Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

UTG A ($164.17)

UTG+1 B ($300.00) 27/21/6.0 no history

CO C ($154.33)

BTN D ($154.32)

SB Hero ($271.68) 18/16/4.5

BB E ($151.07)

Pre-flop: ($1.5, 6 players) Hero is SB Ad Ac

A fold, B raises to $3, C folds, D folds, Hero raises to $12, A folds, B calls $9

Flop: Th 9c 5h ($19, 2 players)

Hero bets $14, B raises to $38

hero??

Δεν υπαρχει προιστορια με αυτον τον παιχτη.Μολις υπαρξουν λιγες απαντησεις για το αυτο το χρονικο σημειο προχωραω παρακατω.

Δημοσίευση

Ειναι το φλοπ το οποιο μπορουμε να ειμαστε πολυυυ μπροστα αν εχει QQ JJ, πολυ πισω αν εχει σετ , ακομα και να ειμαστε σε coin αν εχεις combodraw..

Aς δουμε τι θα πουνε οι εμπειροτεροι..

Δημοσίευση

A fold, B raises to $3, C folds, D folds, Hero raises to $12, A folds, B calls $9

Hero bets $14, B raises to $38

hero??

Είναι αδύνατον να έχει μόνο $19 το ποτ στο flop, πρέπει να έχει τουλάχιστον $24. Foustouki εσύ έπαιζες; Κι αν ναι, σαν betting pattern με τα $14 προσποιείσαι αδύναμο cbet ως απόπειρα κλοπής με κάτι σαν ΑΚ, AQs. Οπότε εκμαιεύεις raise από μικρότερα overpairs. Λόγω του board texture θα περίμενα ένα raise από μέρους του τουλάχιστον pot size, δηλ. $60-$70, ειδικά επειδή είστε τόσο deep. Άρα να μη φοβάσαι τόσο για σετ. Φυσικά το reraise εδώ από μέρους σου θα αναπαριστάνει σετ (λόγω του σχετικά μικρού cbet που είναι είτε steal attempt με ΑΚ είτε "please-raise-me-bet" με σετ). Άρα είσαι για flat call και συνεχίζεις. Σε περίπτωση που δε βγει χρώμα στη συνέχεια κάνεις check-call και ποντάρεις μισό ποτ στο τέλος. Κάρτες όπως J,Q,K τις φοβάσαι (το Κ λιγότερο γιατί θα ήταν πιο πιθανό να φας 4-bet preflop αν είχε ΚΚ).

Δημοσίευση

εγω θα έκανα flat .ειναι και μεγαλο το range του απο την στιγμη που δεν έχεις καμια πληροφορία γι αυτόν οπότε βαδίζεις στα τυφλα.σιγουρο λοιπον call στο flop,c-c sto turn gia pot control και ίσως ένα block bet στο river αν σκασει καμια κούπα.Ειναι o πιο ασφαλής τροπος πιστέυω μιας και δεν έχεις ιδέα τι ρόλο βαράει ο αντίπαλος και το φύλλο σου δεν το λες και monster.M αυτόν τον τρόπο βεβαια υπάρχει και ο κίνδυνος να μυριστεί αδυναμία και να κάνει shove με μια κούπα κάνοντας represent χρώμα αναγκαζοντας σε να foldareis..δυσκολh πασα παντως..

Δημοσίευση

ε δεν ειναι χερι για 300 bb αυτο.

call , c/c η c/r (αν βοηθαει το turn).

δε μπορω να πω οτι το rereraise ειναι κακη επιλογη

ομως το line : raise 78 or whatever μας φερνει σε

commited κατασταση για allin any turn απο μπροστα , και δε μου αρεσει.

(pot > 150 , stack < 150).

Δημοσίευση

Ε δε νομίζω ότι η παρτίδα μπορεί να παιχτεί σωστά χωρίς πληροφορίες όπως με τι range κάνει raise ο αντίπαλος από UTG+1, σε τι ποσοστό callαρει το 3bet, αν δίνει credit στα 3bet από τα blinds, τί φύλλα έχει δείξει,πώς παίχτηκαν,τί aggression δείχνει στα draws του, πώς σε βλέπει,τί history υπάρχει, σε τί επίπεδα σκέφτεται και διάφορα άλλα.Υποθέτω ότι δε φτάσατε και οι δύο τα 300$ σε 10 λεπτά οπότε αδυνατώ να κατανοήσω πώς γίνεται να μην υπάρχει history, ειδικά όταν είναι το bigblind σου όταν είσαι στην cutoff.

