foustouki Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 Η παρακατω παρτιδα δεν ειναι δικια μου απλα θελω να σχολιαστει και να ακουσω γνωμες.Ο αντιπαλος ειναι αρκετα active preflop και απο bb καθως ανοιγουμε 100% απο sb.Απο sb ειναι πιο tight και ανοιγει 60%.Ειναι πολυ καλος postflop (betsize,floating,multibarels). Γενικα εχουμε να κανουμε με εναν καλο αντιπαλο.ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ( $812 )Seat 7: ΕΜΕΙΣ ( $773.70 )ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ posts small blind [$2]ΕΜΕΙΣ posts big blind [$4]** Dealing down cards **Dealt to ΕΜΕΙΣ [ 4d, 4c ]ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ raises [$10]ΕΜΕΙΣ calls [$8]** Dealing flop ** [ 5c, 7h, 4h ]ΕΜΕΙΣ checksΑΝΤΙΠΑΛΟΣ bets [$16]ΕΜΕΙΣ raises [$60]ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ raises [$150]ΕΜΕΙΣ raises [$264]ΑΝΤΙΠΑΛΟΣu raises [$634]ΕΜΕΙΣ ???Σχολια?Δυστυχως ολη η παρτιδα εξελιζεται στο flop αλλα θελω να ακουσω γενικοτερα γνωμες για διαφορετικο τροπο παιξιματος στο flop και σχεδια για turn και river. Παράθεση
polyvios72 Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 file mou foustouki me tis tromeres short stack stratigikes sou, opos einai profanes oti o antipalos sxedon 99.9% exei K high i A high flush draw. kai afino to ipoloipo 0.01% gia na exei kenta. vevaia xoris na exoume plirofories apo proigoumena xeria de mporoume na vgaloume simperasmata... Παράθεση
polyvios72 Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 ti egine telika sto hand? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 polyvios72 έγραψε:file mou foustouki me tis tromeres short stack stratigikes sou, opos einai profanes oti o antipalos sxedon 99.9% exei K high i A high flush draw. kai afino to ipoloipo 0.01% gia na exei kenta. vevaia xoris na exoume plirofories apo proigoumena xeria de mporoume na vgaloume simperasmata...Aν δεν κανεις πλακα και εννοεις αυτα που γραφεις στην απαντηση στο post που εκανα καλυτερα μην μου ξαναπαντησεις ποτε σε post μου.Αν θεσ να στο εξηγησω καλυτερα το γιατι απλα πεσ μου και θα σ απαντησω..Το τι εγινε στο hand ουτε ξερω ουτε με νοιαζει..Σταματα-ειστε να ενδιαφερεστε μονο για το αποτελεσμα του hand.Αν ειχε σημασια το αποτελεσμα,θα υπηρχε και στο ποστ που εκανα..Ποσταρα μια πασα που ακομα και με το σετ που εχουμε ειναι δυσκολη κατα την γνωμη μου.Ελπιζω εως το βραδυ να παρω απαντησεις. Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 Με re-raise δικό σου (του παίκτη) πριν το flop τα πράγματα θα ήταν πιο ξεκάθαρα στην συνέχεια της παρτίδας, ανάλογα και πως θα έπραττε ο αντίπαλος σε αυτό.Με το raise του αντιπάλου, με το call σου απλώς και το συγκεκριμένο flop είναι ικανός να έχει από over-pair, κάποιο combo draw, combo draw με pair ή ακόμα και κέντα ήδη. Εφόσον είστε αρκετά deep στο δεύτερο του re-raise στο flop στα 150$ δεν είναι αναγκαίο να κάνεις re-raise πάλι. Και το call κάνει την δουλειά του εκεί. Ανοίγει το turn και νέες αποφάσεις ξημερώνουν ανάλογα. Με το re-re-raise σου στα 263$ γίνεσαι κάτα κάποιο τρόπο commited να παίξεις την παρτίδα σου στο flop. Εσύ δηλαδή σε τι τον έχεις εκεί; Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 Ειναι πολυ πιθανο να εχει κατι σε Α6h η Κ6h να εχει προαποφασισει να παιξει το χερι του..