Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 66
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

mitsakos20 έγραψε:

Εμαθα εχθές απο φίλη μου που δουλεύει σε καζίνο οτι απο αρχές Γενάρη ξεκινάει η εκπαίδευση των dealer στο holdem,αρα πλησιάζει η ώρα που περιμέναμε όλοι. ;);)

Μιτσακο δεν μπορω να καταλαβω γιατι περιμενεις την ωρα να μπει το ποκερ στα ελληνικα καζινο?

Τα stakes θα ειναι απαγορευτικα για το 95% των ελληνων παιχτων και η γκανιοτα...Αντε η γκανιοτα πες οτι γινεται η χαμηλοτερη της ευρωπης(0%), τα stakes στην αρχη ξερεις που θα κυμαινονται?

Εννοειται οτι ειναι καλο να μπει και οτι πρεπει επιτελους να μπει αλλα δεν με ενδιαφερει προσωπικα καθολου καθοτι δεν θα υπαρξει σχεδον καμια αλλαγη στην προσωπικη μου "ποκερικη ζωη".

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

mitsakos20 έγραψε:
Εμαθα εχθές απο φίλη μου που δουλεύει σε καζίνο οτι απο αρχές Γενάρη ξεκινάει η εκπαίδευση των dealer στο holdem,αρα πλησιάζει η ώρα που περιμέναμε όλοι. ;);)

Μιτσακο δεν μπορω να καταλαβω γιατι περιμενεις την ωρα να μπει το ποκερ στα ελληνικα καζινο?

Τα stakes θα ειναι απαγορευτικα για το 95% των ελληνων παιχτων και η γκανιοτα...Αντε η γκανιοτα πες οτι γινεται η χαμηλοτερη της ευρωπης(0%), τα stakes στην αρχη ξερεις που θα κυμαινονται?

Εννοειται οτι ειναι καλο να μπει και οτι πρεπει επιτελους να μπει αλλα δεν με ενδιαφερει προσωπικα καθολου καθοτι δεν θα υπαρξει σχεδον καμια αλλαγη στην προσωπικη μου "ποκερικη ζωη".[/quote:2q4enkmy]

+1

Δημοσίευση

Εννοειται οτι ειναι καλο να μπει και οτι πρεπει επιτελους να μπει αλλα δεν με ενδιαφερει προσωπικα καθολου καθοτι δεν θα υπαρξει σχεδον καμια αλλαγη στην προσωπικη μου "ποκερικη ζωη".

φίλε foustouki περιμένω την ώρα να μπεί γιατί αν θέλω να παίξω τώρα live πρέπει να κάνω 1000 χλμ ενώ όταν μπει σε 20 λεπτά θα είμαι εκεί.

Εχεις απόλυτο δίκιο για τα stakes αλλα αν βάλεις τα έξοδα που κάνω να πάω πιστεύω οτι θα έχω ένα αξιοπρεπές stake για να παίξω.

Δημοσίευση

SamGreek έγραψε:

Θυμήθηκα από άσχετη φάση ένα ταξιδάκι που είχα κάνει Γερμανία κοντά στο Πάσχα του 2006 και στο ξενοδοχείο εκεί είχε κι ένα μικρούλι καζίνο. Μιλάμε για μια αιθουσούλα όσο η πρώην αίθουσα πόκερ του Απολλώνια... Είχε μέσα μία μπάρα και γύρω της καμιά 20αριά φρουτάκια (το πολύ) ένα τραπέζι που πότε-πότε κάποιοι έπαιζαν blackjack και 2 τραπέζια ρουλέτας που είχαν κόσμο συνέχεια, άλλοτε από 4-5 άτομα το καθένα, άλλοτε από 10-12.

Από περιέργεια και κατόπιν της ραγδαίας διάδοσης του πόκερ αναζήτησα το εν λόγω "καζινάκι" και ανακάλυψα ότι μέχρι κι αυτοί ξυπνήσανε και βάλανε σε εκείνη την αιθουσούλα 2 τραπεζάκια πόκερ! Συνεχίσουν πλέον με 3 τραπέζια ρουλέτας και 1 blackjack! Μπράβο τους μπαγάσες! Πού τα χώρεσαν εκεί!

