foustouki Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 UTG A ($164.17)UTG+1 B ($300.00) 27/21/6.0 no historyCO C ($154.33)BTN D ($154.32)SB Hero ($271.68) 18/16/4.5BB E ($151.07)Pre-flop: ($1.5, 6 players) Hero is SB Ad AcA fold, B raises to $3, C folds, D folds, Hero raises to $12, A folds, B calls $9Flop: Th 9c 5h ($19, 2 players)Hero bets $14, B raises to $38hero??Δεν υπαρχει προιστορια με αυτον τον παιχτη.Μολις υπαρξουν λιγες απαντησεις για το αυτο το χρονικο σημειο προχωραω παρακατω. Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αφήσαμε το SSS ? Πώς και τόσο deep? Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 foustouki an mporeis vale k ta xrwmata twn kartwn. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Ασχετο αλλα οκ..Αν ηταν το SS η μονη μου ενασχοληση σε σχεση με το ποκερ δεν θα το αρχιζα..Μην ξεφευγουμε απο το θεμα. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 LUADARKO έγραψε:foustouki an mporeis vale k ta xrwmata twn kartwn.sorry το διορθωσα οκ Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 poly epikinduno spot.deep,oop k aa se flop me str8 k flush draws. :S to afinw gia pio empeirous.to mono pou mporw na pw einai oti protimw ena megalutero raise sto flop gurw sta 18 dol. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Ειναι το φλοπ το οποιο μπορουμε να ειμαστε πολυυυ μπροστα αν εχει QQ JJ, πολυ πισω αν εχει σετ , ακομα και να ειμαστε σε coin αν εχεις combodraw..Aς δουμε τι θα πουνε οι εμπειροτεροι.. Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Εγω θα έκανα reraise στα 70-75$. Αν κάνει call και στο turn δεν έχει heart τότε allin. Αν κάνει 4bet στο flop θα το έκανα fold.Θέλω και εγω να ακούσω τους πιο έμπειρους όμως εδω...Δύσκολα spots αυτά. Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Pre-flop: ($1.5, 6 players) Hero is SB Ad AcA fold, B raises to $3, C folds, D folds, Hero raises to $12, A folds, B calls $9Flop: Th 9c 5h ($19, 2 players)Hero bets $14, B raises to $38hero??Είναι αδύνατον να έχει μόνο $19 το ποτ στο flop, πρέπει να έχει τουλάχιστον $24. Foustouki εσύ έπαιζες; Κι αν ναι, σαν betting pattern με τα $14 προσποιείσαι αδύναμο cbet ως απόπειρα κλοπής με κάτι σαν ΑΚ, AQs. Οπότε εκμαιεύεις raise από μικρότερα overpairs. Λόγω του board texture θα περίμενα ένα raise από μέρους του τουλάχιστον pot size, δηλ. $60-$70, ειδικά επειδή είστε τόσο deep. Άρα να μη φοβάσαι τόσο για σετ. Φυσικά το reraise εδώ από μέρους σου θα αναπαριστάνει σετ (λόγω του σχετικά μικρού cbet που είναι είτε steal attempt με ΑΚ είτε "please-raise-me-bet" με σετ). Άρα είσαι για flat call και συνεχίζεις. Σε περίπτωση που δε βγει χρώμα στη συνέχεια κάνεις check-call και ποντάρεις μισό ποτ στο τέλος. Κάρτες όπως J,Q,K τις φοβάσαι (το Κ λιγότερο γιατί θα ήταν πιο πιθανό να φας 4-bet preflop αν είχε ΚΚ). Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 θα περιμενω ακομα λιγο για να δωσω την συνεχεια...Sam συμφωνω με αυτα που λες απλα πολλες φορες κανω και call εδω για ποτ control η κανω raise και σε shove μου δειχνει το σετ του.. Παράθεση
geomall1919 Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 εγω θα έκανα flat .ειναι και μεγαλο το range του απο την στιγμη που δεν έχεις καμια πληροφορία γι αυτόν οπότε βαδίζεις στα τυφλα.σιγουρο λοιπον call στο flop,c-c sto turn gia pot control και ίσως ένα block bet στο river αν σκασει καμια κούπα.Ειναι o πιο ασφαλής τροπος πιστέυω μιας και δεν έχεις ιδέα τι ρόλο βαράει ο αντίπαλος και το φύλλο σου δεν το λες και monster.M αυτόν τον τρόπο βεβαια υπάρχει και ο κίνδυνος να μυριστεί αδυναμία και να κάνει shove με μια κούπα κάνοντας represent χρώμα αναγκαζοντας σε να foldareis..δυσκολh πασα παντως.. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 ε δεν ειναι χερι για 300 bb αυτο.call , c/c η c/r (αν βοηθαει το turn).