DEALER_TOMMY Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Greek Series of Poker, Βαθμολογία μετά το Event 2 **Συγχαρητήρια σ'όλους!!!Μετά τη συμμετοχή μου στο GSOP II και τις άριστες εμπειρίες που αποκόμισα σας αισθάνομαι (σχεδόν) όλους φίλους μου!!gl... Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2009 Το σημαντικότερο είναι αυτό... η Ελληνική κοινότητα του πόκερ ενώνεται και ακούγεται σαν μία φωνή! Συγχαρητήρια σε όλους και θα χαρούμε να σας ξαναδούμε στο επόμενο GSOP! Παράθεση
Guest Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 εγω είμαι καινούργιος αλλά θελω πολύ να παίξω σε ένα live πως δηλώνω συμμετοχή? Παράθεση
agelis Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 φιλε θα υπαρχουν ανακοινωσεις μεσα στην βδομαδα νομιζω για satellites αλλα και για απευθειας registration Παράθεση
Recommended Posts