ant3kymina Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Βασικές αρχές της διαχείρισης χρημάτων στο πόκερ **katapliktiko arthro.... Παράθεση
arourel Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2009 Το νιώθει το άθλημα...Έχει εντρυφήσει στη ψυχολογία του παιχνιδιού... Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2009 poli sosta i tipisa ..opos ta lei Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2009 πολύ καλό το άρθρο...το 94% απο εμάς ψεύδεται... Παράθεση
mousatos Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2009 <<Είναι πολύ σημαντικό να είσαι οργανωτικός και να κρατάς επιμελές αρχείο. Οι άνθρωποι κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους. Έχεις ποτέ μιλήσει σε κάποιον που να έχει παραδεχτεί πως χάνει παίζοντας online; Μόνο ένα 6% από όλους τους παίκτες που παίζουν πόκερ στο ίντερνετ είναι οι κερδισμένοι, δηλαδή έχουμε ένα ποσοστό 94 % που ψεύδεται.>>Δηλαδή εγώ που παραδέχομαι δημόσια πως έχω χάσει 100.000 ευρώ παίζοντας online πόκερ σε τέσσερα χρόνια σε ποιά κατηγορία ανήκω αφού ούτε ψεύδομαι αλλά ούτε και κερδισμένος είμαι, μάλλον σκόπιμα ξέχασε να τους αναφέρει αυτούς η εν λόγω τιμωμένη, οι οποίοι αποτελούν μεγάλο ποσοστό των παικτών online και είναι οι βασικοί αιμοδότες του Online Poker.<<Οι άνθρωποι λένε ότι για να παίξεις στο επίπεδο $40/$80, πρέπει να έχεις ένα κεφάλαιο της τάξεως των $50,000-$60,000. Νομίζω πως στην πράξη θα πρέπει να διαθέτεις το διπλάσιο από αυτό.>>Πόσοι από εμάς αν είχαν κεφάλαιο 120.000$ θα έπαιζαν online poker??? Ε, πόσοι???<<Γνωρίζω κάποιον ο οποίος συγκεντρώνει $50,000, $60,000, $100,000 παίζοντας στο επίπεδο $30/$60, και μετά πηγαίνει απευθείας στο παιχνίδι $300/$600, όπου και απλά τα χάνει όλα… Είναι τρελό.>>Και ύστερα εγώ κλαίω για τα 100.000 ευρώ που έχασα σε τέσσερα χρόνια. Μήπως θα έπρεπε να μου τον γνωρίσει αυτόν τον κάποιο ώστε να τον πείσω ένα βράδι αντί να χάσει τα κερδισμένα 100.000 να μου εξοφλήσει τα χρέη?? Άκου βγάζει 100.000 και έπειτα πάει και τα χάνει!!!!!Ο κόσμος είναι παλαβός. Παράθεση
dimitris_k Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2009 καταπληκτιΚΟ αρθρο.παιζω ποκερ πολυ λιγο καιρο και στην αρχη ημουν χαμενος γιατι ενω επαιζα αρκετα καλα εχανα τα χρηματα μου στα μεγαλα τουρνουα.εδω και 2 μηνες με πολυ καλη διαχειριση εχω καταφερει οχι μονο να ξανακερδισω αυτα που εχασα αλλα ειμαι και κερδισμενος(ελαχιστα βεβαια).τελικα εχουν δικιο που λενε οτι η υπομονη ειναι απο τις μεγαλυτερες αρετες στο ποκερ.Ευχομαι σε ολους καλα κερδη. Παράθεση
HLIAS1979 Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2010 ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ!!! ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ? Παράθεση
gitemenos Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2010 mousate +1000 gia tin apantisi sou sto thema!!! i pio tekmiriomeni kai stegni apantisi!!!! Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2010 έχεις μια περίεργη αντίληψη της λέξης "τεκμηριωμένη" Παράθεση
Recommended Posts