Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Προφανώς συνεχίζεις να λες οτι λες, γιατί ενα στυλ ξέρεις passive or push or fold. Εαν παρατηρήσεις τα στακ ειναι αποτυχημένο στυλ εδω!

Ξέρω ολους τους παίκτες πολύ καλά (πλην του ΒΒ) και ξέρω oτι χρειάζομαι 40+ΒΒ. Απο εκει και περα ειναι θέμα χρόνου. Τώρα είμαι καρπαζοεισπράκτορας. ;)

Μπορω να σου κάνω ανάλυση τι ακριβώς θα κάνω απο εδω και πε΄ρα εαν παρω το κόλπο και με ποιον, πως θα συνεχίσω εαν ξαναχάσω ενα pot και ξαναμείνω sort stack κ.λ.π που βασικά απουσιάζουν απο την δική σου σκέψη.

Για την ιστορία.

Ο co A-8ο

o btn J-J

o bb A-Qο

Flop

6-7-7 turn 6 river 8 επιβεβαιώνοντας το χειρότερο σενάριο για μένα.

Thats poker next time. Εφυγα 5ος οταν το Α-7 δεν κράτησε στο turn απέναντι στο κ-J του chipleader.

Υ.Γ. Απορώ που τον είδες τον τζόγο. :lol:

Δημοσίευση

Vatal έγραψε:

apo tin ali eliniko tour sto apolonia einai giati oxi..

Δεν είναι Apollonia. Το structure ειναι ίδιο με το παλιό EPT main event και είναι ισως απο τα πιο rurbo που παίζουμε. Συνήθως οταν μαζεύομαστε πολλ΄άτομα το τουρνουά ειναι 2 ημερών με μεγαλύτερο starting stack και 60΄ level και φυσικά είναι όλα τα blinds level μέσα και απο άποψη ποιότητας παικτών, είναι πιο εύκολο να κερδίσεις οποιοδήποτε άλλο Ελληνικό τουρνουά, παρά ALPC.