Επισης ενα χερι που θα μπορουσε να παιξει ετσι ειναι το 56h δεν μπορει να το αφησει με τιποτα ουτε να κανει απλα call στο raise μου.Εννοειται οτι μπορει να ειναι cooler με set over set η να εχει φλοπαρει την κεντα.Πιστευω οτι ειναι αρκετα ενδιαφερον το χερι και περιμενω σχολια οχι μονο για range αντιπαλου κλπ αλλα και το πως αλλιως θα μπορουσε να ειχε παιχτει το χερι??Απλα call στο reraise τοθ στα 150?και μετα?turn?I am waiting... Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 δε μπορω να κρινω το action ως εκει.ενας καλος αντιπαλος εκει δεν εχει overpair , και imo ενα ετοιμο χερι ειναι πολυ πιο πιθανο απο draws.δε πιστευω να βοηθησει πολυ το pokerstove , τα range δεν ειναι καθολου ισοπιθανα εδω.(str8>fl+str8draw>air>2pair=set???)δε νομιζω να ειμαστε commited , αλλα εγω θα εκανα call. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 gsbets έγραψε:δε μπορω να κρινω το action ως εκει.ενας καλος αντιπαλος εκει δεν εχει overpair , και imo ενα ετοιμο χερι ειναι πολυ πιο πιθανο απο draws.δε πιστευω να βοηθησει πολυ το pokerstove , τα range δεν ειναι καθολου ισοπιθανα εδω.(str8>fl+str8draw>air>2pair=set???)δε νομιζω να ειμαστε commited , αλλα εγω θα εκανα call.Μετα το raise του στα 150 στο flop κανεις reraise oπως εγινε εδω η call με το σετ? Και αν κανεις call πιο line ακολουθεις στο turn? Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:gsbets έγραψε:δε μπορω να κρινω το action ως εκει.ενας καλος αντιπαλος εκει δεν εχει overpair , και imo ενα ετοιμο χερι ειναι πολυ πιο πιθανο απο draws.δε πιστευω να βοηθησει πολυ το pokerstove , τα range δεν ειναι καθολου ισοπιθανα εδω.(str8>fl+str8draw>air>2pair=set???)δε νομιζω να ειμαστε commited , αλλα εγω θα εκανα call.Μετα το raise του στα 150 στο flop κανεις reraise oπως εγινε εδω η call με το σετ? Και αν κανεις call πιο line ακολουθεις στο turn?[/quote:2p9im6yy]δυσκολα θα κανω call με set σε τετοιο board.αλλα με 100bb η αποφαση τελιωνει εκει.Εδω ειναι πολυ deepκαι υπαρχει αλλη μια αποφαση.Δεν εχω παιξει τοσο deep γιαυτο δε ξερω αν μπορει σε εκεινο το σημειο να αλλαξει η αποφαση μας.τωρα που ξαναβλεπω το range , δε μου πολυ αρεσει αυτο που εχω βαλει.Παντα το μυαλο μου παει στο flush draw/str8 αλλα ειναι πιο tournament play αυτο. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΧΕΙ 2 ΠΕΡ H AA. ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΣΕ ΝΟΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡ Η OTI ΚΥΝΗΓΑΣ . Παράθεση
mimakos13 Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 kalispera..to xeri to epaiksa egw kai tha postarw argotera to apotelesma..opws anefere o erevos to reraise preflop einai k auto mia lush alla logw twn deep stacks d ithela na paiksw me ton sugekrimeno paikth oop me 4aria se ena fouskwmeno pot.protimousa suited connectors,one-two gapper suited hands k ola ta premium hands fusika.sto flop loipon kanei ena standar size cbet 16 k tou kanw raise 4x for value fusika :laugh: e meta arxizoun ta duskola..to reraise d mou leei k para polla epeidh se auto to shmeio ths partidas mporei na paiksei etsi overpair,tptk,epafh k str8draw,flushdraw me epafh,air kai na kanei outplay megalo range twn fullwn mou.to aplo call edw pisteuw einai kako giati se opoiadhpote koupa i fullo pou na sumplirwnei ta str8s an sou paiksei all in prepei na petakseis ta fulla sou.ekana mikro 4 raise etsi wste na min ginw aparithta commited k efaga all in.. :S meta apo auto eimaste sigoura pisw san range set over set,kenta,super draw..akoma k top two pairs pisteuw pws tha borouse na foldarei afou vasei to olou action preflop k post flop d exw pote sxedon overpair..sugxwresteme gia to megalo post. Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Είναι 200bb deep. Το preflop call και το flop check-raise μου φαίνονται ok. Το mini rereraise που κάνεις μετά μπορεί να είναι imo μόνο για get it in αν έχεις read ότι ο αντιπαλος μπορεί να κάνει shove και νάσαι μπροστά. Από το post σου όμως καταλαβαίνω ότι το κάνεις for information or whatever και αυτό δε μαρέσει καθόλου. Oπως παίχτηκε κάνω call. Γενικά με καλό παίχτη και τέτοια stacks περιμένω να ανοίξει turn με το pot ναναι ακόμα σε normal επίπεδα και κάνω check-evaluate το turn. Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 klassiki periptwsi all-in Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 mimakos13 έγραψε:kalispera..to xeri to epaiksa egw kai tha postarw argotera to apotelesma..opws anefere o erevos to reraise preflop einai k auto mia lush alla logw twn deep stacks d ithela na paiksw me ton sugekrimeno paikth oop me 4aria se ena fouskwmeno pot.protimousa suited connectors,one-two gapper suited hands k ola ta premium hands fusika.sto flop loipon kanei ena standar size cbet 16 k tou kanw raise 4x for value fusika :laugh: e meta arxizoun ta duskola..to reraise d mou leei k para polla epeidh se auto to shmeio ths partidas mporei na paiksei etsi overpair,tptk,epafh k str8draw,flushdraw me epafh,air kai na kanei outplay megalo range twn fullwn mou.to aplo call edw pisteuw einai kako giati se opoiadhpote koupa i fullo pou na sumplirwnei ta str8s an sou paiksei all in prepei na petakseis ta fulla sou.ekana mikro 4 raise etsi wste na min ginw aparithta commited k efaga all in.. :S meta apo auto eimaste sigoura pisw san range set over set,kenta,super draw..akoma k top two pairs pisteuw pws tha borouse na foldarei afou vasei to olou action preflop k post flop d exw pote sxedon overpair..sugxwresteme gia to megalo post.mimakos sry που σ εκλεψα το hand απλα ηθελα να πολλες αποψεις και για αυτο το ποσταρα pokerland.Για το χερι ειπα και επιμενω οτι ο συνδιασμος επαφη-open ended-flush ειναι πολυ πιθανο δηλαδη ενα 56h ειναι αρκετα πιθανο.Αν εχει κεντα πρεπει να του την πληρωσουμε και εχουμε 36% για σετ..Αν εχει σετ......Το θεμα ειναι στο turn το raise σου δεν μου αρεσε..Αφου αποκλειεις το call γιατι θα πρεπει να πασαρεις σε scare turn card γιατι δεν κανεις πιο μεγαλο raise?το ραισε που κανεις τον αναγκαζει να παει all in με combo draw και σε βαζει και σε σκεψεις για το αν πρεπει να κανεις call το all in.Waiting for holdem θελω να σακουσω Παράθεση
AEL 88 Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Συγνώμη,έχει σετάρει στο flop σε hu και συζητάμε αν θα παίξει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκτός από all in preflop???Πραγματικά δεν καταλαβαίνω.. Παράθεση
