moderator Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο Γιάννης Ηλιάδης ξεχωρίζει στο cash! **Συγχαρητήρια Γιάννη για τη συνεχή σου εξέλιξη, εύχομαι ολόψυχα πολλές και μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον.Θα πρέπει να πω στα μέλης της κοινότητας ότι ο Γιάννης είναι από τους πλέον συμπαθείς παίκτες, προσιτός και φιλικός με όλους, και χωρίς ίχνος βεντετισμού. Νομίζω ότι και αυτά έχουν σημαντική αξία και όφειλα να τα καταθέσω. Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2009 Συγχαρητήρια στον Γιάννη Ηλιάδη για τις επιτυχίες του. Εύχομαι να φτάσει πολύ ψηλά και να ανεβάζουμε ειδήσεις για τις επιτυχίες στα μεγαλύτερα high stakes τραπέζια... Παράθεση
liondani Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2009 "...σημαντική βελτίωση στο παιχνίδι του η οποία προήλθε από σκληρή δουλειά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο!" Επειδή αυτή την έκφραση την ακούω πολύ συχνα... δεν κάνετε ένα θέμα στο φόρουμ για να καταλάβουμε και εμείς τι σημαίνει σκληρή δουλειά στο Ποκερ? Προφανώς δεν αναφέρεστε μόνο στο "παιχνίδη"... Αντε μπας και γίνουμε λίγο καλυτεροι Παράθεση
supermario Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2009 liondani έγραψε:"...σημαντική βελτίωση στο παιχνίδι του η οποία προήλθε από σκληρή δουλειά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο!" Επειδή αυτή την έκφραση την ακούω πολύ συχνα... δεν κάνετε ένα θέμα στο φόρουμ για να καταλάβουμε και εμείς τι σημαίνει σκληρή δουλειά στο Ποκερ? Προφανώς δεν αναφέρεστε μόνο στο "παιχνίδη"... Αντε μπας και γίνουμε λίγο καλυτεροι Συμφωνω!!!! Το να δωσουν 1-2 παραδειγματα του πως δουλεψαν θα μας βοηθησει πολυ. Παράθεση
Miltos.cy Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2009 poliscas έγραψε:** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο Γιάννης Ηλιάδης ξεχωρίζει στο cash! **Θα πρέπει να πω στα μέλης της κοινότητας ότι ο Γιάννης είναι από τους πλέον συμπαθείς παίκτες, προσιτός και φιλικός με όλους, και χωρίς ίχνος βεντετισμού. Νομίζω ότι και αυτά έχουν σημαντική αξία και όφειλα να τα καταθέσω.Έτσι ακριβώς είναι,όπως τα λέει ο Σταύρος.Είναι από τους αγαπημένους μου αντιπάλους livepoker ο Γιάννης όταν βρισκόμαστε σε κάποιο τουρνουά μαζί, αλλά, κυρίως σε τραπέζια cash αφού εκτός του ότι είναι πολύ καλός παίκτης και χαρακτήρας είναι και `πειραχτήρι` με αποτέλεσμα πάντα να έχουμε φιλικές κόντρες και πάντα γελάμε ανεξαρτητα ποιος κερδίζει ή χάνει.Θα τα πούμε πάνω Γιάννη,με σένα και το 46 καρό σου. Παράθεση
psfsin Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2009 polla sgxritiria! apisteuta filikos! xaraktiristiko einai otan tou milas online kai paizei sou milaei kai kanei plakes polu anetos enw paizei 4 -5 trapezia 1000nl! POWER! keep it up.. Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2009 bravo giannare korifaios.kai ego na prostheso oti einai apo tous agapimenous antipalous sta ellinika live tournoua logo tis sinexomena kalis tou diathesis Παράθεση
baskont Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2009 liondani έγραψε:"...σημαντική βελτίωση στο παιχνίδι του η οποία προήλθε από σκληρή δουλειά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο!" Επειδή αυτή την έκφραση την ακούω πολύ συχνα... δεν κάνετε ένα θέμα στο φόρουμ για να καταλάβουμε και εμείς τι σημαίνει σκληρή δουλειά στο Ποκερ? Προφανώς δεν αναφέρεστε μόνο στο "παιχνίδι"... Αντε μπας και γίνουμε λίγο καλυτεροι Mπράβο φίλε, πολύ εύστοχη η παρατήρηση σου. Θα πραγματοποιήσουμε μια σειρά συνεντεύξεων από επιτυχημένους Έλληνες παίκτες στο προσεχές διάστημα, και θα δώσουμε έμφαση σε αυτή την ερώτηση.Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους βελτίωσης είναι η συζήτηση και η ανταλλαγή γνώσεων, θα μας βοηθήσει όλους αυτό.Για να μπορεί όμως να μεταδοθεί η γνώση, να κατανοηθεί, χρειάζεται πρώτα να υπάρχει μια βάση. Δεν μπορεί κάποιος να συζητήσει για τακτικές, αν δεν ξέρει να μετρά odds, αν δεν ξέρει τη δύναμη της θέσης, αν δεν ξέρει βασικά πράγματα για το πόκερ. Από εκεί πρεπει να ξεκινήσει όποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά, από τα ΒΑΣΙΚΑ και σιγά σιγά να χτίσει το παιχνίδι του... Παράθεση
