Antonis Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Μην το βλέπεις οπως το εξετάζουμε στο cash ή deep.Εχεις 14ΒΒ και πέφτεις στα 12ΒΒ ή εαν το θες διαφορετικά απο 6Μ σε 5Μ για τους οπαδούς του Harri και δεν αλλαζει δραματικά τις ισσοροπίες του στακ σου ιδίως οταν βρίσκονται ήδη στο ποτ 2,5ΒΒ σε κάθε γύρο.Αντίθετα μπορείς να βγείς κερδισμένος απο min 30ΒΒ εως 45ΒΒ και να ξεφύγεις απο την κατάσταση που βρίσκεσαι τώρα.Δεν θέλω να το επεκτείνω περισσότερο αλλα είναι μία κατάσταση που ιδίως απο το ΒΒ με ενδιαφέροντα hands μπορείς να δώσεις στο εαυτό σου την δεύτερη ευκαιρία. Με το fold επιμένεις στην κατάσταση που είσαι. Πιστεψέ με σε πολλούς αρέσει. Εξάλλου στο 12% των περιπτώσεων θα το μετανιώσεις που αποδείχτηκες τόσο στενόμυαλος. Ιδίως οταν έχεις δει τους άλλους παίκτες να έχουν πάει allin και στο επόμενο χέρι σου έρχεται ενα υπέροχο Α-Κ κούπες, ειναι το allin που περιμένεις και σου κάνει call με 4-4 ο παίκτης που κέρδισε την προηγούμενη πάσα -που θα κέρδισες εσύ εαν είχες κάνει call εκεινα τα αναθεματισμένα 1,5ΒΒ- και σιχτιρίζεις την τύχη σου που δεν μπορείς να κερδίσεις ενα 50-50. gg Παράθεση
arourel Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Μ'έπεισες εν μέρει πώς δεν είναι λάθος το call....Aλλά δεν υπάρχει αντικειμένικα ορθή άποψη πιστεύω...παίκτες με 100αδες χιλιάδες profit πασάρουν εκεί...Προσωπικά είμαι οπαδός του folding equity και με το call το χάνουμε αν δε φλοπάρουμε set..Δεν έχουμε δυνατότητα για resteal μετά κτλ κτλ... Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Το FE βρίσκεται στο μυαλό των αντιπάλων σου και οχι στο δικό σου.Εχω δει να πασάρουν για μισο ΒΒ ή να σου κάνουν call 20ΒΒ με 5-6 γιατί ήταν οι αρχικοί raisers. :laugh: Με βάση την λογική (ή εαν θες την δική μου και οχι των donk αντιπαλων μου)τα 10ΒΒ ειναι ικανοποιητικά για FE για άλλους οχι και θέτουν τον πύχη υψηλότερα ή χαμηλότερα. Εκει είναι κ το stop loss μου. Οπότε προτείνω call εως εκεί. Παράθεση
harima Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 γεια και απο μενα..απλα αναρωτιομουν... τελειως μαθηματικα μιλωντας ακομα και να πιασουμε το σετ με 14 ΒΒ και να διπλασιασουμε ειναι -ΕVονταν πηγαινουμε μονο για σετ και callaρουμε 3ΒΒ 7 στις 8 φορες παραταμε το ποτ και χανουμε 21ΒΒ αρα θα χρειαζομασταν 21ΒΒ στακ μονο για να ειμαστε even και αυτο αν το 100% των φορων διαπλασιαζαμε.δλδ αν υποθεσουμε γεναιωδορα οτι θα διπλασιασουμε ενα 70% τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα...Αρα νομιζω οτι η σωστη αποφαση θα εξαρτιοταν πιο πολυ απτο σημειο στο οποιο βρισκεται το τουρνουα, δλδ αν πχ ειμασταν στα 2-3 τελευταια τραπεζια απο ενα κτηνος τουρνουα ισως να θελουμε να τζογαρουμε και ασ πανε τα μαθηματικα περιπατο αφου εκειενας διπλασιασμος μπορει να σημαινει και η πρωτη θεση.