MannerBoy Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Άν δεν χάσεις πολλά λεφτά σε αυτό το χέρι , σημαίνει πως δεν το έπαιξες σωστά... Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 AEL 88 έγραψε:Συγνώμη,έχει σετάρει στο flop σε hu και συζητάμε αν θα παίξει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκτός από all in preflop???Πραγματικά δεν καταλαβαίνω..Γεια σου ael88. Δεν ξερω αν με θυμασαι αλλα ειχες συνεισφερει κατι σε μενα. Ελπιζω να καταλαβες.Συμφωνο για αυτο που λες για το οτι αν δεν μπουμε τωρα all in ποτε θα μπουμε.Απλα ηθελα να σε ρωτησω οταν φας το 3ο reraise στο φλοπ 150$ στην συγκεκριμενη περιπτωση τι θα εκανες εσυ??call?μεγαλο reraise η minimum raise οπως συνεβει σε αυτην την παρτιδα? Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Νομίζω ότι απάντησε, allin preflop Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Johnny22 έγραψε:Νομίζω ότι απάντησε, allin preflopnice misstype ael :laugh: :laugh: Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Ερώτηση quiz προς όλους: γιατί στο omaha όταν έχουμε set 2άρια σε flop Q-7-2 rainbow από το button δε νιώθουμε καλά όταν βλέπουμε μπροστά μας bet και raise pot?Επίσης θα ήθελα να σας θυμίσω την παρακάτω ιστορική παρτίδα που παίχτηκε μεταξύ 2 μετρ του είδους:http://www.youtube.com/watch?v=6YNc9oB2kp4Προσέξτε ξανά με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του κάθε παίχτη σε κάθε street, προσπαθήστε να μαντέψτε σε τι φύλλα βάζει ο ένας τον άλλο σε κάθε street αλλά και τι φύλλο προσπαθεί ο καθένας να αναπαραστήσει. Μια βασική διαφορά είναι ότι το flop είναι rainbow αλλά κι ότι τα effecitve stacks είναι κάπου 480bb. Προσέξτε επίσης πόσο δύσκολα έκανε το τελικό call ο Negreanu κι ότι το σκέφτηκε πολύ να πετάξει τα φύλλα του στο τέλος. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Μεγαλο check απο hansen στο river..So sam για το συγκεριμενο χερι που ποσταρα εκει που με προβληματιζει κατι και διαφωνω ειναι στο oτι οταν μας κανει reraise 150 στο φλοπ το να κανουμε min raise ειναι οτι χειροτερο.Ειτε call ειτε μεγαλο raise >> min raise ειτε ειμαστε μπροστα ειτε πισω. Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Μεγαλο check απο hansen στο river..So sam για το συγκεριμενο χερι που ποσταρα εκει που με προβληματιζει κατι και διαφωνω ειναι στο oτι οταν μας κανει reraise 150 στο φλοπ το να κανουμε min raise ειναι οτι χειροτερο.Ειτε call ειτε μεγαλο raise >> min raise ειτε ειμαστε μπροστα ειτε πισω.Είμαι από αυτούς που συμφωνούν με αυτό το σκεπτικό σου. Ας αφήσουμε κι άλλους να εκφραστούν αλλά και να τοποθτετηθούν στην ερωτησούλα-quiz που έθεσα για το omaha. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 SamGreek έγραψε:foustouki έγραψε:Μεγαλο check απο hansen στο river..So sam για το συγκεριμενο χερι που ποσταρα εκει που με προβληματιζει κατι και διαφωνω ειναι στο oτι οταν μας κανει reraise 150 στο φλοπ το να κανουμε min raise ειναι οτι χειροτερο.Ειτε call ειτε μεγαλο raise >> min raise ειτε ειμαστε μπροστα ειτε πισω.Είμαι από αυτούς που συμφωνούν με αυτό το σκεπτικό σου. Ας αφήσουμε κι άλλους να εκφραστούν αλλά και να τοποθτετηθούν στην ερωτησούλα-quiz που έθεσα για το omaha.[/quote:24l6q5fj]Αλλο omaha ομως εχει με bottom set και huge action μπροστα μας το fold δεν ειναι κατι παραξενο. Παράθεση
liondani Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 ALL IN με κλειστά τα μάτια και αν χάσεις (από μεγαλύτερο set)... οκ thats poker! Μακροπρόθεσμα θα κερδίζεις ... έτσι απλά! Μπορεί να του έκατσαν 2 ζευγάρια στο flop ... who knows? Παράθεση
harima Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Συγνωμη SamGreek αλλα το ''quiz'' με την Omaha με bottom set ειναι τουλαχιστον ατοπο.. Παράθεση
Recommended Posts