Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα.

Εκανα το quiz του pokerstrategy.

οταν το ελυσα μου εδειξε τις επιλογες που ειχα για να βαλω τα χρηματα που λενε.Επελεξα την πλατφορμα της fulltilt poker.Εκανα τα βηματα ενα ενα οπως τα εδειχνε.Στο τελος μου λεει οτι θα χρειαστει 2 μερες για να γινει.Το τιρουν ? δηλαδη εγω θα παρω τα 50 $ ? Aυτοι θα παρουν και τηλεφωνο για επιπεβαιωση? γιατι στα στοιχεια ρωτουσαν και τηλεφωνο.

Οποιος ξερει ας πει.

Ευχαριστω πολυ ! :-)

Δημοσίευση

Τα 50$ θα τα πάρεις.Γνωρίζω παιδί που τα έχει πάρει και τα υπόλοιπα 100 επίσης.Απ οτι μου είπε έστειλε κάποια χαρτιά(ταυτότητα κτλ).Τώρα αν σε πάρουν τηλ δεν το γνωίζω καθόλου.Να σαι σίγουρος όμως για τα λεφτά.

Δημοσίευση

χμμμ....

οχι.αυτο δεν ειναι τοσο πολυπλοκο.απλα το quiz ηταν και τα στοιχεια που επρεπε να συμπληρωσω.ειχα βρει ενα αλλο site που ηθελε ταυτοτητες και τετοια.τελος παντων.ευχαριστω για την απαντηση ! :-)

Δημοσίευση

Ισχύει ότι ισχύει και σε περιπτώσεις rakeback που έχουμε αναλύσει σε άλλα thread.

Αυτές οι προσφορές ισχύουν για νέους πελάτες μιας εταιρίας κυρίως και αν κάνετε νέο λογαριασμό με κοινά στοιχεία με κάποιον προηγούμενο σας, χωρίς να έχετε κάνει αίτηση να σας διαγραφεί εντελώς ο παλιός λογαριασμός από το σύστημα τους, τότε είναι πολύ πιθανό να μην πάρετε το συγκεκριμένο bonus.

Για παράδειγμα:

Έχετε στην Α εταιρία λογαριασμο. Μετα από εναν μήνα που παίζετε βλέπετε από ένα site ότι μπορεί να σας δώσει μετά από κάποιο ερωτηματολόγιο ή κάποια εγγραφή $10 δολλάρια ή rakeback στην Α εταιρία που παίζετε.

Ε...Αυτές οι προσφορές λειτουργούν κατα 80% σε νέους πελάτες εταιρίας.

Ή να παίρνετε προσφορές για εταιρίες που δεν έχετε ήδη λογαριασμό, ή να μπαίνετε στην διαδικασία της πλήρης διαγραφής του παλιού σας λογαριασμού με τα στοιχεία σας, μετά δημιουργίας νέου email και νέου λογαριασμού μέσω της όποιας προσφοράς βρίσκετε, αν θέλετε να είστε 100% σίγουροι ότι δικαιούστε οποιαδήποτε προσφορά και αν βλέπετε.