Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εδώ και καιρό σκέφτομαι να αγοράσω ένα από τα δύο προγράμματα αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο από τα δύο.Παίζω NL holdem τουρνουά έως και 20$ και omaha παίζω τουρνουά >20$ και cash games από 0.50 έως 1 $BB(μόνο omaha cash).Λογικά πάω για τις full εκδόσεις και όχι για micro stakes.Έχει χρησιμοποιίσει κανείς και τα δυο να μου πει πια προτιμάει και για ποιο λόγο? B) Την έκδοση του pokertracker έκανα μ@λ@κι@ και έληξε η trial περίοδος και δεν το δούλεψα καθόλου να δώ αν μου αρέσει. :angry:

Δημοσίευση

Και τα δυο προγραμματα είναι πάρα πολύ καλά και οι διαφορές τους έχουν αρχίσει να είναι μηδαμινές με το πέρασμα του χρόνου.

Σε γενικές γραμμές υπάρχει η άποψη ότι για overall το pokertracker είναι καλύτερο και ότι για cash games το holdem manager έχει κάποιο προβάδισμα λόγω κάποιων συγκεκριμένων επιλογών και hud που γίνεται πιο εύκολα customize.

Εγω προσωπικά χρησιμοποιούσα και προτείνω pokertracker γιατί δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα λογω του πάρα πολύ καλού support που έχει και γιατί πιστεύω στον τομέα των τουρνουά ίσως είναι λίγο πιο μπροστά (ακόμα τουλάχιστον) από το holdem manager. Μου φαίνεται πιο "στιβαρό" ας πούμε για πρόγραμμα και διαρκως αναβαθμίζεται.

Το forum του είναι πάρα πολύ ενεργό γεμάτο πληροφορίες για τα πάντα και αν ενδιαφέρεσαι για omaha μόνο η εταιρία της pokertracker εχει αυτή την στιγμή κάτι το αξιοπιστο και άκρως λειτουργικό (ξεχωριστό προιόν).

Δημοσίευση

Απο την άλλη εγώ χρησιμοποιώ το Holdem Manager και μπορώ να σου πω ότι τη δουλειά του την κάνει καλά. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι είχα κάποια προβλήματα με το προγραμμα στο παρελθόν και δεν ξέρω αν ειναι ευθύνης μου ή των νέων software των online εταιριών. Εμένα η δική μου γνώμη είναι ότι τα προγράμματα είναι πανομοιότυπα με το Holdem Manager να είναι πιο απλο στη χρήση του νομίζω...

Απο την άλλη δεν έχει τόσο καλό και γρήγορο support αλλά όλα τα προβλήματα μπορούν να λυθούν μέσα απο τις απαντήσεις των FAQ. Τώρα όποιο και να επιλέξεις τουλάχιστον θα κάνει τη δουλειά του αφου και τα 2 ειναι τα κορυφαία... Επειδη δεν έχω μεγάλη εμπειρια στο Omaha δεν ξέρω ποια εταιρία προσφέρει καλύτερο πρόγραμμα για το Omaha...

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

Paidia...Egw skeftomai na agorasw to holdem menager alla exw kapies apories!Otan leei small stakes kai pro version enooei oti i pro einai pio anabathmismeni i oti voleuei pio poly tous pextes pou paizoun se megala stakes?Mporei na einai ligaki xazi i erwtisi alla epeidi pote den kses...!!Episis i epilogi gia plirwmi <site transfer>,mporei na mou eksigisei kapios ti einai?Mipws me autin tin epilogi mporeis na plirwseis apo to account pou exeis se kapio poker site?Kai telos... To holdem manager mporw na to xrisimopoiisw stin ongame?

Euxaristw prokatabolika!

Δημοσίευση

Δεν υπάρχει διαφορά στο πρόγραμμα. Απλά το small stakes κάνει import χέρια μέχρι και το 50nl. Για 100nl και πάνω θέλεις το pro version. Ναι υποστηρίζει ongame και το site tranfer είναι για να πληρώσεις από κάποιο account σου.

• 1 month later...