holdemgr Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2009 Παράθεση Αναγκαστικά και πάλι το κλειδώνω το thread και διαγράφω τα δυο τρια τελευταία posts σας κύριοι...Αν θέλετε να το πάτε σε προσωπικό επίπεδο κάντε το με pm... Νομίζω ότι δημοσίως δεν αξίζουν τέτοια post να τα βλέπει ο κόσμος. Egw proswpika den ksekinhsa aytes tis anohsies ki oute xrhsimopoihsa ekfraseis pou de briskeis se opoiodhpote forum.As mas ekshghsei o CF ti shmaineiWDYGFWYMkai na lhksei to thema. Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2009 Holdemgr, ειλικρινά δεν ξέρεις με πόσο δυσκολία κάθομαι να πατάω αυτό το lock ή να κάθομαι να σβήνω posts. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να κάθεστε να τσακώνεστε κ να την λέτε ο ένας στον άλλον...Μακάρι να μην συνέβαινε καθόλου, απο εκει και πέρα αν θέλετε να λύσετε προσωπικές απορίες ή διαφορές κάντε το με pm ή με άλλο τρόπο εκτός site. Παίξτε κανένα heads-up στην χειρότερη και να ξεσπάσετε στο chat εκεί και να παίξετε πόκερακι. Γράψτε μετά και παρτίδες να τις αναλύσετε ο καθένας από την πλευρά του... Αλλα όχι άλλα FYP, STFU, ΒΤΣΓ και άλλα lingo με δόση ειρωνίας.Ξεφύγατε πιστεύω σε προσωπική αντιμαχία άσχετη με ποκερικές απόψεις και εφόσον η κουβέντα έχει ξεφύγει ούτως ή αλλως από το αρχικό θέμα: Fold με ΚΚ είναι ανούσιο να συνεχίστει το thread με αυτές τις διαθέσεις.Αν δεν είχαν ειπωθεί και ορισμένες σωστές κουβέντες ανάμεσα σε κάποιες μπαρούφες θα έπρεπε να σβηστεί τελείως.Δεν έχω προσωπικό πρόβλημα με κανέναν σας και κάθομαι κ διαβάζω τα πάντα που λέτε όλοι σας με υπερ-θετική διάθεση και πιστεύοντας ότι όλα τα μέλη έχουν νοημοσύνη, λογική και διάθεση το φόρουμ να βελτιωθεί ποιοτικά. Το συγκεκριμένο thread απλά ξέφυγε και έχουμε πει να αρχίσουμε σιγά σιγά να γινόμαστε πιο αυστηροί για το καλό της ποιότητας που με το καλό θα έρθει. Είμαστε φόρουμ για πόκερ. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2009 Exete omws kai thn ypoxrewsh na prostatevete tous anagnwstes sas apo proswpikes ybristikes epitheseis. Egw den epitethika se kapoion proswpika pote xwris na proklithw. Xrhsimopohsha to "stfu" pou einai sigoura entonh ekfrash alla poly synithismenh sto internet wste na mh thewreitai prosblhtikh. Poly perissotero omws den apeythinthika se kapoion proswpika m'auth thn ekfrash.(To FYP = Fixed Your Post den einai kan ybristiko)Dexomai aproklhth proswpikh epithesh pou katalhgei sthn epimaxh ekfrash:WDYGFWYMMporei na einai mia athwa ekfrash, mporei na mh shmainei tipota, mporei na shmainei "Why dont you go f..k your mum" h kati tetoio. Den kserw.Einai ypoxrewsh sas na ksekatharistei auto an thelete "epipedo" sto forum. Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2009 Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να διαγράφω και να κλειδώνω, εφόσον το παρατραβάτε. Νομίζω ότι το σημείο που διέγραψα και κλείδωσα το συγκεκριμένο thread είναι το οριακό (όχι πως δεν ήθελε από πολύ πιο πριν κανονικά όπως και άλλα thread που υπάρχουν). Μετά παραδέξου τουλάχιστον ότι ξεφύγατε κ οι δυο. Υπήρξαν αντιλογίες και διαφωνίες και πιο πριν και μεταξύ άλλων μελών (Nickaki - crf για παράδειγμα), αλλά ντάξει... Δυο ήρεμα post και από τους δύο και βρέθηκε θεωρητικά άκρη χωρίς συνέχεια με ειρωνίες, links κλπ.Αν υπάρχουν έντονες συζητήσεις ας υπάρχουν για το πόκερ στην χειρότερη.Είτε για την "ποιότητα", που καλύτερα να μην το αναλύσουμε περισσότερο αυτή την στιγμή γιατί είναι μεγάλη συζήτηση (με το καλό στο μέλλον γιατί είμαι σίγουρος ότι έχεις να προσφέρεις σε αυτό όπως και άλλα άτομα όταν έχουν καλή διάθεση), είτε για λόγους που προανάφερες.