Τωρα για ενα σημειο του τουρνουα οπου λιγο σημασια εχει αν διπλασιασουμε (πχ να μενουν 400 ατομα) μπουρουμε να το αντιμετωπισουμε ως μια αντικειμενικη κατασταση οπου πρωτο λογο θα χουν τα μαθηματικα...απλα γνωμη μου μη αρχισετε βρισιδια βαριεμαι Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 harima έγραψε:γεια και απο μενα..απλα αναρωτιομουν... τελειως μαθηματικα μιλωντας ακομα και να πιασουμε το σετ με 14 ΒΒ και να διπλασιασουμε ειναι -ΕVονταν πηγαινουμε μονο για σετ και callaρουμε 3ΒΒ 7 στις 8 φορες παραταμε το ποτ και χανουμε 21ΒΒ αρα θα χρειαζομασταν 21ΒΒ στακ μονο για να ειμαστε even και αυτο αν το 100% των φορων διαπλασιαζαμε.δλδ αν υποθεσουμε γεναιωδορα οτι θα διπλασιασουμε ενα 70% τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα...Αρα νομιζω οτι η σωστη αποφαση θα εξαρτιοταν πιο πολυ απτο σημειο στο οποιο βρισκεται το τουρνουα, δλδ αν πχ ειμασταν στα 2-3 τελευταια τραπεζια απο ενα κτηνος τουρνουα ισως να θελουμε να τζογαρουμε και ασ πανε τα μαθηματικα περιπατο αφου εκειενας διπλασιασμος μπορει να σημαινει και η πρωτη θεση.Τωρα για ενα σημειο του τουρνουα οπου λιγο σημασια εχει αν διπλασιασουμε (πχ να μενουν 400 ατομα) μπουρουμε να το αντιμετωπισουμε ως μια αντικειμενικη κατασταση οπου πρωτο λογο θα χουν τα μαθηματικα...απλα γνωμη μου μη αρχισετε βρισιδια βαριεμαι 1)εχουν οπως τονισε και ο antonis μεγαλη σημασια τα ante και τα blinds.2)"ενας διπλασιασμος μπορει να σημαινει και η πρωτη θεση."αυτο φυσικα δεν ισχυει σε καμια περιπτωση και δεν ειναι κριτηριο.εχω ακουσει ενα φιλο μου να φωναζει γιατι εχασε ενα coinflip , και να λεει "οχι ρε γμτ , πηγαινα chip leader και ο πρωτος επερνε 2κ" , ολο αυτο στα 1880 ατομα του 3+...Εχει μεγαλη σημασια φυσικα αν καποιος παιζει για να φτασει στο bubble η στο ft , ομως εγω δε συμφωνω με το call σε αυτο το χερι , πιστευω θα βρεθει πολυ καλητερο spot απο κατι τοσο οριακο στους επομενους 1-2 γυρους.Ακομα και random open allin ειναι πιο +ev.Δε βρισκω λογο να πιεζομαστε τοσο με 17κ stack.3)"απλα γνωμη μου μη αρχισετε βρισιδια βαριεμαι :)" :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση
harima Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 gsbets δεν καταλαβα πως το ποστ σου απανταει στο δικο μου αλλα τελος παντων...οσο για το ''ενας διπλασιασμος μπορει να σημαινει και πρωτια''ειναι απλα μια υπερβολη για να δειξω που μπορει το τζογαρισμα με ενα λαθος call σε ενα συγκεκριμενο σημειο του τουρνουα να μας κανει να σκεφτουμε παραπανω με αυτο το χερι.τι μοντανα μπανανα μου λες για τον φιλο σου και το 3+ τωρα δε καταλαβα Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 harima έγραψε:gsbets δεν καταλαβα πως το ποστ σου απανταει στο δικο μου αλλα τελος παντων...οσο για το ''ενας διπλασιασμος μπορει να σημαινει και πρωτια''ειναι απλα μια υπερβολη για να δειξω που μπορει το τζογαρισμα με ενα λαθος call σε ενα συγκεκριμενο σημειο του τουρνουα να μας κανει να σκεφτουμε παραπανω με αυτο το χερι.τι μοντανα μπανανα μου λες για τον φιλο σου και το 3+ τωρα δε καταλαβαδηλαδη θες να μου πεις πως η απαντηση σου αυτη στο ποστ μου , σε σχεση με το δικο μου quote ειναι πιο normal ??μπανανες , καλα το ειπες... Παράθεση
