Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

XAXAXA ANTONI HTAN PERSI TON DEKEMBRIO......EIXA XALASEI 150 EYRO TA KANW 450 ALLA HTHELA GIA NA FIGW 500!!!E BEBEA STROGYLA POSA........MOLIS IRTHES ESI PANE TA 450 KAI XALASA KAI ALLA 300......KALA PERASA....PAEI TO DWRO TOY AI-BASILI...!!!!!200 XRONIA PISO!!EIXA MPEI ME KATI KOLOXARTA,ME EIXE ENHMERWSEI TO DOCTOR636,TSINT MPES KAI OTI KATSEI----SISTIMA PSILE TIN PSONISES--E KAI MPIKA KAI KERDISA PSILO POSO ALLA MOU EIPES FILE ME AYTA TA XARTIA DEN MPAINOUNE......KYRIOI KERDISA!!!E KAI META MAZEYTIKE GERI KOUMOULA KAI MOU EFERES KENTA...E TELOS...EFAGA MIA PIATELA TYROPITAKIA GIA NA TO KSEPERASO...EPESKA KAI KANA TIER KAI PIGA GIA IPNO!!!TELOS XRONIAS.......XAXAXA!!KAI TI EGINE???TIPOTA!!!!XALARA.....

Δημοσίευση

Το θέμα είναι :

Η ψυχολογία είναι μεγάλος παράγοντας

Και σαν θέμα το βρήκα πολύ πολύ ενδιαφέρον !

(τώρα το τι γράφτηκε παραπάνω δεν με αφορούν )

Άσε που είστε εκτός θέματος και θα σας μηδενίσω τα γραπτά :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

έχω παρατηρήσει πως ένας τρόπος να κερδίσεις είναι απλά να χάσουν οι άλλοι και οι άλλοι μπορεί απλά να θέλουν πολύ να χάσουν και να μην μπορούμε να τους το αρνηθούμε !!

Και αυτό μπορεί να συμβεί λόγο αρνητικής ψυχολογίας

Γνωστά φαινόμενα TILT μετά από bad beat ή κατά την ταπεινή μου γνώμη μερικά φαινόμενα στοχοποιήσεων που δεν μας αφήνουν να σκεφτούμε σωστά και καθαρά και εξηγώ

Δεν θέλουμε απλά να αυξήσουμε το stuck μας αλλά θέλουμε τις μάρκες αυτού του π..στη εκεί απέναντι που μας τις πήρε πριν

Αυτού που πριν μας πήρε τις μάρκες ΜΑΣ και μας εκνεύρισε

Ή θέλουμε τις μάρκες αυτού που έχει τις περισσότερες στο τραπέζι

Ή θέλουμε τις μάρκες του καλύτερου παίχτη του τραπεζιού

Και δεν βλέπουμε καθαρά πως ίσως ο άλλος ή παίζει καλύτερα ή απλά έχει πιάσει το καλό δεκάλεπτο (που λέμε και στο ποδόσφαιρο ) και τώρα πρέπει να απλά να τον αφήσουμε να ξεθυμάνει

ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα το έχω και σε βίντεο από τον μεγάλο Nguyen που εκνευρίστηκε από τον Hilm και από 3ος σε stuck σε λίγα λεπτά βρέθηκε εκτός τουρνουά

World Series of Poker 2007 , Main Event , Επεισόδιο 13 (3/4)&(4/4)

βέβαια το ίδιο έπαθε πολύ αργότερα και ο Hilm από τον guen (αν δεν κάνω λάθος το όνομα )στο final table

Λες και για τον nguyen μάρκες στο τραπέζι είχε μόνο ο milt ή λες και δεν είδε ότι τον πάει (το καλό δεκάλεπτο που έλεγα)τον στοχοποίησε και απλά την πάτησε .

Ή φαινόμενα υπερβολικής θετικής ψυχολογίας και εξηγώ

Κερδίζουμε 2-3 απανωτά κόλπα και βρισκόμαστε chip leader στο τραπέζι και εκεί ξαφνικά πιστεύουμε ότι μπορούμε να τους γ....με όλους να τους δείρουμε όλους και να τους μπλοφάρουμε όλους επειδή έχουμε τις περισσότερες μάρκες ! Και σε λίγο ρωτάνε οι άλλοι που είναι ο chip leader ? εκτός φυσικά η απάντηση !

Τέτοια θέματα περίμενα να δω και να συζητιούνται ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Λοιπόν επειδή είμαι και noobas και προσπαθώ να μάθω δώστε και εσείς τα φώτα σας επί του θέματος .

Δημοσίευση

TSINT έγραψε:

looser ,WREA TA LES ALLA MIAS KAI ASXOLISE EPISTIMONIKA APO OTI EIDA.....DEN MOY LES...TI SYMFEREI NA PAIZEIS TIER H ORFANA???

Εάν τα λέω ωραία εγώ που παίζω πόκερ 6 μήνες περιμένω να ακούσω ωραιότερα από αυτούς που παίζουν χρόνια ....

Και δεν μου λες εσύ tsint στα 9 με AK J κάνεις εμπάσα ή τραβάς στο κεφάλι ?

Και στα 11 με AQ κάνεις εμπάσα ή τραβάς στο κεφάλι και τι είναι πιο πιθανό το 1-1 split ή το 2-0 ?

Δημοσίευση

looser,6 MHNES PAIZEIS?ARA PAIZEIS KAI KSEREIS PARAPANO APO EMENA PERI POKER!!EGO ASXOLOUME ME BLACKJACK KAI ROULETA!!DEN MPORO NA PERIMENO STO POKER O ALLOS NA SKEFTEI,,,BIAZOME NA XASO!!!BLACKJACK DIPLA I TIPOTA.......NA TELEIONOUME GIATI EXOUME NA PROLAVOUME KAI TO STRIPTIZADIKO MHN KLEISEI!!E BEBEA TO PAIKSIMO PAIKSIMO KAI OI YPOXREOSEIS YPOXREOSEIS...!!!!!!

Δημοσίευση

Και σε αυτό το φορουμ από όσο ξέρω και σε αυτό το ποστ μιλάμε για πόκερ.

Οι ερωτήσεις μου ήταν από bridge αλλά προφανώς άσχετες με το θέμα .

Έχω και άλλες ερωτήσεις όπως υπάρχει Θεός ? Οι γυναίκες είναι όλες Π...νες? Και άλλες πολλές αλλά πρέπει να τις ρωτήσω σε αυτό το ποστ?

Και για να κλείνουμε τα θέματα εγώ θα σου πω ούτε trier ούτε ορφανά αλλά Βουαζέν του ζερό.