Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

εχει μηπως καποιος απο εσας προβλημα με τις κατθεσεις στην ποκερσταρς?εδω και πολυ καιρο δεν με αφηνει να καταθεσω και σημερα ανοιξα ενα καινουργιο λογαριασμο στο ονομα ενος φιλου αλλα παλι τα ιδια.ξερει κανενας τι συμβαινει?

Δημοσίευση

συμβαινει κατι παραξενο,εστειλα email και μου απαντησαν πως δεν με αφηνουν να κανω καταθεση επειδη ο λαγαριασμος μου λενε εχει σχεση με αλλους 2 λογαριασμους.ο ενας απ τους δυο ειναι πραγματι δικος μου(ανεφεραν το nickname).τον δευτερο ομως δεν τον γνωριζω.μαλιστα τον πρωτο λογαριασμο μου τον εκλεισαν επειδη σχετιζεται με τον δευτερο(τον αγνωστο).αυτος ο αγνωστος λογαριασμος εχει ψευδωνυμο abelokipoi13.το περιεργο της υποθεσης ειναι πως εχουν κλεισει ολους τους λογαριασμους απο ολους τους φιλους μου!επισης αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι για το πως καταλαβαν οτι ο καινουργιος λογαριασμος που πηγα να ανοιξω εχει σχεση με τον παλιο μου???μιλαμε πως ειχα αλλη πολη,ονομα,τα παντα διαφορετικα!μηπως εχει να κανει με το pc?εννοω επειδη εκανα εγγραφη απο τον ιδιο υπολογιστη που εκανα και τον παλιο??

Δημοσίευση

Δεν ξερω τι σχεση μπορει να εχεις με τον αγνωστο λογαριασμο αλλα ειμαι σιγουρος για ενα πραγμα.Με την εγγραφη σου εκτο απο ονομα,τηλ κτλ...ολες οι εταιρεις εγκαθιστουν καποιου ειδους spyware το οποιο δεν φευγει ουτε με registry cleaners και spyware removal και για αυτο γνωριζουν για το παλιο σου account.Τωρα σαν λυση δεν εχω κατι να προτεινω...Ενημερωσε μας αν προκυψει κατι νεο.