Chuck_Ali Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 To κλείσαμε? Fold? :laugh: gsbets: Ακομα και random open allin ειναι πιο +ev.Δε βρισκω λογο να πιεζομαστε τοσο με 17κ stack.+1 Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Το καλύτερο με διαφορά νομίζω είναι το fold.Εχεις εκείνη την ώρα το πιο απειλητικό stack και καλύτερα να κάνεις shove σε έναν late position raiser ακόμα και με random κάρτες.Αλλη στρατηγική είναι να περιμένεις μήπως πιάσεις κάτι αξιόλογο.Οταν μειώσεις το stack σου περίπου κατά το ήμιση, είσαι έτοιμος για all in push εσύ από την κατάλληλη θέση με το αντίστοιχο hand ώστε να είναι κίνηση + e.v Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα 14 και στα 12ΒΒ?Τα pair βρίσκονται στην καλύτερη 20αδα φύλλων(συμφωνα με την database μου) και φυσικά ειμαι τρελλός οπαδός τους.Εαν φυσικά την δεχτώ(database) χωρίς σκέψη θα πρέπει να κάνω allin τα 33αρια γιατί ειναι πέμπτα. Ομως σίγουρα δεν βρίσκονται εκει επειδή τα πουσάρω allin preflop αλλα γιατί παίζω flop.Κάνω fold το 5ο καλύτερο για μένα και σίγουρα μέσα στην 20αδα για όλους (εαν δεν είναι θα πρέπει να ψάξετε τι κάνετε λάθος) για να ελπίζω σε κάτι καλύτερο-αξιόλογο μέσα στα επόμενα 25 χέρια. Ειναι μιά άποψη και αυτή. Ομως η απορία μου παραμένει. Ποια η σημαντική διαφορά μεταξύ 12 κ 14ΒΒ που πρέπι να πάω πάσο ενα χέρι preflop που ειναι απο τα πιο κερδοφόρα μου? Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Antonis έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα 14 και στα 12ΒΒ?Τα pair βρίσκονται στην καλύτερη 20αδα φύλλων(συμφωνα με την database μου) και φυσικά ειμαι τρελλός οπαδός τους.Εαν φυσικά την δεχτώ(database) χωρίς σκέψη θα πρέπει να κάνω allin τα 33αρια γιατί ειναι πέμπτα. Ομως σίγουρα δεν βρίσκονται εκει επειδή τα πουσάρω allin preflop αλλα γιατί παίζω flop.Κάνω fold το 5ο καλύτερο για μένα και σίγουρα μέσα στην 20αδα για όλους (εαν δεν είναι θα πρέπει να ψάξετε τι κάνετε λάθος) για να ελπίζω σε κάτι καλύτερο-αξιόλογο μέσα στα επόμενα 25 χέρια. Ειναι μιά άποψη και αυτή. Ομως η απορία μου παραμένει. Ποια η σημαντική διαφορά μεταξύ 12 κ 14ΒΒ που πρέπι να πάω πάσο ενα χέρι preflop που ειναι απο τα πιο κερδοφόρα μου?off topic.εννοεις 5α σε Average win in BB ?? Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Nαι δεν υπάρχει διαφορά Αντώνη.Eίναι fold όπως και να έχει διότι είσαι off position και είναι 3 way pot. Mα δεν είναι καλύτερα που είναι 3 way pot θα πει κάποιος?Περίεργο μεν αλλά προτιμάω 2 way pot ,όταν είμαι off position, ακόμα και σετ wised.Γενικά αν και έχω μικρή εμπειρία από τουρνουά , έχω ξεχάσει το θέμα σετ ειδικά off position.(αντιθέτως με το cash )Προτιμώ με τα 2ββ να περάσω μισή γύρα δωρεάν. Παράθεση
