antonios1984 Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2009 σε SNG 10 ατόμων με φουλ στο χέρι τρώω disconnect. O αντίπαλος είχε μείνει με 30 μάρκες μετά το river( εκείνη την ώρα τρώω dc) και μου παίρνει το pot. Ρωτάω εγώ, γιατί δεν καθορίζουν τις πλατφόρμες έτσι ώστε όταν κάποιος άποσυνδέεται και έχει βάλει το 95% του stack του στο Pot ο αντίπαλος του να μην μπορεί να ποντάρει και να του κλέψει( γιατί στην ουσία κλοπή είναι) το Pot. Παρτίδα δεν έχω γιατί συνδέθηκα μετά από ένα τέταρτο και το sng είχε τελειώσει. Εσείς στην θέση του τί θα κάνατε? Παράθεση
dionisis Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2009 Ηρεμησε και εσυ το ιδιο θα εκανες οπως και ολοι μας -μιλαμε για SNG online-.... imarton Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 φίλε Διονύση εγώ προσωπικά δεν θα έκανα το ίδιο πράγμα. Μου έτυχε μια φορά η ίδια κατάσταση και ο αντίπαλος με ευχαρίστησε όταν επανασυνδέθηκε γιατί δεν <<έκλεψα>> το ποτ. τελικά έχασα το συγκεκριμένο χέρι και μετά από 6 χέρια ήμουν το bubble boy. ίσως αν το έκλεβα να έμπαινα itm. το μόνο που κέρδισα ήταν απλά ο σεβασμός και ότι για 3 χεριές δεν μου έκλεψε τα blinds( καθόταν δεξιά μου). Να σου πώ την αλήθεια δεν με πείραξε καθόλου που δεν μπήκα itm. και κάτι άλλο που λέτε οι περισσότεροι και δεν καταλαβαίνω <<ήταν απλά ένα sng>> και <<αυτά συμβαίνουν σε τέτοια stakes>>. Δηλαδή λεφτά δεν είναι αυτά? Παράθεση
dionisis Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Einai pio aprosopo auto thelo na sou po,eki telioni to thema me 30 chips emene tha ixe pola mesa to pot kai ta pire apla ta pramata mn ekneyrizese Παράθεση
Recommended Posts