vas Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Texas Holdem - Παίζοντας με αρχικό χέρι A-J **Τελικο τραπεζι SnG 90 ατομων.Εχουμε μεινει 7 ατομα.Ειμαι στο average,θεση 4η με μεγαλουστικη διαφορα απο τους υπολιπους.Ο 3ος σε μαρκες παικτης(δεν ειχαμε μεγαλη διαφορα) κανει raise 4 φορες το big blind απο μεσαια θεση.Εγω ειμαι απο αρχικη θεση με Α-J κανω το call αφου ολοι εχουν παει πασο.FLOP:A-2-J.Παω κατευθειαν all in χαρουμενος.Ο αλλος κανει το call και ανοιγει J-J.Απο τοτε σκεφτομαι πολυ πιο σοβαρα το πως θα παιζω το συγκεκριμνο χερι. Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2009 Είναι απο τις καταστάσεις που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με αυτό το flop. Δεν κατάλαβα τι έγινε preflop, ότι και να έγινε πάντως εσυ έπρεπε να κάνεις raise αν μιλούσες πρώτος preflop. Το σκεπτικό του να παγιδέψεις κάποιον με κάποιο A-x(Α-Κ, Α-Q,Α-10) δεν θα σου δώσει σε βάθος χρόνου τίποτα! Τις περισσότερες φορές θα πηγαίνουν οι αντίπαλοι σου πάσο οπότε εσύ δεν θα κερδίσεις τίποτα. Κάνε bet για value ή ακόμα καλύτερα ένα check raise. Παράθεση
vas Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2009 Ναι αυτο σιγουρα ηταν μεγαλο λαθος που δεν εκανα raise pre-flop.Οσο και για το check-raise σιγουρα ειναι πολυ πιο σωστο απο το all in που εκανα με την μια,αλλα σιγουρα και ο αλλος all in θα εκανε και εγω call.Παντως οταν το εκανα το all in περιμενα να παει πασο.Τελος παντων γενικα ηταν ενα πολυ κακο παιξιμο αλλα δεν περιμενα να χασω με αυτο το hand.Παντως στα buy in που παιζω,κυριως 2$,μια παγιδα αυτου του τυπου πιανει.κανεις σε αυτα τα επιπεδα δεν παει πασο το top pair του.Βεβαια αν κραταω Α-J σε flop Α-2-5 και παμε all in και ο αλλος μου δειξει Α-6 ειμαι σιγουρος οτι το river θα ειναι 6 ! Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2009 Post-flop το check raise απο ποντάρισμα ξερό all-in θα το προτιμουσα και εγω (εφόσον δεν μας λες chip stacks για να μελετήσουμε άλλα πονταρίσματα).Pre-flop όμως το fold σε 4χΒΒ raise με βάση ότι είχες και υγιη stack σε εκείνο το σημείο είναι πιο σωστο για μένα με Α-J. Όταν εννοείς αρχική θέση εννοείς ότι ήσουν στα blind ή ότι ήσουν UTG και έκανες Limp και στην συνέχεια εκανε ο αντίπαλος σου το 4χBB Raise από την μεσαία θέση;Καλύτερα βέβαια, για να πάρεις πιο αναλυτικές απαντήσεις και απόψεις αν μπορείς να δώσεις γενικά περισσότερες πληροφορίες για την παρτίδα, όπως stack sizes, blinds κλπ.Δεν μετράει μόνο τι αρχικό συνδυασμό φύλλων έχουμε και τι φύλλα ανοίγουν στο flop. Παράθεση
vas Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2009 blinds και stacks δεν θυμαμαι.παντως με βεβαιοτητα μπορω να σας πω πως δεν απυλουμουν καθολου απο τα blinds και επαιζα γενικα πολυ ανετα.τωρα για την θεση αν θυμαμε καλα πρεπει να ημουν UTG+1.ετσι εκανα απλο καλο.ολοι οι αλλοι πηγαν πασο και ο τυπος αυτος απο μια θεση πριν το CUT OFF εκανε το raise.ετσι σκεφτηκα οτι θα κραταει φυλο το τυπου Κ-Q και πηγαινε για stealing και για αυτο και εκανα το call.βλεποντας το flop χωρις πολλη σκεψη εκανα το all in που ηταν σαφως λαθος.αλλα το εκανα με την προοπτικη να κανει το flod ο αντιπαλος και ετσι το pot που θα επερνα θα ηταν ειδη ικανοποιητικο.Βεβεια και αν εκανε το call θα ημουν και παλι χαρουμενος καθως πιστευα οτι τα 2 ζευγη που ειχα οτι το καλυτερο hand.βεβεια το εκανε και μου εδειξε J-J. Παράθεση
Recommended Posts