arourel Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Antonis έγραψε:Τα pair βρίσκονται στην καλύτερη 20αδα φύλλων(συμφωνα με την database μου) και φυσικά ειμαι τρελλός οπαδός τους.Εαν φυσικά την δεχτώ(database) χωρίς σκέψη θα πρέπει να κάνω allin τα 33αρια γιατί ειναι πέμπτα. Ομως σίγουρα δεν βρίσκονται εκει επειδή τα πουσάρω allin preflop αλλα γιατί παίζω flop.Κάνω fold το 5ο καλύτερο για μένα και σίγουρα μέσα στην 20αδα για όλους (εαν δεν είναι θα πρέπει να ψάξετε τι κάνετε λάθος) για να ελπίζω σε κάτι καλύτερο-αξιόλογο μέσα στα επόμενα 25 χέρια. Ειναι μιά άποψη και αυτή. Aντώνη δεν μου αρέσει η λογική σου...Ωραία τα χαμηλά pairs λόγω των implieds που προσφέρουν,αλλά η κάθε περίπτωση έιναι ξεχωριστή...Είμαι πολύ χαρούμενος να παίξω χαμηλό pair σε cash game 100bb 3-way OOP..και υπό αυτές τις συνθήκες ναι,έιναι ανάμεσα στα 20 πιο κερδοφόρα χέρια...ΟΚ το 33 είναι στο top5 για σενα αλλά το να παίζεις μικρό pair OOP 3-way με τέτοια effective stacks είναι σίγουρα -cEV... Και θεωρώ πως το call μακροχρόνια δε μπορει να αποβεί +$ΕV ... Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Ήλιε, Αμα δεν εχουν διαφορά τα στακ πρέπει να κάνω call. Εξαλλου στο επόμενο χέρι εαν "κλέψω" απο το button εχω το ιδιο στακ. Αρα ειναι σαν μην επαιξα. Γενικά μένω στην αρχική τοποθετηση μου. Δεν ε΄χεις να χάσεις τπτ αντίθετα έχεις να κερδίσεις πολλά.Γιώργο ναι. Το μοναδικό ΡΡ που βρίσκεται οριακά στο κόκκινο ειναι τα 77αρια που εχουν πεσει 3 φορές σε σετ overset. ΕΙναι "ατυχα" τα κακόμοιρα αλλά θα στρώσουν.Δημήτρη εδω δεν είναι cash στο είπα εξαρχής. Η κατασταση ειναι ιδανική. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο αλλα εχει να κάνει με την γενικότερη τακτική που ακολουθώ στα τουρνουά. ΑΝτίθετα οπως είπα εαν είχα π.χ 50,000 και αυτά τα στακ οι αντιπάλοι μου(27ΒΒ) σε αυτή την πάσα θα ηταν δύσκολο το call μου (εχει να κάνει με το παιχνίδι μου και το oop) ενω εαν είχαμε ολοι απο 60,0000 θα ήταν τραγικό το fold. Φυσικά έχει να κάνει με την περίπτωση και μιλάω μόνο για την συγκεκριμένη. Παράθεση
Chuck_Ali Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 ΑΝτίθετα οπως είπα εαν είχα π.χ 50,000 και αυτά τα στακ οι αντιπάλοι μου(27ΒΒ) σε αυτή την πάσα θα ηταν δύσκολο το call μου (εχει να κάνει με το παιχνίδι μου και το oop) ενω εαν είχαμε ολοι απο 60,0000 θα ήταν τραγικό το fold. Φυσικά έχει να κάνει με την περίπτωση και μιλάω μόνο για την συγκεκριμένη.Sorry, αλλά για μένα με 50Κ stack θα ήταν easy call (ακόμη και oop), λόγω implied odds... Προφανώς κάτι δεν καταλαβαίνω καλά από το όλο σκεπτικό σου. Η λογική στο επόμενο hand θα πουσάρω από το button και δεν χάνω τίποτα, προϋποθέτει, ότι θα πάνε όλοι πίσω σου fold. To κυριότερο είναι ότι τα 2ΒΒ που θεωρείς ότι δεν είναι "τίποτα" μειώνουν σημαντικά το folding equity που έχεις για τις επόμενες κρίσιμες παρτίδες. Συμφωνώ ότι το call είναι λίγο πιο σωστό σε 2 way pot, στη συγκεκριμένη περίπτωση (σε low board μπορείς να κάνεις μια προσευχή κι ένα check raise AI), αλλά και πάλι θα το απέφευγα... Παράθεση
