Antonis Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Διαφήμιση με την Ανέτ Όμπρεσταντ απαγορεύτηκε στη Μ. Βρετανία **Εγω λυπάμαι ειλικρινά το τύπο που έχει αναλάβει το ρετουσάρισμα των φωτο της Αννετ. Πολύ δουλειά για να δείχνει κάπως ....σαν θυληκό (δεν θα το έλεγα οτι τα κατάφερε)..... κάτι σαν troll? Πολύ δουλειά έπεσε στο παιδί........ Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Antonis έγραψε:** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Διαφήμιση με την Ανέτ Όμπρεσταντ απαγορεύτηκε στη Μ. Βρετανία **Εγω λυπάμαι ειλικρινά το τύπο που έχει αναλάβει το ρετουσάρισμα των φωτο της Αννετ. Πολύ δουλειά για να δείχνει κάπως ....σαν θυληκό (δεν θα το έλεγα οτι τα κατάφερε)..... κάτι σαν troll? Πολύ δουλειά έπεσε στο παιδί........lol.Ναι η φώτο ειναι κάπως... :laugh: Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Τι να πούμε και εμείς που την έχουμε δει live και έχουμε ιδίαν άποψη? Οταν του ζητήσουν ολόσωμη φώτο, θα είναι η σταγόνα που ξεχίλισε το ποτήρι και π΄ρπει να έχει ήδη την παραιτησή του γραμμένη. :laugh: :laugh: Παράθεση
Guest Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Η επιστήμη κάνει θαύματαhttp://www.giatousfilous.com/2008/06/16 ... oshop.html Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=pcFlxSlOKNI Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Πάρτε και την παρωδία Παράθεση
HULK Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Erev0s έγραψε:Πάρτε και την παρωδία Γαματο !!! Παράθεση
moderator Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Antonis έγραψε:Τι να πούμε και εμείς που την έχουμε δει live και έχουμε ιδίαν άποψη? Οταν του ζητήσουν ολόσωμη φώτο, θα είναι η σταγόνα που ξεχίλισε το ποτήρι και π΄ρπει να έχει ήδη την παραιτησή του γραμμένη. :laugh: :laugh:Καταγγέλω τον Αντώνη δημόσια, ότι γράφει όλα αυτά τα συκοφαντικά για την Ανέτ, επειδή της την είχε πέσει στην Κοπεγχάγη κι έφαγε χυλόπιτα..Κατά βάθος είναι καψούρης μαζί της. :laugh: :laugh: Δεν μου λες Αντώνη, θα σου έπεφτε άσχημα να είχες την Ανέτ γυναίκα και να σου έδινε τους κωδικούς της στα online poker rooms να κάνεις τα cashouts ? Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Εγω αυτό ήθελα να πώ.... αλλα πάλι δεν με καταλαβατε.Η Αννέτ είναι η τέλεια γυναίκα!!! και με τα ρετουσαρίσματα την χαλάνε.-Εχει λεφτά -ειναι χοντρή και με μεγάλα αυτιά ... για να την κατευθύνεις έυκολα!- Ειναι κοντή και μπορεί να παίρνει πιπ@ όρθια_ και εχει πλακουτσό κεφάλι για να αφήνεις κανα μεζεδάκι κ το ούζο επάνω του!Τι άλλο να ζητάω? υ.Γ. Ευτυχώς που το κοριτσάκι δεν ξέρει Ελληνικά. :laugh: :laugh: Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Antonis έγραψε:Εγω αυτό ήθελα να πώ.... αλλα πάλι δεν με καταλαβατε.Η Αννέτ είναι η τέλεια γυναίκα!!! και με τα ρετουσαρίσματα την χαλάνε.-Εχει λεφτά -ειναι χοντρή και με μεγάλα αυτιά ... για να την κατευθύνεις έυκολα!- Ειναι κοντή και μπορεί να παίρνει πιπ@ όρθια_ και εχει πλακουτσό κεφάλι για να αφήνεις κανα μεζεδάκι κ το ούζο επάνω του!Τι άλλο να ζητάω? υ.Γ. Ευτυχώς που το κοριτσάκι δεν ξέρει Ελληνικά. :laugh: :laugh:ΛοοοοοοΛ :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
Recommended Posts