batman Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Μην κάψετε το τελευταίο δέντρο για να κρεμάσουμε τον εμπρηστή"αυτή την ατάκα την "έκλεψα" από ένα blog....Δεν ξέρω τι να πω.. αυτή τη στιγμή είμαι κοντά στις πυρκαγιές. ευτυχώς δεν κινδυνεύω. .αλλά είμαι εξοργισμένος με το ανύπαρκτο κράτος στο οποίο δυστυχώς γεννήθηκα Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 +1 Παλι τα ιδια..Για ακομα μια φορα.. Παράθεση
GioOoOo Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Distixos auti einai i alitheia file..distixos se auti ti xora zoume..pragmatika dn mporo n katalavo poses zoes prepei n kindinepsoun posa xiliades stremata prepei n kanoun gia na leitourgisei epitelous autos o ipotithemenos KRATIKOS MIXANISMOS.. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Πέρσυ κινδύνεψαμε και μείς στον Ωρωπό.200 μέτρα η φωτιά από μας.Και η φωτιά είχε φτάσει δίπλα σ ένα βενζινάδικο.Ευτυχώς προλάβαν και τη σβήσανε εκεί. Παράθεση
HULK Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Προπερσυ κάηκαν σπίτια συγγενών μου με τις φωτιές στην Hλεία..Τώρα βλέπω αυτα και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι ..Είναι όλοι για κλωτσές και οι εμπρηστές για κρεμασμα.. Παράθεση
arourel Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Sorry για την έκφραση αλλά...ΓΑΜΏ τις εκλογές τους!! Παράθεση
arkoudos Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Ολοι φταίμε... δεν το καταλαβαίνετε; Γιατί βγάζετε την ουρά σας απ' έξω;Σε 1 χρόνο που θα είναι οι εκλογές πόσες χιλιάδες θα πάνε στις ομιλίες των ηγετών μας; Ποιοι ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ για να βολέψουν τα παιδιά τους αλλά μετά κλαίνε; Είναι μια ιστορία που σηκώνει συζητηση αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε έιναι να προσευχηθούμε να μην έχουμε θύματα.Φυσικά αυτλο πάει για όλα τα κόμματα. Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι 30 χρονών και ακόμα δεν έχω ψηφίσει στη ζωή μου. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Lol emprhstes! Oti malakia sas poun thn pistevete!Egw xarhka ligo mes thn tragwdia me tis fwties!Agapaw poly thn Ellada (alla oxi kai tous Neoellhnes) kai anarwtiemai ti tha elege o Periklhs ston twrino omologo tou. Mhpws kapoioi prepei na phdhksoun apo thn Akropolh? H mhpws prepei na touw sprwksoume emeis? (An ksypnhsoume pote bebaia) Παράθεση
batman Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 holdemgr έγραψε:Lol emprhstes! Oti malakia sas poun thn pistevete!Egw xarhka ligo mes thn tragwdia me tis fwties!Agapaw poly thn Ellada (alla oxi kai tous Neoellhnes) kai anarwtiemai ti tha elege o Periklhs ston twrino omologo tou. Mhpws kapoioi prepei na phdhksoun apo thn Akropolh? H mhpws prepei na touw sprwksoume emeis? (An ksypnhsoume pote bebaia)μηπως εχεις ακουστα το ΧΥΤΑ στο Γραμματικο; Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2009 Egw xarhka ligo mes thn tragwdia me tis fwties!Αν καιγόταν το σπίτι σου θα χαιρόσουνα το ίδιο ή λιγότερο? Παράθεση
empags Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2009 kounamoutas έγραψε:Αν καιγόταν το σπίτι σου θα χαιρόσουνα το ίδιο ή λιγότερο?egw 8a eklaiga kai to spiti mou kai ta lefta pou edwsa katw apo to trapezi gia na xtisw mesa sto dasos..Alla alliws de 8a yphrxan ypallhloi dhmosiwn yphresiwn me aytokinhta 100.000EAn apagoreyotan aysthra opoiadhpote drasthriothta se kamenh perioxh de nomizw na yphrxan oi perissoteres apo aytes tis fwties poy blepoume ka8e xrono. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2009 kounamoutas έγραψε:Αν καιγόταν το σπίτι σου θα χαιρόσουνα το ίδιο ή λιγότερο?Για καλή μου τύχη ζω σε μια χώρα που το κράτος ενδιαφέρεται για τους πολίτες του και δεν αφήνει την περιουσία τους (σπίτι, δάσος, οικοσύστημα, αέρας, αισθητική, περιβάλλον) να γίνει παρανάλωμα της φωτιάς και των επιτηδείων.Δεν χαίρομαι με τη δυστυχία των αθώων θυμάτων. Αλλά όταν ακούω τις «μωρές παρθένες» να κλαίνε για το δάσος που χάθηκε. Αυτοί που συστηματικά εδω και δεκαετίες είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή μιας σπάνιας ομορφιάς περιοχής (είμαι Θεσσαλονικιός αλλά το παραδέχομαι) Δε γίνεται να μη μου ξεφύγει κι ένα «καλά να πάθετε» Παράθεση
