενω πληρωνεται και ο 4ος.αυτο εχει ως αποτελεσμα βεβαια ολα τα στατιστικα να ειναι ανακριβη.πως μπορει να διορθωθει αυτο?δηλαδη στα 45αρια παλι μονο οι 3 πρωτες θεσεις δινει οτι πληρωνονται? some help plz... Παράθεση
Recommended Posts