fragias Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Γειάς σας! παίζω πόκερ εδώ και 3 χρονια με στανταρ φιλους ...(οι οποίοι και με βάλαν στο τριπάκι του ποκερ, κραζοντάς με μια πρωτοχρονια που έπαιζα 21!!!)..και στο τραπεζι μας εχουμε ορίσει ενα στάνταρ για τις μάρκες το οποιο και εχω συνηθίσει. Παίζοντας ομως πολύ σπάνια σε αλλα τραπεζια, διαπιστώνω πάντα πρόβλημα με το πως θα ορίζουμε μάρκες: ποια είναι αυτά τα "στάνταρ" που οριζουμε στις μάρκες??? ...είναι καποιο το οποιο βολέυει περισσότερο απο καποιο αλλο "στανταρ"???Ευχαριστώ πολύ!Υ.Γ. Μόλις σημερα ανακάλυψα οτι υπάρχετε και είμαι ευτυχισμένος!! Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Καλως ηρθες στο forum !αν καταλαβα καλα την ερωτηση.μαυρο>πρασινο>κοκκινο>μπλε>ασπρο Παράθεση
fragias Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 οχι οχι φίλε μου..... εννοώ αν οι μάρκες εχουν πραγματική αξία (σε ευρω) ....δηλαδη τη 1 τσίπα την ορίζεις ας πούμε 2 σεντ ή μπορεί να αντιστοιχει η αξία του σε κατι αλλο?σε ευχαριστώ για την απαντηση!...(πιστέυω να σου δωσα να καταλάβεις περίπου τι εννοω!)σε ευχαριστω και παλι Παράθεση
harima Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 νομιζω ισως να εννοει τις υποδιαιρεσεις.Αν εννοεις αυτο οντως τοτε αυτο που βολευει ειναι να χρησιμοποιεισεις το 1-2-5-10πχ σε ενα παιχνιδι με blinds 50cents 1euro να χετε μαρκες 10cents 20cents 50cents κλπ κλπA και καλως ηρθες! Παράθεση
d4ffyd3ck Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 basika oi markes pou xrisimopoiountai se site san ypodiaireseis einai 1-5-25-100-500alla k egw sta home games tis xwrizw 1-2-5-10 Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 harima έγραψε: Παράθεση πχ σε ενα παιχνιδι με blinds 50cents 1euro να χετε μαρκες 10cents 20cents 50cents κλπ κλπ :silly: :silly: Παράθεση
harima Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 ναι οντως :laugh: :blush: :blush: :blush: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
Recommended Posts