Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Mόνο το 27 στους 6500 είναι τεράστιο! Μακάρι να δούμε και καλύτερα, ειδικά όταν πρόκειται για ένα πολυ συμπαθητικό άνθρωπο, όπως τον περιέγραψε ο Γιάννης Μπουζαλάς. Παραθέτω το ποστ του Γιάννη σε άλλο thread:

SHARKastic έγραψε:

Αξίζει να αναφερθώ στην πάρα πολύ καλή παρουσία του Γιώργου Καραγιώργου. Έλληνας που μιλάει άπταιστα ελληνικά και ζει στο Μοντρεαλ του Καναδα με την γυναικα του και τις 2 κορουλες του. Γνωριστήκαμε κατά την διάρκεια της πρώτης μέρας του τουρνουά, όταν και ήρθε την τελευταία ώρα στο τραπέζι μου και μόλις με άκουσε να μιλάω ελληνικά με τον vladan, μου συστήθηκε. Από εκείνη την μέρα και μετά είμαστε κάθε μέρα μαζί κουβεντιάζοντας για το παιχνίδι και την πορεία μας στο τουρ.

Πάρα πολύ καλός παίκτης και πάρα πολύ καλό παιδί. (αν και ακόμα δεν μας έχει δείξει id και εξακολουθώ να είμαι δίσπιστος στο ότι είναι 36 χρονών..!!! :laugh: :laugh: )

Καλή συνέχεια Γιώργο. Keep it together and have fun man..!!!

Για όποιον διάβασε για την δεύτερη μπλόφα που έφαγε ο J.C. Tran στο τραπέζι του, όταν στη μάχη των blinds, κάποιος με Q2o έριξε 3 barrels σε board που έλεγε Jh 4d 7h, Kc, 8c, ο δράστης ήταν ο Γιώργος, στην μεγαλύτερη μπλόφα της ζωής του, όπως μου είπε μετα!!!!