harima Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 antonis no offence αλλα πως μπορει να παραθετεις ως λογικο επιχειρημα την database σου για τα 33 οτι ειναι το 5 πιο κερδοφορο φυλλο και πχ τα 77 οριακα κοκκινα επειδη πεσαν σε set over set.δηλαδη ποσο result oriented ειναι αυτο?και τελως παντων ποσα παιγμενα 33 εχει αυτη η database ωστε να πιστευεις οτιτα αποτελεσματα εχουν εξομαλυνθει?Πεσμου οτι εχεις 100.000 33 σε 10.000.000 χερια και ισως αλλαξω γνωμη Πολυ πιο ευκολα θα δεχομουν ενα επιχειρημα τυπου : τα 33 ειναι το 5 πιο κερδοφορο φυλλο μου γιατι ξερω να τα παιζω καλυτερα απ'ολους σας Ωστοσο το συγκεκριμενο hand νομιζω οτι ειναι απ'αυτα που θα πρεπε να παιχτει στον αυτοματο πιλοτο δλδ χωρις καμια προσωπικη πινελια και μονο βαση stacks bb's maths Κλπ κλπ Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Chuck_Ali δεν χρειάζεται να τα καταλαβαίνεις όλα. Εχει να κάνει με το παιχνίδι μου. Δεν μπορώ να παίξω οπως θέλω 33αρια oop με 27ββ αντίπαλο ενω μπορώ να παίξω με 60ΒΒ και οι δύο. Δεν λέω τπτ λιγότερο τπτ περισσότερο απο αυτό που έλεγε και ο pro σας.2way pot δεν έχει τα odds για το call και πρέπει να αποφασίσεις ανάμεσα στο fold και στο allin με επικρατέστερο το πρώτο εκτός εαν είμαι κουρασμένος και επιλέξω το 2ο.harima είναι 100,000 χέρια απο FT και εχω παρει 437 φορές 33αρια vip 85 ,ενω ΑΑ 462 και ΚΚ 485, αυτά έχω με αυτά δουλέυω. Μπορώ να κάνω και άλλη μία ερώτηση?Τι κάνετε ή τι σκέφτεστε μετά οταν σας συμβεί η περίπτωση που σας έγραψα παραπάνω? Και δεν είναι λίγες. Περίπου 2 στις 10 θα το μετανιώνετε το πάσο. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Antonis έγραψε:Chuck_Ali δεν χρειάζεται να τα καταλαβαίνεις όλα. Εχει να κάνει με το παιχνίδι μου. Δεν μπορώ να παίξω οπως θέλω 33αρια oop με 27ββ αντίπαλο ενω μπορώ να παίξω με 60ΒΒ και οι δύο. Δεν λέω τπτ λιγότερο τπτ περισσότερο απο αυτό που έλεγε και ο pro σας.2way pot δεν έχει τα odds για το call και πρέπει να αποφασίσεις ανάμεσα στο fold και στο allin με επικρατέστερο το πρώτο εκτός εαν είμαι κουρασμένος και επιλέξω το 2ο.harima είναι 100,000 χέρια απο FT και εχω παρει 437 φορές 33αρια vip 85 ,ενω ΑΑ 462 και ΚΚ 485, αυτά έχω με αυτά δουλέυω. Μπορώ να κάνω και άλλη μία ερώτηση?Τι κάνετε ή τι σκέφτεστε μετά οταν σας συμβεί η περίπτωση που σας έγραψα παραπάνω? Και δεν είναι λίγες. Περίπου 2 στις 10 θα το μετανιώνετε το πάσο.lolπρεπει οντως να ξερεις πως να παιζεις το 33 εγω απο παντα θυμαμε την database μου να επαληθευει απλους κανονες...