lDOLLS Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2009 Φιλε Γιαννη συγχαρητηρια κ απο εμενα. Ξερω βεβαια οτι θεριζεις εδω κ καιρο. Ολα τα λεφτα μετα απο ολονύκτιο ποκερ να ξυπνας το πρωι, να πηγαινεις μια βόλτα στην αιθουσα του ποκερ κ να βλεπεις τον Γιαννη να παιζει συνεχομενα 30 ωρες κ να συνεχιζει!!! Παράθεση
Tarestasas Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2009 Δεν ξεχωρίζει απλά. ΣΑΡΩΝΕΙ εδώ και 1 χρόνο περίπου και σήμερα είναι ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ CASH GAME PLAYER! Ίσως κρίνω υποκειμενικά λόγω της μεγάλης φιλίας μας, αλλά δεν μπορώ να το εκφράσω αλλιώς.Το χαμηλό προφίλ του AEL88 ήταν η "αιτία", που δεν είχαν γίνει μέχρι σήμερα γνωστές, στο ευρύτερο ποκερικό κοινό, οι επιδόσεις του στο cash game. Ευτυχώς έρχεται αυτό το δημοσίευμα για να δείξει πως στους "χαλεπούς" σημερινούς καιρούς, που όλοι το έχουμε ρίξει στα τουρνουά, υπάρχουν και παίκτες με πολύ υψηλή κερδοφορία στο cash. Όσοι βρεθήκαμε στο EPT της Βαρκελώνης το Σεπτέμβριο του 2008, τον θυμόμαστε να σηκώνεται από τα τραπέζια με τα 500ευρα σε στίβες...Μιλάω με τον ΑΕL88 καθημερινά στο τηλέφωνο και τον έχω παρακολουθήσει εκατοντάδες ώρες να παίζει στα τραπέζια της BOSS MEDIA (από τα πρώτα άγονα χρόνια μέχρι τα τελευταία γόνιμα, όπου δρέπει τους καρπούς που του αξίζουν).Τον έχω δει να δημιουργεί σιγα σιγά bankroll και να το αυξάνει μέρα με τη μέρα, αλλά αυτό που έκανε παίζοντας ως AELarissa στη Hellenic δεν θα το πίστευα αν δεν το έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια:Κατέθεσε στα μέσα Ιουνίου 1Κ για να συγκεντρώσει τα FPP εν όψει της προσφοράς για το επόμενο EPT. Σε μια εβδομάδα το 1Κ το έφτασε στα 15 Κ και στις 3 εβδομάδες στα 65Κ !!! Μετά, αφού είχε βγάλει τα ... έξοδα του ξενοδοχείου πήγε και μια εβδομάδα διακοπές με την αγαπημένη του.Φίλε Γιάννη αντε και στα 25/50 σιγά σιγά και είπαμε: μέχρι 4 tables... Παράθεση
Yannis X Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2009 Ο Γιάννης είναι φοβερός παίκτης, αλλά ακόμα καλύτερος χαρακτήρας.Πραγματικά του εύχομαι κάθε επιτυχία! Παράθεση
AEL 88 Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2009 Sas efharisto olous gia ta kala sas logia.Vasili,ektos apo..kali proodo efhisou na prokrithi i AELARA simera. Παράθεση
AVGERINOS Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2009 Και εγώ με τη σειρά μου θέλω να συγχαρώ το φίλο Γιάννη για τις on line επιτυχίες του που πραγματοποιούνται το τελυταίο χρονικό διάστημα σε cash games.Και λέω το τελευταίο χρονικό διάστημα γιατί ο τρόπος παιχνιδιού του έχει διαφοροποιηθεί αισθητά σε σχέση με το πως έπαιζε πρίν από 2 -3 χρόνια, όταν και χωρίς να υπολογίζει τίποτα ήθελε να βλέπει όλα τα flop και το βασικότερο είχε πρόβλημα να κλείσει τον υπολογιστή αφήνοντας στο bankroll του 300-400 euro. Ήθελε να τα παίξει και αυτά μέχρι να το μηδενίσει και να ηρεμήσει :woohoo: Μέχρι που πέρσι το Καλοκαίρι μου είπε πως αγόρασε και διάβασε κάποια βιβλία (θα μας ενημερώσει αυτός) και διαφοροποίησε το παιχνίδι του εντελώς με αποτέλεσμα να παίζει τώρα ταυτόχρονα σε 3 και περισσότερα τραπέζια 10-20 και 25-50 (παρά το κράξιμο που του ρίχνω)Πλέον σε τραπέζια που μέχρι πέρσι τα κοιτούσε με δέος καταφέρνει και "σηκώνει" μεγάλα ποσά Γιαννάκη σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι και πάντα με Low profile όπως σε ξέρουμε.Υ.Γ. και τώρα που είναι Καλοκαιράκι βγάλε μας να κεράσεις κανένα κοπάδι ψάρια (ξέρεις εσύ, από τα καλά....$$$$) Παράθεση