To 14$ sta 24$ δεν είναι imo καλό σε unknown γιατι όπως είπε κι ο SamGreek σηκώνει raise και απλά δυσκολεύει την παρτίδα όταν δεν ξέρεις να το χειριστείς σε σχέση με το πώς το εκλαμβάνει ο αντίπαλος.

Το deepstack είναι δύσκολο και ταυτόχρονα ωραίο επειδή υπάρχει χώρος για να αλληλεπιδράσεις με τον αντίπαλο σε διάφορα επίπεδα συνυπολογίζοντας ένα κάρο παράγοντες.(για αρχή, αν π.χ. flatάρεις το raise του στο flop σε τί range θα σε βάλει ο αντίπαλος?)

Δημοσίευση

Πραγματικά περιμένω κ εγώ την άποψη των εμπειρότερων,έχω βρεθεί κ εγώ σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις όπου τα λάθη μπορούν να στοιχήσουν πολλά χρήματα,ειδικά σε τόσο deep καταστάσεις.

Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντως,το να συνεχίσουμε την πάσα έχοντας στο μυαλό μας να βάλουμε όλα τα λεφτά μέχρι το river,δεδομένου των stacks μας,το θεωρώ απαράδεκτο.Δηλαδή c/c στο φλόπ κ c/r στο turn ας πούμε,πιστεύω ότι είναι το χειρότερο παίξιμο.Ταιριάζει σε καταστάσεις <100bb κ σίγουρα όχι εδώ.Προσωπικά δν είμαι o τύπος που θα παίξει >150bb με overpair ή TPTK.

Όπως είπε ο φίλος από πάνω,κάθε παρτίδα κ ειδικά η συγκεκριμένη δν μπορεί να παιχτεί σωστά χωρίς ένα σωρό πληροφορίες.Ίσως εδώ το πιο safe play είναι call στο flop κ c/f στο turn.

Α κ κάτι άλλο,το range του δν είναι μόνο JJ,QQ,KK έτσι?Μπορέι να έχει 55,Τ9 πολύ εύκολα

Δημοσίευση

Dusan έγραψε:

Πραγματικά περιμένω κ εγώ την άποψη των εμπειρότερων,έχω βρεθεί κ εγώ σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις όπου τα λάθη μπορούν να στοιχήσουν πολλά χρήματα,ειδικά σε τόσο deep καταστάσεις.

Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντως,το να συνεχίσουμε την πάσα έχοντας στο μυαλό μας να βάλουμε όλα τα λεφτά μέχρι το river,δεδομένου των stacks μας,το θεωρώ απαράδεκτο.Δηλαδή c/c στο φλόπ κ c/r στο turn ας πούμε,πιστεύω ότι είναι το χειρότερο παίξιμο.Ταιριάζει σε καταστάσεις <100bb κ σίγουρα όχι εδώ.Προσωπικά δν είμαι o τύπος που θα παίξει >150bb με overpair ή TPTK.

Όπως είπε ο φίλος από πάνω,κάθε παρτίδα κ ειδικά η συγκεκριμένη δν μπορεί να παιχτεί σωστά χωρίς ένα σωρό πληροφορίες.Ίσως εδώ το πιο safe play είναι call στο flop κ c/f στο turn.

πως μπορει να ειναι σωστο παιξιμο το call flop , c/f turn?

πετα τα στο flop αν δε θελεις να παιξεις.

επειδη το bet ειναι weak στο flop , ο αντιπαλος μπορει να εχει total air , πολλες φορες.Γιαυτο το λογο με call και c/r το turn περνουμε ενα ακομη πονταρισμα.

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Ας απαντηθει αυτο το ερωτημα για το τι πρεπει να κανουμε στο turn και θα δωσω τα στοιχεια για το τι εγινε

για αυτο το turn imo , αναλογα τον αντιπαλο παει και η απαντηση.

σε γενικες γραμμες θα απαντησω check/call .

Δημοσίευση

UTG A ($164.17)

UTG+1 B ($300.00) 27/21/6.0 no history

CO C ($154.33)

BTN D ($154.32)

SB Hero ($271.68) 18/16/4.5

BB E ($151.07)

Hero bets $14, B raises to $38 , hero calls $24

Turn: Tc

Hero checks , B bets 70 , hero calls 70

River: 8d

Hero checks , B shoves all in Hero ??

