Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειάς σας! παίζω πόκερ εδώ και 3 χρονια με στανταρ φιλους ...(οι οποίοι και με βάλαν στο τριπάκι του ποκερ, κραζοντάς με μια πρωτοχρονια που έπαιζα 21!!!)..και στο τραπεζι μας εχουμε ορίσει ενα στάνταρ για τις μάρκες το οποιο και εχω συνηθίσει.

Παίζοντας ομως πολύ σπάνια σε αλλα τραπεζια, διαπιστώνω πάντα πρόβλημα με το πως θα ορίζουμε μάρκες: ποια είναι αυτά τα "στάνταρ" που οριζουμε στις μάρκες??? ...είναι καποιο το οποιο βολέυει περισσότερο απο καποιο αλλο "στανταρ"???

Ευχαριστώ πολύ!

Υ.Γ. Μόλις σημερα ανακάλυψα οτι υπάρχετε και είμαι ευτυχισμένος!!

Δημοσίευση

οχι οχι φίλε μου..... εννοώ αν οι μάρκες εχουν πραγματική αξία (σε ευρω) ....δηλαδη τη 1 τσίπα την ορίζεις ας πούμε 2 σεντ ή μπορεί να αντιστοιχει η αξία του σε κατι αλλο?

σε ευχαριστώ για την απαντηση!...(πιστέυω να σου δωσα να καταλάβεις περίπου τι εννοω!)

σε ευχαριστω και παλι

Δημοσίευση

νομιζω ισως να εννοει τις υποδιαιρεσεις.

Αν εννοεις αυτο οντως τοτε αυτο που βολευει ειναι να χρησιμοποιεισεις το 1-2-5-10

πχ σε ενα παιχνιδι με blinds 50cents 1euro να χετε μαρκες 10cents 20cents 50cents κλπ κλπ

A και καλως ηρθες!