Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Nickakis! έγραψε:

Κατά 90-95% τα άρθρα αναφέρονται στους πιο γνωστούς παίχτες που έχουν καταξιωθεί στο χώρο και μπορούν να θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελματίες.

Κανείς δεν είπε ότι οι υπόλοιποι θα είναι οι επόμενοι pros. Στο κάτω κάτω τους περισσότερους δεν τους αφορά αυτό το θέμα αν θα είναι οι μελλοντικοί αστέρες.

Όποιος θεωρεί τους άλλους ηλίθιους και ανεγκέφαλους για τη δουλειά που κάνουν ας κάνει τη κριτική του αλλά με σωστό τρόπο και όχι με προσβλητικό ύφος.

Πάιζει να είσαι και ο μόνος που δεν κατάλαβε τι έγραψα. Ή δεν γραφω σωστά Ελληνικά ή απευθύνομαι σε ανεγκέφαλους. Το οτι τα γράφεις εσύ φαίνεται απο το πόσο σε εντυπωσιάζουν τα στατιστικά των άλλων κάθε φορά.

http://www.pokerland.gr/index.php?optio ... d=88888969

Οταν εσυ έβλεπες καλπασμό κερδών για τον tiktok αυτός είχε χάσει ήδη όλα του τα λεφτά κ αυτό ίσως θα ήταν μια τεράστια είδηση και καλό προς την κοινοτητα να το προσέξει καποιος κ να το επισημάνει και οχι να γράφει βλακίες παραπλανόντας την Ελληνική κοινότητα....

Δημοσίευση

Αυτό που κατάλαβα εγώ οτι θέλει να πεί ο Αντώνης είναι να μην δίνουν μέσα από το site (οποιοδήποτε site) λάθος πρότυπα.

Μήν ξεχνάμε οτι πολλοί από εμάς κάνουμε track αυτούς τους παίχτες και τους βλέπουμε να παίζουν για να βελτιωθούμε ή τελος πάντων για να δούμε τι κάνουν καλύτερο από τους υπόλοιπους. Δίνοντας λοιπόν λάθος πρότυπα μπορεί να έχουν/με αντίθετα αποτελέσματα...

Από την άλλη μεριά μια επιτυχία δεν πάυει να είναι επιτυχία και πρέπει να γράφεται άσχετα άμα είναι από καταξιωμένο παίχτη ή όχι.

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

LUADARKO έγραψε:

Είχα την εντύπωση ότι τουλάχιστο τα ποστ στρατηγικής που έχω κάνει μέχρι τώρα έχαιραν κάποιας εκτίμησης αλλά αν θέλω να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου το μόνο feedback που έχω τελευταία είναι αρνητικό.

I got the message. Laters!

[/quote:2acwsq0z]

apo poius pires to minima?????apo akirous posters ton 20 post xoris kamia prosfora kai xoris to paramikro takt na koitaksoun kapoia proigoumena post na doun poioi exoun prosferei se ayto to forum.eisai top 2 mazi me to safesteps se thema stratigikis kai to ksereis...

einai i proti fora pou simfono me ola ta posts tou antoni :) :) .opos leei kai o koste einai para poli kako na dinoume lathos protipa.... kati pou ta sait kanoun kata koron tora teleutaia...

Δημοσίευση

re pedia otan lete oti ta site dinoun lathos protypa einai san na pernate olous tous anagnostes gia ilithious...opos kai na to kanoume otan kapoios ellinas kanei ta 100$-->100K$+ apotelei eidisi kaneis de sou eipe omos oti einai protypo i paiktaras.Mi pernate ton kosmo gia xazo...Alloste eipa kai prin oti ligi diafimisi gia na erthoun neoi pektes den xalaei kanenan...tzaba zori trabate

Δημοσίευση

Eyxaristw crf. Sto teleytaio mou post toulaxisto, ksodepsa wres epi wrwn, analyontas to hand, bazontas ranges sto pokerstove, skeftomenos kathe dynato paiksimo klp Arketa ap'ayta ta metefera sta post pou ekana kai pistevw oti akoma ki an ekana lathos paiksimo h analysh tou hand einai pio shmantikh sto na katanohsei kaneis se bathos tetoies dyskoles periptwseis.