Vatal Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2009 egw 3enerwsa pou akirwsan ti mpala Παράθεση
bouklinio Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2009 Vatal έγραψε /b]egw 3enerwsa pou akirwsan ti mpala ki ego ekei eimai..alla ntaksei..kai tzenoa-roma kalo matsaki itane..kadroni assos leme.. oson anafora tis foties polla ta lefta sti mesi kontra se anorganoto kratos..antreas papantreou gia mena.. Παράθεση
kokgr79 Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2009 batman έγραψε:Μην κάψετε το τελευταίο δέντρο για να κρεμάσουμε τον εμπρηστή"αυτή την ατάκα την "έκλεψα" από ένα blog....Δεν ξέρω τι να πω.. αυτή τη στιγμή είμαι κοντά στις πυρκαγιές. ευτυχώς δεν κινδυνεύω. .αλλά είμαι εξοργισμένος με το ανύπαρκτο κράτος στο οποίο δυστυχώς γεννήθηκαχιχιχι...αυτο ειναι το blog μου Εκτος απο Poker ασχολουμαι και με στοιχημα!Οσο για την ατακα...τα λεει ολα! Παράθεση
mickie310 Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2009 Γράψε μας και το blog σου.ΥΓ: Έχεις κανένα στανταράκι? Παράθεση
HULK Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2009 holdemgr έγραψε:Lol emprhstes! Oti malakia sas poun thn pistevete!Egw xarhka ligo mes thn tragwdia me tis fwties!Agapaw poly thn Ellada (alla oxi kai tous Neoellhnes) kai anarwtiemai ti tha elege o Periklhs ston twrino omologo tou. Mhpws kapoioi prepei na phdhksoun apo thn Akropolh? H mhpws prepei na touw sprwksoume emeis? (An ksypnhsoume pote bebaia)Γιατι δε σε πιανω ???Τι σου φταιει ο κοσμακης?? και κατα ποιο τροπο τη πληρωνουν αυτοι που λες τωρα που καθονται και τα ξυνουν στο καναπε τους λες και βλεπουν ντοκιμαντερ για φυσικες καταστροφες στο σκαι... Παράθεση
nasosnasou Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2009 arkoudos έγραψε: Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι 30 χρονών και ακόμα δεν έχω ψηφίσει στη ζωή μου.-1Από πότε η ευθυνοφοβία έχει γίνει λόγος περηφάνιας; Άν ζούσες στην αρχαία Ελλάδα ,που γέννησε τη δημοκρατία, θα σε είχαν πετροβολήσει για τον ίδιο λόγο που τώρα είσαι υπερήφανος!!! Παράθεση
HULK Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2009 nasosnasou έγραψε:arkoudos έγραψε: Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι 30 χρονών και ακόμα δεν έχω ψηφίσει στη ζωή μου.-1Από πότε η ευθυνοφοβία έχει γίνει λόγος περηφάνιας; Άν ζούσες στην αρχαία Ελλάδα ,που γέννησε τη δημοκρατία, θα σε είχαν πετροβολήσει για τον ίδιο λόγο που τώρα είσαι υπερήφανος!!![/quote:10pt6uf2]Δε νομιζω οτι ξερουμε ακριβως τι κατασταση επικρατουσε στην αρχαια ελλαδα αλλα δεν εχει και καμια σημασια γιατι τωρα ζουμε στο μπουρδελο που λεγεται νεα ελλαδα..Εχεις απολυτο δικιο δεν ειναι σωστο να μη ψηφιζεις...Σωστο ειναι να πηγαινεις και να βαζεις φωτια στις καλπες... αλλα δυστυχως ακομα δεν ειμαστε ετοιμοι γι αυτο.. ψηνεται ομως... ξυπναει ο κοσμος (με ρυθμους κουτσης χελωνας) και ΨΗΝΕΤΑΙ......!!!!!! Παράθεση
empags Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 an den htan oi fwties, 8a ginotan to derby kai tipota apo ta parakatw de 8a eixan ginei. sunday bloody sunday215$ sunday warm up ton p**lo109$ fo >>50$ rebuy >>109$ fo >>11 rebuy >>55$ fo >>55$ fo >>55$ fo >> Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 εχασες δηλαδη 700-800$ ενω καποιοι αλλοι εχασαν περιουσιες ζωης.. Παράθεση
rudessgr Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Vatal έγραψε:egw 3enerwsa pou akirwsan ti mpalaπες μου μονο οτι εισαι το πολυ 13 ετων...τουλαχιστον να εχεις μια δικαιολογια... Παράθεση
Recommended Posts