Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

σε SNG 10 ατόμων με φουλ στο χέρι τρώω disconnect. O αντίπαλος είχε μείνει με 30 μάρκες μετά το river( εκείνη την ώρα τρώω dc) και μου παίρνει το pot. Ρωτάω εγώ, γιατί δεν καθορίζουν τις πλατφόρμες έτσι ώστε όταν κάποιος άποσυνδέεται και έχει βάλει το 95% του stack του στο Pot ο αντίπαλος του να μην μπορεί να ποντάρει και να του κλέψει( γιατί στην ουσία κλοπή είναι) το Pot. Παρτίδα δεν έχω γιατί συνδέθηκα μετά από ένα τέταρτο και το sng είχε τελειώσει. Εσείς στην θέση του τί θα κάνατε?

Δημοσίευση

φίλε Διονύση εγώ προσωπικά δεν θα έκανα το ίδιο πράγμα. Μου έτυχε μια φορά η ίδια κατάσταση και ο αντίπαλος με ευχαρίστησε όταν επανασυνδέθηκε γιατί δεν <<έκλεψα>> το ποτ. τελικά έχασα το συγκεκριμένο χέρι και μετά από 6 χέρια ήμουν το bubble boy. ίσως αν το έκλεβα να έμπαινα itm. το μόνο που κέρδισα ήταν απλά ο σεβασμός και ότι για 3 χεριές δεν μου έκλεψε τα blinds( καθόταν δεξιά μου). Να σου πώ την αλήθεια δεν με πείραξε καθόλου που δεν μπήκα itm. και κάτι άλλο που λέτε οι περισσότεροι και δεν καταλαβαίνω <<ήταν απλά ένα sng>> και <<αυτά συμβαίνουν σε τέτοια stakes>>. Δηλαδή λεφτά δεν είναι αυτά?