Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ακούω πολλά για "table selection" όσον αφορά τα τραπέζια μετρητών..

Εσείς που ασχολείστε σοβαρά με "cash games" κάνετε "table selection";

Αν ναι με ποια κριτήρια διαλέγετε τραπέζι; Όσον αφορά τους μέσους όρους: pot, % παικτών στο flop;

Moderator Edit: Επειδή επιλέχτηκε το thread σου ώς sticky διορθώθηκαν τα Greeklish.

Δημοσίευση

Μπορώ να σου απαντήσω για τον εαυτό μου που παίζω μόνο σε 6-max τραπέζια. Πάντα κοιτάω να έχει μεγάλο average pot, το μεγαλύτερο που υπάρχει σε συνδυασμό με το players/pot. Όσα περισσότερους players/flop βλέπεις τόσο το καλύτερο για τον παίχτη! Γι αυτό συνήθως μπαίνω σε waiting list και περιμένω...μπαινω σε παρα πολλά τραπέζια waiting list, τα φορτώνω όλα μετά, βλέπω και μεσω του Holdem Manager αν όντως επαληθεύονται τα στοιχεία που βλέπω στη πλατφόρμα του site και μετα διαλέγω κάποια για να παίξω...το table selection ειναι το πιο βασικό για εναν παίχτη cash game...

Δημοσίευση

Προσπαθώ να βρώ τραπέζια με παίκτες που παίζουν short stack (όχι εφαρμόζοντας την συγκεκρημένη στρατηγική βέβαια)ή ΄σχεδόν ίση με το δικό μου stack.Αν δώ 2 παίκτες(σε 6άρι τραπέζι πάντα) όπου έχουνε πολύ παραπάνω από το max buy in τότε δεν μπαίνω.

Όταν είμαι στο πότ με ένα shortstack της τάξης του 1/4 του δικού μου stack και έχω κάποιο draw τότε η απώλεια θα είναι μικρή και δεν θα με πειράξει ψυχολογικά (στο να πάω όλα τα λεφτά).Είναι μικρό ρίσκο. ;)

Δημοσίευση

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές είμαι πρώτος στη λίστα και μπαίνω στο τραπέζι πρώτος. Πολύ γρήγορα διαπιστώνω ότι το τραπέζι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μου περιέγραφε έξω η πλατφόρμα. Οπότε καταλαβαίνω ότι το site υπολογίζει το μέσο όρο των στατιστικών για αρκετά μεγάλο αριθμό παρτίδων. Οπότε μπαίνοντας εγώ βλέπω 5 καινούργιους αντιπάλους που μπήκαν στο τραπέζι πριν μπω waiting list. Οπότε το βασικότερο απο όλα είναι να έχεις μια καλή database απο παίχτες με αρκετά χέρια στο hand history. Να φορτώνεις το μέγιστο των τραπεζιών που σου επιτρέπει η πλατφόρμα, να βλέπεις απο τα στατιστικά ποιοι παίχτες παίζουν πολλά φύλλα και είναι fishy και μετά να μπεις σε waiting list. Είναι λίγο χρονοβόρο αλλά αν δεν έχεις notes σε παίχτες είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις.

Δημοσίευση

Φυσικα΄φίλε μου ξεχάσαμε και ένα πολύ βασικό παράγοντα που είναι τα λεγόμενα peak hours. Οι ώρες δηλαδή που έχουν την περισσότερη κίνηση στα site. Εκεί μπορείς να εντοπίσεις περισσότερους κακούς παίχτες και να εκμεταλευτείς το πλεονέκτημα που σου δίνεται. Υπάρχουν και ώρες που θεωρείται ότι οι παίχτες είναι κουρασμένοι και μπαίνουν να παίξουν ένα ποκερ να χαλαρώσουν έχοντας σχολάσει απο τη δουλειά. Και αυτό μπορείς να το εκμεταλευτείς αλλα είναι απανθρωπες οι ώρες για τους Έλληνες. Ολα αυτά τα είχα συμπεριλάβει στο πακέτο μου καποτε και μπορω να σας πω οτι ειχε τεραστια επιτυχία το ολο σκηνικο!! Οποτε είναι κατι που εχει τεραστια σημασια!