Το αν εσείς έχετε διάθεση να το συνεχίζετε είναι δικό σας θέμα και κάντε το προσωπικά χωρίς να εκτίθεστε παραπάνω. Δεν μπορώ να ελεγξω τι λέτε την στιγμή που το λέτε, εφόσον κάθεστε τέτοια ώρα και ασχολείστε με αυτά τα ανούσια και τυχγάνει να είμαι αυτή την στιγμή εγώ online από το site. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2009 Ap'thn teleytaia apanthsh antilambanomai oti den yparxei kammia diathesh na diereynhsete to zhthma kai aisthanomai akalyptos sa melos tou forum.k thx bye Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2009 holdemgr έγραψε: Παράθεση Dexomai aproklhth proswpikh epithesh pou katalhgei sthn epimaxh ekfrash:WDYGFWYMWhy Don't You Get Your F...ing Written Ypno Medicenes(ήτοι, γιατί δεν παίρνεις τα γ... υπνοστεντόν -πιθανόν να είναι hypno- που σου έγραψε ο γιατρός).Η έκφραση που εσύ αναφέρεις δεν χρησιμοποιείται ποτέ από μένα σε posts, και κυρίως δεν την χρησιμοποιώ κρυμμένος πίσω από έναν υπολογιστή. Την χρησιμοποιώ όταν ο άλλος είναι απέναντί μου, για να έχει το δικαίωμα όποιας αντίδρασης αυτός θέλει, ευχαρίστως και χειροπρακτικής (!!!).Δεν επανέρχομαι, αλλά μετά από τόσο καιρό δεν χρειάζεται να αποχωρήσεις εσύ από το site, οι καλοί τρόποι υποτάσσουν την δική μου αποχώρηση. Μου είσαι τρομερά αντιπαθής, αλλά αν πίστεψες ότι χρησιμοποίησα τέτοιο υβρεολόγιο, τότε (αν και δεν θεωρώ ότι ευθύνομαι εγώ για τα δικά σου ''νομίζω'') σου ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ.Για να μην αισθάνονται άβολα τα παιδιά του pokerland, η μεταξύ μας κόντρα έχει ξεκινήσει από άλλο site προ καιρού και είναι εμφανες ότι η συνύπαρξή μας είναι αδύνατη. Άρα ένας μας πρέπει να αποχωρήσει - μην το κάνεις εσύ θα το κάνει ο νέος.p.s.1 Από τα νεύρα μου, ξέχασα ένα Y. Το σωστό είναι wdygyfwym.p.s.2 Καλή τύχη στην ζωή σου και όλα να σου πηγαίνουν καλά. Σε καθαρά ανθρώπινο πεδίο δεν θέλω ούτε το κακό σου, ούτε υπάρχει μίσος. Αντιπάθεια υπάρχει και μάλιστα μεγάλη. Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2009 holdemgr έγραψε: Παράθεση Ap'thn teleytaia apanthsh antilambanomai oti den yparxei kammia diathesh na diereynhsete to zhthma kai aisthanomai akalyptos sa melos tou forum.k thx byetha mas leipseis poly... Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2009 Den prokeitai na prosblithw apo kati pou grafei kapoios anonyma sto internet, ektos ki an einai asemno h xydaio. O CF ksekatharise thn ypothesh, pros timhn tou kai telos. Par'ol'ayta den eimai katholou ikanopoihmenos me to pws xeiristhke to thema o mod.Mou fainetai periergo na antipatheis ena virtual proswpeio alla w/e. Egw den irtha na kerdisw ta kallisteia alla na milhsw gia poker.Den yparxei logos gia apoxwrhseis (sry Lua) kai perissotero "drama" Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2009 holdemgr έγραψε: Παράθεση Den prokeitai na prosblithw apo kati pou grafei kapoios anonyma sto internet, ektos ki an einai asemno h xydaio. O CF ksekatharise thn ypothesh, pros timhn tou kai telos. Par'ol'ayta den eimai katholou ikanopoihmenos me to pws xeiristhke to thema o mod.Mou fainetai periergo na antipatheis ena virtual proswpeio alla w/e. Egw den irtha na kerdisw ta kallisteia alla na milhsw gia poker.Den yparxei logos gia apoxwrhseis (sry Lua) kai perissotero "drama"krima tha veltiwnotane to forum. anyway kali sunexeia. Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Εμένα πάντως το μόνο που μου κινεί το ενδιαφέρον σε αυτό το forum πλέον είναι τα post/comments του holdemgr,Vatal ktl που περιέχουν δόσεις χιούμορ,ειρωνίας αλλά και γνώσης ποκερ.Και φυσικά του υπερμέγιστου TSINT.Πριν 1 χρόνο++ βλέπαμε και καμιά ανάλυση της προκοπής απο Swedenfish,Antoni,crf k.o.k. ,πλέον πολύ λίγα πράματα.Keep it up Παράθεση
Recommended Posts