ΑΑ,ΚΚ,QQ,JJ,AK...και παει λεγοντας.πιστευω πως το κουρασαμε αρκετα το θεμα.παμε για αλλα.Εδω νιωθω οτι κανω πολυ μεγαλο ποσο call στο turn για να παω πασο στο river , αλλα πιστευω οτι χανω.Επρεπε να κανω shove σε καποιο σημειο ? Μονο το ΑΚ or better κανει call , ετσι ?Full Tilt Poker Game #13822748375: Table Juanita (6 max) - $2/$4 - No Limit Hold'em - 21:17:48 ET - 2009/08/04Seat 1: ipmut ($115.55)Seat 2: gsbets ($774.50)Seat 3: tyvmp ($421.60)Seat 4: DoctorKev ($0), is sitting outSeat 5: RAZZORR33 ($79.80)Seat 6: moni6 ($128.80)gsbets posts the small blind of $2tyvmp posts the big blind of $4The button is in seat #1*** HOLE CARDS ***Dealt to gsbets [ :Ad :Qd ]DoctorKev stands upSaLMoN_SuSHi adds $80SaLMoN_SuSHi stands upRAZZORR33 has 15 seconds left to actDahladino stands upRAZZORR33 foldsmoni6 foldsipmut has 15 seconds left to actipmut raises to $10gsbets raises to $32tyvmp calls $28ipmut folds*** FLOP *** [ :4d :Ac :Jd ]SaLMoN_SuSHi adds $80gsbets checkstyvmp bets $28gsbets calls $28*** TURN *** [ :4d :Ac :Jd :Kc ]gsbets checkstyvmp has 15 seconds left to acttyvmp bets $84gsbets has 15 seconds left to actgsbets has requested TIMEgsbets calls $84*** RIVER *** [ :4d :Ac :Jd :Kc ] [ :6h ]gsbets checkstyvmp bets $277.60, and is all ingsbets has 15 seconds left to actgsbets has requested TIMEgsbets foldsUncalled bet of $277.60 returned to tyvmptyvmp muckstyvmp wins the pot ($295)*** SUMMARY ***Total pot $298 | Rake $3Board: [4d Ac Jd Kc 6h]Seat 1: ipmut (button) folded before the FlopSeat 2: gsbets (small blind) folded on the RiverSeat 3: tyvmp (big blind) collected ($295), muckedSeat 4: DoctorKev is sitting outSeat 5: RAZZORR33 didn't bet (folded)Seat 6: moni6 didn't bet (folded) Παράθεση
Chuck_Ali Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Από cash έχω ελάχιστη εμπειρία, αλλά το top pair, σε συνδυασμό με το nut flush draw σου στο flop, σου δίνει τα nuts σε heads up. Το κλειδί στην παρτίδα είναι ότι δεν κάνεις raise στο flop κατά τη γνώμη μου... Προσωπικά θα έκανα raise στα 100 το μικρό bet του και σε ενδεχόμενο reraise του, Αll-in. Δεν έχουμε βέβαια πληροφορίες για τον αντίπαλό σου... Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Γιώργο και σε μένα δεν δείχνει κάτι παράλογο. Στην ongame π.χ σε 50,000 ειναι τα 9αρια εκει λίγο παρακάτω τα 7αρια τα 6αρια και συμπληρώνουν την δεκάδα τα 2αρια μου. Μαλλον τυχαία είναι εκει.raise στο flop Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Μα υπαρχει περιπτωση να μας πληρωσει ενα χειροτερο hand , η να διωξουμε ενα καλητερο hand ?Τι ακριβως θα βοηθουσε το raise στο flop?Γενικα δεν εχω βρει ακομα να παιζω profitable το pair + fl draw γενικοτερα , συνηθως μπαινουν τα λεφτα στο κεντρο , και ουσιαστικα παιζεις ενα coinflip.To fe φυσικα κανει τη διαφορα , αλλα εχω αρχισει να κανω call τετοιες καταστασεις για να δω αποτελεσματα. Παράθεση
