Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μην κάψετε το τελευταίο δέντρο για να κρεμάσουμε τον εμπρηστή"

αυτή την ατάκα την "έκλεψα" από ένα blog....

Δεν ξέρω τι να πω.. αυτή τη στιγμή είμαι κοντά στις πυρκαγιές. ευτυχώς δεν κινδυνεύω. .αλλά είμαι εξοργισμένος με το ανύπαρκτο κράτος στο οποίο δυστυχώς γεννήθηκα

Δημοσίευση

Ολοι φταίμε... δεν το καταλαβαίνετε; Γιατί βγάζετε την ουρά σας απ' έξω;

Σε 1 χρόνο που θα είναι οι εκλογές πόσες χιλιάδες θα πάνε στις ομιλίες των ηγετών μας; Ποιοι ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ για να βολέψουν τα παιδιά τους αλλά μετά κλαίνε; Είναι μια ιστορία που σηκώνει συζητηση αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε έιναι να προσευχηθούμε να μην έχουμε θύματα.

Φυσικά αυτλο πάει για όλα τα κόμματα. Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι 30 χρονών και ακόμα δεν έχω ψηφίσει στη ζωή μου.

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

Lol emprhstes! Oti malakia sas poun thn pistevete!

Egw xarhka ligo mes thn tragwdia me tis fwties!

Agapaw poly thn Ellada (alla oxi kai tous Neoellhnes) kai anarwtiemai ti tha elege o Periklhs ston twrino omologo tou. Mhpws kapoioi prepei na phdhksoun apo thn Akropolh? H mhpws prepei na touw sprwksoume emeis? (An ksypnhsoume pote bebaia)

μηπως εχεις ακουστα το ΧΥΤΑ στο Γραμματικο;

Δημοσίευση

kounamoutas έγραψε:

Αν καιγόταν το σπίτι σου θα χαιρόσουνα το ίδιο ή λιγότερο?

egw 8a eklaiga kai to spiti mou kai ta lefta pou edwsa katw apo to trapezi gia na xtisw mesa sto dasos..

Alla alliws de 8a yphrxan ypallhloi dhmosiwn yphresiwn me aytokinhta 100.000E

An apagoreyotan aysthra opoiadhpote drasthriothta se kamenh perioxh de nomizw na yphrxan oi perissoteres apo aytes tis fwties poy blepoume ka8e xrono.

Δημοσίευση

kounamoutas έγραψε:

Αν καιγόταν το σπίτι σου θα χαιρόσουνα το ίδιο ή λιγότερο?

Για καλή μου τύχη ζω σε μια χώρα που το κράτος ενδιαφέρεται για τους πολίτες του και δεν αφήνει την περιουσία τους (σπίτι, δάσος, οικοσύστημα, αέρας, αισθητική, περιβάλλον) να γίνει παρανάλωμα της φωτιάς και των επιτηδείων.

Δεν χαίρομαι με τη δυστυχία των αθώων θυμάτων. Αλλά όταν ακούω τις «μωρές παρθένες» να κλαίνε για το δάσος που χάθηκε. Αυτοί που συστηματικά εδω και δεκαετίες είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή μιας σπάνιας ομορφιάς περιοχής (είμαι Θεσσαλονικιός αλλά το παραδέχομαι) Δε γίνεται να μη μου ξεφύγει κι ένα «καλά να πάθετε»

Δημοσίευση

batman έγραψε:

Μην κάψετε το τελευταίο δέντρο για να κρεμάσουμε τον εμπρηστή"

αυτή την ατάκα την "έκλεψα" από ένα blog....

Δεν ξέρω τι να πω.. αυτή τη στιγμή είμαι κοντά στις πυρκαγιές. ευτυχώς δεν κινδυνεύω. .αλλά είμαι εξοργισμένος με το ανύπαρκτο κράτος στο οποίο δυστυχώς γεννήθηκα

χιχιχι...αυτο ειναι το blog μου Εκτος απο Poker ασχολουμαι και με στοιχημα!

Οσο για την ατακα...τα λεει ολα!

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

Lol emprhstes! Oti malakia sas poun thn pistevete!

Egw xarhka ligo mes thn tragwdia me tis fwties!

Agapaw poly thn Ellada (alla oxi kai tous Neoellhnes) kai anarwtiemai ti tha elege o Periklhs ston twrino omologo tou. Mhpws kapoioi prepei na phdhksoun apo thn Akropolh? H mhpws prepei na touw sprwksoume emeis? (An ksypnhsoume pote bebaia)

Γιατι δε σε πιανω ???

Τι σου φταιει ο κοσμακης?? και κατα ποιο τροπο τη πληρωνουν αυτοι που λες τωρα που καθονται και τα ξυνουν στο καναπε τους λες και βλεπουν ντοκιμαντερ για φυσικες καταστροφες στο σκαι...

Δημοσίευση

arkoudos έγραψε:

Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι 30 χρονών και ακόμα δεν έχω ψηφίσει στη ζωή μου.

-1

Από πότε η ευθυνοφοβία έχει γίνει λόγος περηφάνιας; Άν ζούσες στην αρχαία Ελλάδα ,που γέννησε τη δημοκρατία, θα σε είχαν πετροβολήσει για τον ίδιο λόγο που τώρα είσαι υπερήφανος!!!

Δημοσίευση

nasosnasou έγραψε:

arkoudos έγραψε:
Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι 30 χρονών και ακόμα δεν έχω ψηφίσει στη ζωή μου.

-1

Από πότε η ευθυνοφοβία έχει γίνει λόγος περηφάνιας; Άν ζούσες στην αρχαία Ελλάδα ,που γέννησε τη δημοκρατία, θα σε είχαν πετροβολήσει για τον ίδιο λόγο που τώρα είσαι υπερήφανος!!![/quote:10pt6uf2]

Δε νομιζω οτι ξερουμε ακριβως τι κατασταση επικρατουσε στην αρχαια ελλαδα αλλα δεν εχει και καμια σημασια γιατι τωρα ζουμε στο μπουρδελο που λεγεται νεα ελλαδα..

Εχεις απολυτο δικιο δεν ειναι σωστο να μη ψηφιζεις...

Σωστο ειναι να πηγαινεις και να βαζεις φωτια στις καλπες... αλλα δυστυχως ακομα δεν ειμαστε ετοιμοι γι αυτο.. ψηνεται ομως... ξυπναει ο κοσμος (με ρυθμους κουτσης χελωνας) και ΨΗΝΕΤΑΙ......!!!!!!