Apogohteytika gia to oti den ektimhtike arketa, eite giati kapoioi kanan trolling, eite giati kapoioi edinan monolektikes apanthseis (otan egw ksodepsa apeires wres analyshs), eite giati briskoun ta post mou eirwnika h otidhpote.

Perissotero apogohteythka omws giati to arnhtiko feedback einai to mono pou akougetai (me eksairesh sigoura ta dika sou logia - tx) kai den mporw para na theorhsw oti ekfrazei thn pleiopshfia

Sigoura yparxoun poly kalyteroi paiktes apo mena (epeidh paizoun cash den tous kserei kaneis bebaia edw) pou diabazoun to forum alla dystyxws spania h pote de grafoun gia strathgikh. Mallon exoun dikaio.

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

kai den mporw para na theorhsw oti ekfrazei thn pleiopshfia

Εγώ έχω να πω ότι στα 2 χρόνια περίπου που διαβάζω το φόρουμ και προσπαθώ να βελτιωθώ στο παιχνίδι, από ένα σύνολο παικτών των οποίων δεν διανοούμαι να κρίνω το επίπεδό τους, είσαι σχεδόν ο μοναδικός που γράφει ποστ με ανάλυση και τα οποία διαβάζω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον προσπαθώντας να τα καταλάβω.

Τώρα αν ο λούα-λούα ή ο μάο-μάο τα βρίσκουν ειρωνικά, δεν νομίζω ότι εκφράζουν την πλειοψηφία των αναγνωστών καθώς φαντάζομαι ότι πολλοί σαν κι εμένα απλώς διαβάζουν και δεν μιλούν. Αυτά χωρίς καμμία διάθεση γλειψίματος και καλοπιάσματος... ;)

Δημοσίευση

maj έγραψε:

holdemgr έγραψε:
kai den mporw para na theorhsw oti ekfrazei thn pleiopshfia

Τώρα αν ο λούα-λούα ή ο μάο-μάο τα βρίσκουν ειρωνικά, δεν νομίζω ότι εκφράζουν την πλειοψηφία των αναγνωστών καθώς φαντάζομαι ότι πολλοί σαν κι εμένα απλώς διαβάζουν και δεν μιλούν. Αυτά χωρίς καμμία διάθεση γλειψίματος και καλοπιάσματος... ;)[/quote:2bmimcmx]

mas epeises.XXXX twra.

Δημοσίευση

+1 στον sk3pt1c... Αν νομίζετε ότι περνάνε πρότυπα επειδή κάποιος κάνει ένα cashout η δύο τότε πρέπει να θεωρείται την κρίση του κόσμου που τα διαβάζει ανύπαρκτη.

Το γεγονός για τα cashout που πάντα ξεπερνούν τα 7,8Κ ή τεράστια field παιχτών και καμιά φορά φτάνουν εκατοντάδες χιλιάδες $$$$ είναι είδηση.

Η είδηση είναι το γεγονός, το συμβάν που συνέβη... αυτό που λέει ο Αντώνης είναι ρεπορτάζ. Για να γίνει ρεπορτάζ δεν γίνεται να περιμένουμε να παίξει χιλιάδες τουρνουά προκειμένου να έχουμε ομοιόμορφο δείγμα για το αποτέλεσμα του και να ανέβει στο site σε ένα χρόνο. Η είδηση είναι είδηση και βγαίνει άμεσα αν είναι κάτι σημαντικό σύμφωνα με την κρίση του δημοσιογράφου.

Κανείς δεν παραπλανεί την ελληνική κοινότητα και γι αυτό το λόγο βγαίνουν και τα στατιστικά του στη φόρα κάθε φορά κάτω απο τα cashouts, για να κρίνει ο κάθε ένας και να βγάλει το δικό του συμπέρασμα.

Δημοσίευση

crf88 έγραψε:

holdemgr έγραψε:
LUADARKO έγραψε:

Είχα την εντύπωση ότι τουλάχιστο τα ποστ στρατηγικής που έχω κάνει μέχρι τώρα έχαιραν κάποιας εκτίμησης αλλά αν θέλω να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου το μόνο feedback που έχω τελευταία είναι αρνητικό.