δε μπορω να πω οτι το rereraise ειναι κακη επιλογη ομως το line : raise 78 or whatever μας φερνει σε commited κατασταση για allin any turn απο μπροστα , και δε μου αρεσει.(pot > 150 , stack < 150). Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Ε δε νομίζω ότι η παρτίδα μπορεί να παιχτεί σωστά χωρίς πληροφορίες όπως με τι range κάνει raise ο αντίπαλος από UTG+1, σε τι ποσοστό callαρει το 3bet, αν δίνει credit στα 3bet από τα blinds, τί φύλλα έχει δείξει,πώς παίχτηκαν,τί aggression δείχνει στα draws του, πώς σε βλέπει,τί history υπάρχει, σε τί επίπεδα σκέφτεται και διάφορα άλλα.Υποθέτω ότι δε φτάσατε και οι δύο τα 300$ σε 10 λεπτά οπότε αδυνατώ να κατανοήσω πώς γίνεται να μην υπάρχει history, ειδικά όταν είναι το bigblind σου όταν είσαι στην cutoff.To 14$ sta 24$ δεν είναι imo καλό σε unknown γιατι όπως είπε κι ο SamGreek σηκώνει raise και απλά δυσκολεύει την παρτίδα όταν δεν ξέρεις να το χειριστείς σε σχέση με το πώς το εκλαμβάνει ο αντίπαλος.Το deepstack είναι δύσκολο και ταυτόχρονα ωραίο επειδή υπάρχει χώρος για να αλληλεπιδράσεις με τον αντίπαλο σε διάφορα επίπεδα συνυπολογίζοντας ένα κάρο παράγοντες.(για αρχή, αν π.χ. flatάρεις το raise του στο flop σε τί range θα σε βάλει ο αντίπαλος?) Παράθεση
Dusan Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Πραγματικά περιμένω κ εγώ την άποψη των εμπειρότερων,έχω βρεθεί κ εγώ σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις όπου τα λάθη μπορούν να στοιχήσουν πολλά χρήματα,ειδικά σε τόσο deep καταστάσεις. Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντως,το να συνεχίσουμε την πάσα έχοντας στο μυαλό μας να βάλουμε όλα τα λεφτά μέχρι το river,δεδομένου των stacks μας,το θεωρώ απαράδεκτο.Δηλαδή c/c στο φλόπ κ c/r στο turn ας πούμε,πιστεύω ότι είναι το χειρότερο παίξιμο.Ταιριάζει σε καταστάσεις <100bb κ σίγουρα όχι εδώ.Προσωπικά δν είμαι o τύπος που θα παίξει >150bb με overpair ή TPTK. Όπως είπε ο φίλος από πάνω,κάθε παρτίδα κ ειδικά η συγκεκριμένη δν μπορεί να παιχτεί σωστά χωρίς ένα σωρό πληροφορίες.Ίσως εδώ το πιο safe play είναι call στο flop κ c/f στο turn. Α κ κάτι άλλο,το range του δν είναι μόνο JJ,QQ,KK έτσι?Μπορέι να έχει 55,Τ9 πολύ εύκολα Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Dusan έγραψε:Πραγματικά περιμένω κ εγώ την άποψη των εμπειρότερων,έχω βρεθεί κ εγώ σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις όπου τα λάθη μπορούν να στοιχήσουν πολλά χρήματα,ειδικά σε τόσο deep καταστάσεις. Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντως,το να συνεχίσουμε την πάσα έχοντας στο μυαλό μας να βάλουμε όλα τα λεφτά μέχρι το river,δεδομένου των stacks μας,το θεωρώ απαράδεκτο.Δηλαδή c/c στο φλόπ κ c/r στο turn ας πούμε,πιστεύω ότι είναι το χειρότερο παίξιμο.Ταιριάζει σε καταστάσεις <100bb κ σίγουρα όχι εδώ.Προσωπικά δν είμαι o τύπος που θα παίξει >150bb με overpair ή TPTK. Όπως είπε ο φίλος από πάνω,κάθε παρτίδα κ ειδικά η συγκεκριμένη δν μπορεί να παιχτεί σωστά χωρίς ένα σωρό πληροφορίες.Ίσως εδώ το πιο safe play είναι call στο flop κ c/f στο turn.πως μπορει να ειναι σωστο παιξιμο το call flop , c/f turn?πετα τα στο flop αν δε θελεις να παιξεις.επειδη το bet ειναι weak στο flop , ο αντιπαλος μπορει να εχει total air , πολλες φορες.Γιαυτο το λογο με call και c/r το turn περνουμε ενα ακομη πονταρισμα. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Ενδιαφερουσες απαντησεις..Λοιπον παμε παρακατω..Αποφασισαμε να κανουμε call στο raise του..Turn=10cTωρα??? Check? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Ας απαντηθει αυτο το ερωτημα για το τι πρεπει να κανουμε στο turn και θα δωσω τα στοιχεια για το τι εγινε Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Ας απαντηθει αυτο το ερωτημα για το τι πρεπει να κανουμε στο turn και θα δωσω τα στοιχεια για το τι εγινεγια αυτο το turn imo , αναλογα τον αντιπαλο παει και η απαντηση.σε γενικες γραμμες θα απαντησω check/call . Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Στο turn κανουμε check ο αντιπαλος πονταρει 70 και κανουμε call.River=8αρι που δεν συμπληρωνει χρωμα αλλα συμπληρωνει το QJh.Τι κανουμε? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 UTG A ($164.17)UTG+1 B ($300.00) 27/21/6.0 no historyCO C ($154.33)BTN D ($154.32)SB Hero ($271.68) 18/16/4.5BB E ($151.07)Pre-flop: ($1.5, 6 players) Hero is SB Ad AcA fold, B raises to $3, C folds, D folds, Hero raises to $12, A folds, B calls $9Flop: Th 9c 5h ($19, 2 players)Hero bets $14, B raises to $38 , hero calls $24Turn: TcHero checks , B bets 70 , hero calls 70River: 8dHero checks , B shoves all in Hero ??Μας εχουν μεινει 150. Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Στο turn για μένα είναι σίγουρο το bet 3/4. Με το 10αρι μειώνονται οι πιθανότητες να έχει 10 ο αντίπαλος και σίγουρα δε θέλουμε να του δώσουμε freecard κάνοντας check. Επίσης σε ένα βιντεάκι που είχα δει απο τον Ήλιο Καματάκη και το έχω παρατηρήσει και εγω πολλές φορές στα τραπέζια μου είναι οτι γενικά οι παίκτες που κάθονται σε ένα τραπέζι τείνουν να είναι πιο επιθετικοί με το που κάτσουν. Πιστεύω είναι μεγάλη κουβέντα αυτή του Ήλιου. Και Gsbets εγω είμαι χαρούμενος να βάλω όλα τα λεφτά μου με AA σε τέτοιο board...Δε βλέπω το λόγω να φοβάμαι κάτι στο flop. Και με το reraise μόνο set και Αhigh Flush draw θα μας έκανε shove. ΚΚ QQ JJ κλπ θα έκαναν call. Επίσης στο range του βάζω και το ΑΚ και γιατί οχι το AQ αφού δεν έχουμε reads. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Tωρα οπως παιχτηκε η πασα και καναμε c-c turn το θεωρω καλη επιλογη γιατι το bet θα διωξει χειροτερα φυλλα και θα γινει commited απεναντι σε φυλλα που μας κερδιζουν.Το ιδιο ισχυει και για το check-raise.Ο αντιπαλος μπορει να εχει ανετα κατι σε ΑQh AJh QJh 87h και να εχει επιλεξει αυτον τον τροπο να παιξει το χερι του.Επισης ειχα στο μυαλο μου την πιθανοτητα να εχει κακοπαιγμενα KK QQ JJ.Τωρα στο river το 8 αν και δεν συμπληρωνει το χρωμα συμπληρωνει straight draw που ο αντιπαλος θα πονταρε στο turn μονο με QJh.Kανω check και κανει shove.Τωρα? Παράθεση
AEL 88 Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αν μου επιτρέπετε,δυο-τρεις γενικές παρατηρήσεις: 1) Θεωρώ γενικά λάθος να επιρρεάζεται το παιχνίδι μας από το πόσο deep ή όχι είμαστε, από το bankroll μας κ.λ.π.Αν δεν θέλουμε πλέον να ρισκάρουμε τα χρήματά μας,καλύτερα να φεύγουμε απ'το τραπέζι, ειδικά αν υπάρχει έστω ακόμα ένας παίκτης που έχει ανάλογο stack μ' εμάς ή αν τα χρήματα είναι πολλά σε σχέση με το bankroll μας. 2) Προσωπικά, αν θεωρώ ότι είμαι έστω 1% μπροστά απ'τον αντίπαλό μου είμαι πάντα διατεθειμένος να βάλω όλα τα λεφτά μέσα στο flop. Με βάση τα ανωτέρω,στη συγκεκριμένη περίπτωση,θα έκανα μεγάλο reraise στο flop και θα ήμουν έτοιμος να παίξω allin,θεωρώντας ότι κατά 99% είμαι μπροστά από τον αντίπαλο (θεωρώ απίθανο να έχει σετ preflop λόγω του miniraise που έκανε preflop και των πολλών draws που έχει το φλοπ).Αλλά κι αν ακόμα είχε σετ τότε that's poker,θα τον πλήρωνα. Στην αντίθετη περίπτωση,αν δηλ. έκανα απλό call στο flop(επαναλαμβάνω,προσωπικά ποτέ δεν θα το έκανα) θα έπαιζα check-call μέχρι το river. Παράθεση
geomall1919 Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 isws eprepe na kaneis to blocking bet pou eixa proanaferei an kai poly pithanon na sou ksanaekane shove kai pali..nomizw oti egw tha ta petousa.prokeitai gia herocall me one pair only kai den nomizw pws einai +ev ayta ta call Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2009 πιστεω ο αντιπαλος δεν κανει shove εκει με full house..Mετα απο c-c σε turn και λογο του 3bet μου preflop ξερει οτι εχω στην χειροτερη jj+ η ΑΚh AQh..Oποτε στο ριβερ δεν θα ειχε νοημα shove απο την μερια του , θα προτιμουσε ενα value bet.Kανω λαθος?Ασχετα με το αποτελεσμα το οποιο ειναι ακρως εντυπωσιακο θα ηθελα να μαθω με τι φυλλα κανει εκει shove τα οποια κερδιζουμε? Παράθεση
Recommended Posts