Άρα κύριοι δε στέκει η δικαιολογία για μικρά κέρδη των τραπεζιών του πόκερ από καμία άποψη. Και χώρος βρίσκεται αν υπάρχει θέληση και επιπλέον κέρδη αποφέρει αφού οι Γερμανοί έκριναν ότι έτσι είναι (δύσκολο να τους αμφισβητήσεις σε αποφάσεις επιχειρηματικές&οργανωτικές). Οι μόνες δικαιολογίες είναι συμφέροντα (?) κάποιων που δε θα ωφεληθούν από την είσοδο του παιχνιδιού στα ελληνικά καζίνο ή, το πιο πιθανό, ηλιθιότητα&παρωπίδες των υπευθύνων. Άλλη εξήγηση δε βρίσκω, παρακαλώ για τη βοήθειά σας να βρούμε κι άλλες εξηγήσεις...

Ιδού και το link για όσους ξέρουν και γερμανικά (γιατί εγώ δεν ξέρω γρι) http://www.spielbank-trier.de/

Υ.Γ.: Το μόνο που δεν είμαι απόλυτα σίγουρος είναι το είδος του πόκερ, αλλά η λογική λέει ότι δε θα είναι σαν αυτό το χαζό-απατηλό regency stud poker που παίζεται στην Ελλάδα με αντίπαλο τον γκρουπιέρη (φοβερή ιεροσυλία, να ονομάζουν πόκερ ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει η μπλόφα!!!)

Θα ήθελα να σχολιάσουν τα πιθανά συμφέροντα κάποιων να μην μπει το πόκερ στα δικά μας καζίνο με αφορμή τα παραπάνω σχόλιά μου, ειδικά από άτομα που είναι πιο "μέσα στα πράγματα".

Δημοσίευση

SamGreek έγραψε:

Θα ήθελα να σχολιάσουν τα πιθανά συμφέροντα κάποιων να μην μπει το πόκερ στα δικά μας καζίνο με αφορμή τα παραπάνω σχόλιά μου, ειδικά από άτομα που είναι πιο "μέσα στα πράγματα".

+1

Θα ήθελα κι εγώ πολύ να ακούσω ποια είναι αυτά τα συμφέροντα..

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

mitsakos20 έγραψε:

Εννοειται οτι ειναι καλο να μπει και οτι πρεπει επιτελους να μπει αλλα δεν με ενδιαφερει προσωπικα καθολου καθοτι δεν θα υπαρξει σχεδον καμια αλλαγη στην προσωπικη μου "ποκερικη ζωη".[/quote:2j3airi8]

diladi eseis eiste oi diasimi internetiki ellines durr poy vgazete tosa poy to live sas afini adiaforoys??

to oti ta cazina mas einai terastia kai mporoyn na stegasoyn megala toyr den exei noima??

mono h gkaniota??

Δημοσίευση

fridis έγραψε:

foustouki έγραψε:
mitsakos20 έγραψε:

Εννοειται οτι ειναι καλο να μπει και οτι πρεπει επιτελους να μπει αλλα δεν με ενδιαφερει προσωπικα καθολου καθοτι δεν θα υπαρξει σχεδον καμια αλλαγη στην προσωπικη μου "ποκερικη ζωη".[/quote:2uhvvwjf]

diladi eseis eiste oi diasimi internetiki ellines durr poy vgazete tosa poy to live sas afini adiaforoys??

to oti ta cazina mas einai terastia kai mporoyn na stegasoyn megala toyr den exei noima??

mono h gkaniota??[/quote:2uhvvwjf]

ναι μονο η γκανιοτα εχει νοημα.

εκτος αν καποιος ελπιζει σε καπιο hit n run.

gl τοτε.

Δημοσίευση

Hero (MP2) (t4894)

CO (t2280)

Button (t2049)

SB (t3365)

BB (t8905)

UTG (t6866)

UTG+1 (t5600)

MP1 (t2426)

Hero's M: 32.63

Preflop: Hero is MP2 with :Adiamond:, :Aclub:

3 folds, Hero bets t245, 3 folds, BB calls t145

Flop: (t540) :Kspade:, :6spade:, :8heart:(2 players)

BB checks, Hero bets t345, BB calls t345

Turn: (t1230) :7diamond:(2 players)

BB bets t900, Hero raises to t2200, BB calls t1300

River: (t5630) :5spade:(2 players)

BB bets t600, Hero raises to t2104 (All-In), BB calls t1504

Total pot: t9838

Results:

BB had :Qdiamond:, :9diamond: (straight, nine high).

Hero had :Adiamond:, :Aclub: (one pair, Aces).

Outcome: BB won t9838

Apo 30ri tournoua p pezete afti ti stigmi sti ps.to palikari sto bb einai o sakisbarbas location thessaloniki.mallon einai chipleader tora.

(i dimodiefsi afti gia osous amfivalloun an tha ine kerdoforo gia merikous to texas sta ellinika kasina)

• 2 weeks later...