I got the message. Laters!

apo poius pires to minima?????apo akirous posters ton 20 post xoris kamia prosfora kai xoris to paramikro takt na koitaksoun kapoia proigoumena post na doun poioi exoun prosferei se ayto to forum.eisai top 2 mazi me to safesteps se thema stratigikis kai to ksereis...

einai i proti fora pou simfono me ola ta posts tou antoni :) :) .opos leei kai o koste einai para poli kako na dinoume lathos protipa.... kati pou ta sait kanoun kata koron tora teleutaia...[/quote:pl5368gl][/quote:pl5368gl]

επειδη εχω την αισθηση οτι με φωτογραφιζεις θα επαναλαβω πως το μονο που ενοουσα ειναι ακριβως αυτο που σχολιασες και εσυ για το τελευταιο ποστ του holdem. Ηταν αχρειαστο, αδικει τον εαυτο του και χανει το δικιο του. Για να ειμαι ξεκαθαρος, ο μονος λογος που εκανα το σχολιο ειναι πως εκτιμω πολυ τον holdem ως ποστερ. Επισης, οσων αφορα το «τυχαρπαστος» και «τακτ», δεν φυτρωσα εχθες στο φορουμ απο το πουθενα, ειμαι μελος καποια χρονια και εχω διαβασει ολα τα ποστ του. Το οτι το post count μου ειναι μικρο ειναι επιλογη που δεν εχω καμοια διαθεση (αλλα και κανενα προβλημα) να αναλυσω.

Δημοσίευση

holdem keep posting and dont listen.

Εχω παρακολουθησει ολα τα post στρατηγικης απο holdem,safesteps,antoni κλπ και πιστευω οτι εχουμε ολη να κερδισουμε απο αυτα.

Επισης δεν εχω απαντησει σε κανενα απο αυτα γιατι πολυ απλα δεν εχω την καταλληλη γνωση για να τα σχολιασω οποτε τα παρακολουθω τα σκεφτομαι στο μυαλο μου και προσπαθω να τα μελετησω οσο το δυνατον περισσοτερο.

Το ποκερ ειναι πιο συνθετο απο οσο φαινεται ειδικα σε cash game > NL200.Δεν ειναι abc ποκερ οπως σε nl25 nl50..

Οποτε οσοι ειναι να σχολιαζουν τετοιου ειδος ποστ να γνωριζουν καλα τι λενε και γιατι το λενε οχι να πετανε ενα ''call flop + bet turn'' for example.

Οποτε holdem antoni safesteps crf και λοιποι keep posting ειναι +++ για ολους (σχεδον)

Δημοσίευση

+1 στα ποστ των crf, maj και foustouki

Woundy είμαι σίγουρος ότι δεν αναφέρεται σε εσένα ο crf.

Ludrako και crazyfrank, που βιαστήκατε να ειρωνευτείτε την μετριοφροσύνη του holdemgr. Η ανάλυση του ήταν όντως βαθιά και δεν παίζει να δεις παρόμοια ούτε στο 2+2 (πόσο μάλλον σε ελληνικά forum). Κανείς δεν αποκαλύπτει στοιχεία του παιχνιδιού του όπως bluffing frequency κτλ για να αιτιολογήσει τα action του. Ο άνθρωπος ισχυρίστηκε ότι έχει ξοδέψει ειδικά στα τελευταία του πόστ πάρα πολύ χρόνο και η ανάλυση του ήταν βαθιά και όχι επιφανειακή του στυλ κάνω bet για information. Άλλο βάθος, άλλο ποιότητα. Να έλεγε κάτι ότι τα ποστ του είναι τα καλύτερα, να του την πέφτατε. Τέλος Lol για τον καματάκη που βοηθάει χωρίς να είναι ειρωνικός. Εκτός και αν είναι αλλιώς στο δικό του site. Δεν το γνωρίζω. Επίσης lol και για την απάντηση του ael στο εν λόγω thread για το οποίο κανείς δεν είπε τίποτα. Εκτός και αν έχει και αυτός δικό του site.

Επίσης, όποιος ποστάρει την γνώμη του σε ένα forum να είναι έτοιμος να δεχτεί κριτική. hand που αναλύονται είναι ευκαιρία για βελτίωση μέσω κουβέντας και όχι διαγωνισμός για το ποιος θα βρει την σωστή απάντηση. Και btw ο holdem δεν ήταν σε κανέναν αγενής.