Chuck_Ali Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Ανάλογα τον αντίπαλο σου, υπάρχει περίπτωση να σε πληρώσει ένας weaker άσσος (σε 6άρι τραπέζι δεν βλέπω γιατί να μην μπει ο άλλος στο reraise σου με ΑΤ πχ, υπάρχουν και πολύ χειρότερα βέβαια). Δεν νομίζω ότι πρέπει απαραίτητα το bet του στο flop να το μεταφράσουμε ως ΑΚ. Ακόμα και σε αυτή τη χειρότερη περίπτωση (ΑΚ ή ΑJ) έχεις 12 outs, δηλαδή flip αν μπουν τα λεφτά στη μέση. Το passive call στο flop (στο turn δεν μπορείς πλέον να κάνεις raise) δείχνει αδυναμία και θα υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις, που θα χάσεις από χειρότερο φύλλο. Γενικά το raise σε τέτοιου είδους flop (ακόμη και σε 3 way pot) είναι ++ΕV Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 gsbets έγραψε:Μα υπαρχει περιπτωση να μας πληρωσει ενα χειροτερο hand , η να διωξουμε ενα καλητερο hand ?Τι ακριβως θα βοηθουσε το raise στο flop?Ughhhh! Xwris parekshghsh, to dolofonhses to hand. Den eisai akoma etoimos gia 2/4 (kai pali xwris parekshsghsh elpizw) Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 holdemgr έγραψε:gsbets έγραψε:Μα υπαρχει περιπτωση να μας πληρωσει ενα χειροτερο hand , η να διωξουμε ενα καλητερο hand ?Τι ακριβως θα βοηθουσε το raise στο flop?Ughhhh! Xwris parekshghsh, to dolofonhses to hand. Den eisai akoma etoimos gia 2/4 (kai pali xwris parekshsghsh elpizw)[/quote:2kv0d9f6]kamia pareksigisi fisika.den einai toso thema stakes , alla to oti einai cash game.epeksa 4k hands 2/4 kai to epipedo mou fanike poli xamilogemisa ena tetradio me onomata , kai oi shortstacker einai poli katoterou epipedou apo to pkrstars (opios thelei 3-4 onomata apo 2/4 , kai kana 2 apo 5/10 pm me)se tournoua sigoura tha ekana raise , kai tha ta evaza ola.apla mou fanike oti eprepe na kanw pot control , afou den eixa kai position.i skespi mou sto quote einai lathos , i apla to epeksa genika lathos? Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Μα υπαρχει περιπτωση να μας πληρωσει ενα χειροτερο hand , η να διωξουμε ενα καλητερο hand ?Τι ακριβως θα βοηθουσε το raise στο flop?gsbets έγραψε:i skespi mou sto quote einai lathos , i apla to epeksa genika lathos?Oxi apla opoiosdhpote breakeven kai panw regular sto 2/4 gnwrizei thn apanthsh sthn erwthsh kai paizei standard sto flop bet/get it in klpO tropos pou epaikses post flop exei tosa lathi pou xreiazetai ena megalo post. Nomizw oti erxomenos apo tournoua isws den exeis syntithisei to pws paizoun ta short handed cash games apo 1/2 kai panw toulaxisto (paiktes pou einai poly pio aggro, xrhsimpopoioun position, einai POLY kalyteroi hand readers kai de distazoun na bloffaroun otan exeis to hand sou face up). Παράθεση
Recommended Posts