Μας εχουν μεινει 150.

Δημοσίευση

Στο turn για μένα είναι σίγουρο το bet 3/4. Με το 10αρι μειώνονται οι πιθανότητες να έχει 10 ο αντίπαλος και σίγουρα δε θέλουμε να του δώσουμε freecard κάνοντας check.

Επίσης σε ένα βιντεάκι που είχα δει απο τον Ήλιο Καματάκη και το έχω παρατηρήσει και εγω πολλές φορές στα τραπέζια μου είναι οτι γενικά οι παίκτες που κάθονται σε ένα τραπέζι τείνουν να είναι πιο επιθετικοί με το που κάτσουν. Πιστεύω είναι μεγάλη κουβέντα αυτή του Ήλιου.

Και Gsbets εγω είμαι χαρούμενος να βάλω όλα τα λεφτά μου με AA σε τέτοιο board...Δε βλέπω το λόγω να φοβάμαι κάτι στο flop. Και με το reraise μόνο set και Αhigh Flush draw θα μας έκανε shove. ΚΚ QQ JJ κλπ θα έκαναν call. Επίσης στο range του βάζω και το ΑΚ και γιατί οχι το AQ αφού δεν έχουμε reads.

Δημοσίευση

Tωρα οπως παιχτηκε η πασα και καναμε c-c turn το θεωρω καλη επιλογη γιατι το bet θα διωξει χειροτερα φυλλα και θα γινει commited απεναντι σε φυλλα που μας κερδιζουν.Το ιδιο ισχυει και για το check-raise.

Ο αντιπαλος μπορει να εχει ανετα κατι σε ΑQh AJh QJh 87h και να εχει επιλεξει αυτον τον τροπο να παιξει το χερι του.

Επισης ειχα στο μυαλο μου την πιθανοτητα να εχει κακοπαιγμενα KK QQ JJ.

Τωρα στο river το 8 αν και δεν συμπληρωνει το χρωμα συμπληρωνει straight draw που ο αντιπαλος θα πονταρε στο turn μονο με QJh.

Kανω check και κανει shove.Τωρα?

Δημοσίευση

Αν μου επιτρέπετε,δυο-τρεις γενικές παρατηρήσεις:

1) Θεωρώ γενικά λάθος να επιρρεάζεται το παιχνίδι μας από το πόσο deep ή όχι είμαστε, από το bankroll μας κ.λ.π.Αν δεν θέλουμε πλέον να ρισκάρουμε τα χρήματά μας,καλύτερα να φεύγουμε απ'το τραπέζι, ειδικά αν υπάρχει έστω ακόμα ένας παίκτης που έχει ανάλογο stack μ' εμάς ή αν τα χρήματα είναι πολλά σε σχέση με το bankroll μας.

2) Προσωπικά, αν θεωρώ ότι είμαι έστω 1% μπροστά απ'τον αντίπαλό μου είμαι πάντα διατεθειμένος να βάλω όλα τα λεφτά μέσα στο flop.

Με βάση τα ανωτέρω,στη συγκεκριμένη περίπτωση,θα έκανα μεγάλο reraise στο flop και θα ήμουν έτοιμος να παίξω allin,θεωρώντας ότι κατά 99% είμαι μπροστά από τον αντίπαλο (θεωρώ απίθανο να έχει σετ preflop λόγω του miniraise που έκανε preflop και των πολλών draws που έχει το φλοπ).Αλλά κι αν ακόμα είχε σετ τότε that's poker,θα τον πλήρωνα. Στην αντίθετη περίπτωση,αν δηλ. έκανα απλό call στο flop(επαναλαμβάνω,προσωπικά ποτέ δεν θα το έκανα) θα έπαιζα check-call μέχρι το river.

Δημοσίευση

πιστεω ο αντιπαλος δεν κανει shove εκει με full house..Mετα απο c-c σε turn και λογο του 3bet μου preflop ξερει οτι εχω στην χειροτερη jj+ η ΑΚh AQh..

Oποτε στο ριβερ δεν θα ειχε νοημα shove απο την μερια του , θα προτιμουσε ενα value bet.

Kανω λαθος?

Ασχετα με το αποτελεσμα το οποιο ειναι ακρως εντυπωσιακο θα ηθελα να μαθω με τι φυλλα κανει εκει shove τα οποια κερδιζουμε?