Τέλος όσον αφορά το ποστ του αντώνη συμφωνώ απόλυτα. Σε κάποιο σημείο χάθηκε η μπάλα imo. Στα tourneys every dog has its day. Δεν αποτελεί είδηση και δεν ενδιαφέρει και πολλούς (για να μην πω κανέναν) αν έφτασε ft ο μπάμπης ο σουγιάς. Επίσης δεν αποτελεί είδηση ότι έφτασε ft για πολλοστή φορά ο crf ή ο καματάκης ή ο οποισδήποτε έλληνας mtt pro. Η δουλειά τους είναι και την κάνουνε και καλά. Είναι σαν να βγαίνει είδηση ότι εχθές έπαιξε ο ael (απλά αναφέρω τον καλύτερο έλληνα cash game player σύμφωνα με άρθρο του land) ένα session 5/10 και κέρδισε 1 buyin. Who cares? Μπράβο τους και χαιρόμαστε για τις νίκες τους, θαμάζουμε τα συνολικά τους αποτελέσματα τα οποία μπορούμε να δούμε στην πρώτη σελίδα του land, και μπράβο στο land για το feature αυτό που διαφημίζει το πόκερ στους νέους έλληνες παίκτες (αν και μόνο mtts) και ίσως μειώσει και τους riggtards, αλλά ως εκεί. Έχει καταντήσει αστείο. Αν δείτε (οι αρθογράφοι) ότι εμφανίστηκε κάποιος νέος έλληνας ο οποίος έχει σταθερά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου και πιστεύεται ότι θα πρέπει να μάθουμε για αυτόν (και ίσως μάθουμε και ΑΠΟ αυτόν) τότε ναι.

αυτά imho

PS Holdem δεν έχεις να πας πουθενά

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

Perissotero apogohteythka omws giati to arnhtiko feedback einai to mono pou akougetai (me eksairesh sigoura ta dika sou logia - tx) kai den mporw para na theorhsw oti ekfrazei thn pleiopshfia

Αυτό είναι αλήθεια και έχεις δίκιο. Το αρνητικό feedback είναι αυτό που ακούγεται γιατι απλά υπάρχουν πολλοί ανθρωποι που διαβάζουν χωρίς να μιλάνε (οπως ένα παλικάρι που πόσταρε με 12 posts και λέει οτι διαβάζει το φόρουμ 2 χρόνια).

Πίστευω οτι έχεις ένα κοινο (σίγουρα 20 ανθρωπων), που διαβάζουν τα πόστ σου. Και έγω είμαι απο αυτούς και το ξέρεις.

Τωρα στην ερώτηση "γιατι δεν συμμετέχεις??" μαλλον θα απαντούσα οτι θα προτιμούσα να διαβάσω μια απάντηση απο τον π.χ crf ή άλλους σοβαρούς ανθρώπους, παρά να γράψω την donkia μου.

Αυτά.

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Η αλήθεια είναι υπέροχη και θαυμάζουμε αυτόν που έχει το θάρρος κ την λέει, αρκεί να αφορά τους άλλους, γιατί οταν αφορά εμας αποτελεί εναν σοβαρό λόγο να επιτεθούμε στον "αλήτη" που τόλμησε να μας την πεί.

"Η αλήθεια δεν μπορεί να ειπωθεί. Κι αυτό που μπορεί να ειπωθεί δεν θα είναι αλήθεια."

"Εκείνος που θέλει να ταρακουνήσει τον κόσμο ας ταρακουνήσει τον εαυτό του."

... Λάο Τσε ...

holdemgr οι αναλυσεις σου ειναι μια χαρα και προφανως θελουμε τις γνωμες σου, μονο που και γω εχω παρατηρησει μια πιο ειρωνικη διαθεση σε καποια post σου, αυτο μονο βελτιωσε (μη καταφερεις να μοιασεις σε αλλους ...)

Δημοσίευση

Holdem, υπο αλλες συνθηκες δε θελω να επαναλαμβανω κατι που εχει ηδη γραφτει, ομως θα το κανω αυτη τη φορα γιατι οντως...

