Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 110
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 8 months later...
Δημοσίευση

Φτανει ρε μαν ελεος!!!! Μη ξεφτιλιζεσαι αλλο!!!!

Σε εβλεπα μικρος καθε Χριστουγεννα στη τηλεοραση και ελεγα WoW γαμω ο Ταραμας.

Τι επαθες και τιλταρες ετσι? Φτανει !!!!!!! Εχεις γινει παρατραγουδο!!!!

Δημοσίευση

harima έγραψε:

+100000000

Δημοσίευση

harima έγραψε:

afoy ton evlepes kathe xristougena stin tileorasi kai diavases kai 3-4 post toy sto pokerland pisteuw exeis mia poly olokliromeni apopsi gia to atomo toy wste na dilwseis dimosia oti xeftilizete...

o alos vazei +10000....

kalo tha itan na skeuteste prin grapsete kati

Δημοσίευση

+1 gia to post tou mat. Estw logo ths diaforas hlikias mhn lete oti malkia sas katevei sto kefali. Ligo parapanw sevasmos den vlaptei oso la8os kai an einai ayta pou leei kapoios.

Ante ksafnika mou ginate oloi gmaw kai dernw edw mesa me 2-3 cashout kai 2000-3000 profit.

edit: Eidate kanenan apo olous tous prohgoumenous pou diafwnhsan me ayta pou eipe o john, na ton evrize h na ton prosvale?

Eseis pws thn eidate th fash? New generation online pokerades(anatrixiasa) pou meiwnoume kai xlevazoume opoion mas kapnisei?

Epanalamvanw, ligo parapanw sevasmos se enan an8rwpo estw logo hlikias den vlaptei kanenan.

Δημοσίευση

Οταν εχεις το ονομα του John και βγαινεις σε καθε θεμα και λες το ιδιο ποιημα με τα βιβλια λες και κολλαει σε καθε topic τοτε ναι χαλας το ονομα σου.. Αν τα ελεγα εγω no problem αλλα αν ερχεται ο επαγγελματιας της poker.gr και λεει τα ιδια συνεχεια και κανει ποστ οπως εκεινο στο θεμα με το JJ τοτε ειναι λογικο να δεχθει κριτικη. Σεβομαι τον John αλλα εχει αρχισει να γινεται γραφικος..

Η αποψη μου ειναι να συμφωνω με το ποστ αν δε σου αρεσει το +10000 η τα ποστ μου μην τα κοιτας..

Δημοσίευση

mathew ace έγραψε:

O sevasmos de blaptei kyrioi. Den milate se kana sinomiliko sas, oute se kana atomo pou prwti fora pianei xartia sta xeria tou.

Σε εχω δει και σενα και πολλους αλλους πως απαντατε σε random γαιδαρια που ποσταρουν ασυναρτησιες κατα καιρους.

Μην ακουω βλακειες.

Απλα ειναι διασημο τωρα το donk και πρεπει να προσεχουμε και πως μιλαμε.

Λολ σεβασμος λολ

Δημοσίευση

iJustRiveredYou έγραψε:

Οταν εχεις το ονομα του John και βγαινεις σε καθε θεμα και λες το ιδιο ποιημα με τα βιβλια λες και κολλαει σε καθε topic τοτε ναι χαλας το ονομα σου.. Αν τα ελεγα εγω no problem αλλα αν ερχεται ο επαγγελματιας της poker.gr και λεει τα ιδια συνεχεια και κανει ποστ οπως εκεινο στο θεμα με το JJ τοτε ειναι λογικο να δεχθει κριτικη. Σεβομαι τον John αλλα εχει αρχισει να γινεται γραφικος..

Η αποψη μου ειναι να συμφωνω με το ποστ αν δε σου αρεσει το +10000 η τα ποστ μου μην τα κοιτας..

Opws nomizeis file. Apla na sou pw pws allo h kritikh kai allo o xlevasmos kai oi prosvoles.

An mh ti allo asxeta aptis gnwmes gia to poker pou krinontai apo olous, toulaxiston sevasou thn terastia apoti katalabainw diafora hlhkias pou exete. to +1000 sto "eisai paratragoudo" einai apla la8os.

Kane oti nomizeis apo kei kai pera.

Filika

GL

Δημοσίευση

iJustRiveredYou έγραψε:

otan exeis to onoma toy john kai vgenei o kathenas poy den exei pexei panw apo 1/2 sti zwi toy kai krazei omws paei alloy i fash...

Δημοσίευση

D.uK.e έγραψε:

iJustRiveredYou έγραψε:

Opws nomizeis file. Apla na sou pw pws allo h kritikh kai allo o xlevasmos kai oi prosvoles.