HULK Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2009 Πολλά συγχαρητήρια κι από μένα ..Κρίμα για την αελ.. Άμα συνεχίσεις με τους ίδιους ρυθμούς θα τους αγοράσεις εσυ κανα βραζιλιάνικο πουλεν..Δε μας λες όμως καμιά πληροφορία τι έκανες και βελτιώθηκες τόσο πολύ..Πιο θεωρείς εσυ το πιο σημαντικό στοιχείο που άλλαξε και συντελέσε σε αυτή την επιτυχία..Ποια βιβλία διάβασες και χρησιμοποιείς κανένα πρόγραμμα ;Μπας και ανεβούμε και μεις κανα stake.. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2009 Δεν θα γράφω για να πω συγχαρητήρια στον Γιάννη. Αυτό το έχω κάνει πολύ καιρό πριν το άρθρο.Θα γράψω για το γούρι του Γιάννη!! Καθόμαστε σε ένα τραπέζι cash και μαζί μετον Γιάννη παίρνει θέση δίπλα του και η αραβωνιαστικιά του.Λίγες πάσες αργότερα παίζουμε μια παρτίδα με τον Γιάννη και η γυναίκα του του μιλά συνεχώς. Ο Γιάννης δεν είναι συγκεντρωμένος στην πάσα και παίζει λάθος στο turn δίνοντας μου την ευκαιρία να "κλέψω" το πότ στο river, κάτι που σχολιάζω μετά το τέλος της πάσας και λέω στην γυναίκα του οτι της δίνω 150€ για να μείνει όλη την ώρα δίπλα στον Γιάννη!Ο πανέξυπνος Γιάννης μου κάνει raise και λέει οτι εαν θέλω να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να δώσω 500€. Ουτώς ή άλλως θα τα κερδίσεις διπλά μου λέει. Τις δίνω 150€ για να κάνει αυτό που αγαπά απαντάω εγω και κάνω fold!Λίγο αργότερα η Γιούλα αποχωρεί. Εμ δεν τα δωσες και φεύγει. Εσυ χάνεις μου λέει ο ΓΙάννης χαμογελώντας.Μετά απο κάποιες πάσες παίζουμε σε 8 θέσεων PLO pto limit και πάλι μέτα το flop μένουμε H-U. Στο turn μετα το potbet μου θα πρέπει ν αποφασίσει εαν θα παίξουμε για όλο μας το stack sto turn ή θα πρέπει να πάει fold.Μετράει τα Outs και μονολογεί "Νομίζω οτι έχω 14 Outs" Εγω του λέω οτι νομίζω (ξέροντας και το χέρι μου) οτι δεν έχεις περισσότερα απο 8 outs και εαν θες βάζουμε και στοίχημα γιαυτό, ενω εαν σκεφτείς οτι 38 κάρτες έχουν καεί ίσως τα εναπομείναντα σπαθιά δεν πρέπει λογικά να ξεπερνούν τα 4!!Ο Γιάννης δείχνει να μην έχει πολυ πειστεί με αυτά που του λέω και μου λέει:ΜΠορεί να έχεις δίκιο και να έχεις διαβάσει καλά το χέρι μου και να ξέρεις οτι άμα ήταν η Γιούλα εδω, fold θα έκανα, γιατί δεν μπορεί να με βλέπει να παίζω τέτοια μεγάλα ποσά κάτι την πιάνει :laugh: Δεν είναι όμως και θα κάνω allin.Ειχε όντως μόνο 8 outs (χωρίς να υπολογίζονται τα 38 καμένα). Ο Γιάννης μου ζητουσε συγνώμη για το λάθος που έκανε αλλα στάθηκε τυχερός στο river και ενω εγω του εξηγούσα οτι δεν χρειάζεται να ζητά συγνώμη και αυτά συμβαίνουν, σκεφτόμουν ταυτόχρονα πόσο λάθος έκανα που δεν δέχτηκα το προηγούμενο raise του και πήγα πάσο ΓΙΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Μόνο απο αυτή την πάσα θα τα έιχα πάρει πίσω και με κέρδος. Μάταια προσπαθούσα να ψήσω τον Στάυρο να έρθει να καθήσει και αυτός στο τραπέζι μαζί με το "γούρι" του. Εαν ερχόταν το ένα "γούρι" του Σταύρου θα ερχόταν και το άλλο "γούρι" του Γιάννη, γιατί είχαν γίνει στο εντωμεταξύ κολλήτές. Με δυό γούρια στο τραπέζι φαντάζεστε κέρδος :laugh: Κρίμα που δεν "τσίμπισε" ο Σταύρος. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Υ.Γ. Με έχεις ψήσει για Βαρκελώνη και θα προσπαθήσω να έρθω.Υ.Γ. 1. Σταύρο Μπορείς να το βάλεις στην στήλη "Γυναίκες και πόκερ" Παράθεση
Recommended Posts