...οντως λοιπον πολλοι ειναι αυτοι που , αν και διαβαζουν τα post σου, δεν απαντανε. Ενας απο αυτους ειμαι κ εγω. Δεν ξερω γιατι το κανουν οι υπόλοιποι, αλλα θα σου πω για μενα : γιατι πολυ απλα, δεν εχω να προσθεσω κατι - η να διορθωσω κατι.

Δε θεωρω τον εαυτο μου καλυτερο Hold'em Player απο σενα, οποτε μονο βοηθεια παιρνω απο τα post που κανεις. Ισως, οντως, καποιες φορες να επρεπε να μπω στη διαδικασια τουλαχιστο να γραψω ενα 'ευχαριστω' γιατι καποια πραγματα μου εχουν φανει ιδιαιτερα χρησιμα, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν διαβαζω (εγω ή πολυς κοσμος) τα αρθρα σου.

Αυτα με καθε δοση ειλικρινειας και χωρις διαθεση γλυψιματος το οποιο, δεν ξερω αν με πιστευεις, απεχθανομαι.

Τα ξαναλεμε λοιπον...

Δημοσίευση

woundy se kamia periptosi den anaferomai se esena!!aloste eipa prin apo sena akrivos ta idia pragmata sto holdem ;) ;)..sto mialo mou eisai apo tous kalous posters pou tha mporousan na simmetexoun parapano.se poious anaferomai fainontai kai distixos exoun ginei i pleiopsifia pleon.

holdem o logos pou de nomizeis oti kaneis de dinei simasia einai akrivos opos eipe kapoios oti den exoun na poun kati.oi katastaseis deep einai para poli diskoles kai oloi protimoun (mesa se aytoys kai ego) na mi simeetexoun gia na mi krithoun.

jeanjk ty eisai apo tous el;axistous pou me theoroun sovaro :):):)

gouster post more plz

Δημοσίευση

Sry to kourasame poly auto to thread. Eyxaristw olous gia to support. W0undy den eixa kanena problhma me to post sou - htan dikaiologhmeno ap'thn pleyra sou. Den ithela na piesw kanena na postarei me to zori kai oute exw parapono apo kapoion klp

Aisthanomai oti me voithise poly h enasxolhsh mou me to forum den exw kanena allo kerdos ap'thn ypothesh (oute me plhrwnoun ta forum, oute exw energo site, coaching klp edw kai kairo). Ayth th stigmh den aisthanomai oti yparxei to katallhlo periballon pou na tairiazw proswpika kai gi'ayto einai kalytero na apexw apo ta post toulaxisto strathgikhs. Elpizw na dwsei thn eykairia se allo kosmo na symmetexei perissotero.

Epishs den mporei kaneis na mou ypodeiksei me poio styl tha grafw kai na ypenthymisw oti edw einai to internet, h taytothta mou de grafei "holdemgr" oute moiazw me lago kai den exw idea apo surfing...

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Μεσα σε όλα αυτά αναρωτιέμαι τι εχω αποδείξει εγώ στον ευατό μου 3 χρόνια καθημερινής ενασχόλησης, μετά απο 500,000+ χέρια σε cash, 3,500+ τουρνουά κ αρκετές ώρες σε live cash k τουρνουά, αρκετή ανάλυση παρτίδων, καλό bankroll managment κ σταθερά αποτελέσματα κ παρόλα αυτά γνωρίζω οτι ενα πολύ κακό εξάμηνο μπορεί να με κάνει bust απο το πόκερ.

Ας μιλήσουμε και για κάτι πιο ποκερικό που αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα, το bankroll management. Αντώνη (κυρίως, μιας και το δήλωσες), αλλά κι όλοι οι υπόλοιποι αναγνώστες, πόσο πολύ καιρό "κακής ρέντας" θεωρείτε ότι πρέπει να είναι ικανό να αντέξει το bankroll ενός παίκτη; Πχ οι 6 μήνες που αναφέρει ο Αντώνης πιστεύετε ότι είναι λίγοι; Πολλοί; Κάποιος που θα έλεγε πχ το bankroll μου αντέχει 12 κακούς μήνες θα τον θεωρούσατε σούπερ συντηρητικό-λογικό;

Εγώ πιστεύω ότι εξαρτάται φυσικά από το variance των παιχνιδιών που παίζει φυσικά, αλλά γενικά εσείς τι πιστεύετε;