HULK Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ξεκινάει η 3η σεζόν του Asia-Pacific Poker Tour **Ρε παιδια κερδισα ενα εισιτηριο 320$ για online τελικο προκριματικο στη bwin.. Μηπως μπορω να το εξαργυρωσω.. γιατι που να τρεχω στις ασιες τωρα χαχαχα Παράθεση
HULK Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2009 Αν ξερει καποιος μπορει να με ενημερωσει.. please..Aν δε ξερετε παλι τους εχω στειλει mail ..Θα δουμε.. Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2009 Σε γενικές γραμμές όταν κερδίζεις έναν προκριματικό για live event απευθίας ή έναν προκριματικό για ένα συγκεκριμένο τουρνουά δεν μπορείς να εξαργυρώσεις. Δηλαδή ή πας στο live event ή παίζεις τον προκριματικό τον επόμενο για το live event. Αλλιώς αποτέλεσμα = 0.Με το καλό να μην ισχύει ο γενικός κανόνας στην δική σου περίπτωση όταν σου απαντήσουν απο την bwin. Επίσης αν ψάξεις γενικά στα terns & conditions του συγκεκριμένου προκριματικού τουρνουά (αν τα βρεις ευκολα) θα βρείς την απάντηση σου. Παράθεση
HULK Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2009 Ευχαριστω πολυ..!Και γω δε περιμενω αποτελεσμα.. Οποτε μαλλον θα το παιξω με ολες μου τις δυναμεις και ελπιζω να μου κανετε updates απο asian poker tour main event .. :laugh: :laugh: Παράθεση
Recommended Posts