An mh ti allo asxeta aptis gnwmes gia to poker pou krinontai apo olous, toulaxiston sevasou thn terastia apoti katalabainw diafora hlhkias pou exete. to +1000 sto "eisai paratragoudo" einai apla la8os.

Kane oti nomizeis apo kei kai pera.

Filika

GL[/quote:tswh2nxy]

To +1000 δεν πηγαινε στο οτι ειναι παρατραγουδο ουτε συμφωνω με τις προσβολες. Απλα να δειξω οτι δε συμφωνω με τη σταση του να πεταει συνεχεια τα βιβλια σε καθε topic. Αν τα ελεγε αυτα καποιος αλλος να δουμε ποσο χλευασμος θα ειχε πεσει..

Ναι ειναι μεγαλη η διαφορα ηλικιας.. Σεβομαι τον John εννοειτε οπως και οποιονδηποτε αλλο αλλα δεν του εχω το αλαθητο.. Δεν θελω να προσβαλω κανεναν ουτε συμφωνω με τους χλευασμους παντως...

Δημοσίευση

harima έγραψε:

mathew ace έγραψε:
O sevasmos de blaptei kyrioi. Den milate se kana sinomiliko sas, oute se kana atomo pou prwti fora pianei xartia sta xeria tou.

Σε εχω δει και σενα και πολλους αλλους πως απαντατε σε random γαιδαρια που ποσταρουν ασυναρτησιες κατα καιρους.

Μην ακουω βλακειες.

Λολ σεβασμος λολ[/quote:34o8dlmy]

Mathe na symberiferesai. Kai an exeis morfwtiko epipedo kairos na to deikseis. Tha mborouse na einai pateras sou. Min kryvesai pisw apo ena pc kai apokaleis enan anthrwpo pou exei istoria pisw tou me lekseis opws donk klp. Na to peis mbrosta tou oti skefTesai kai oxi ypo tin skepi enos ypologisti.Kai an einai alitheia i oxi den tha ertheis esy na to krineis.Enas randomas pou apla apofasise na prosvalei ton John Taramas.

Δημοσίευση

crackLiNg έγραψε:

iJustRiveredYou έγραψε:

otan exeis to onoma toy john kai vgenei o kathenas poy den exei pexei panw apo 1/2 sti zwi toy kai krazei omws paei alloy i fash...[/quote:2u3s2das]

Δηλαδη πρεπει να εχω παιξει 1/2 για να πω οτι δε μου αρεσει να βλεπω τον John να επαναλαμβανει συνεχεια τα ιδια σε καθε θεμα και κανεις να μην του κανει κριτικη απλα επειδη ειναι ο John..??

Ειπα τον σεβομαι σε πολλα πραγματα αλλα αν ηταν αλλος αυτος που τα λεει αυτα θα ειχε φαει τρελο κραξιμο εδω μεσα..

Ξανα λεω οτι δεν ηθελα να προσβαλω κανενα ουτε συμφωνω με τους χλευασμους..

Δημοσίευση

harima έγραψε:

Μην ακουω βλακειες.

Λολ σεβασμος λολ

Allo to na krineis mia gnwmh tou kai allo na ton prosvaleis.

Esy prosvales-xlevases kai malista asxhma.

Eides kanenan allo pou diafwnhse me th gnwmh tou taramas na ton evrise h na ton prosvale?

Goustareis twra pou ka8esai se mia o8onh mprosta kai avrio 8a les sta filarakia sou: "x8es thn eipa ston taramas!!!" ????

Saresei e ?

Me tetoio myalo filaraki den pas pou8ena.

To na sevesai ligo parapanw estw tous kata poly megalyterous sou den 8a sto ma8w egw oute o mat oute o crackling oute kanenas kai profanws den to ma8es otan eprepe kai den 8a to ma8eis pote. Opote den asxoloumai allo.

Kane kai sy oti sou katevei.

Δημοσίευση

mathew ace έγραψε:

ijustrivered you, mborei na eixe faei kraksimo kapoios allos , nai... signwmi alla den nomizw na ton apokalousan donk, i kseftilismeno...opoios kai na itan.

Ναι ειπα δεν συμφωνω με αυτα το μονο που συμφωνω 100% ειναι το συνεχες ποιηματακι με τα βιβλια.. Μονο αυτο δεν τον εκρινα σαν παιχτη η σαν προσωπικοτητα.

Δεν ειναι το στυλ μου να κανω τετοια μαλλον παρεξηγηθηκε πολυ το +1000

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...