_^ThEo^_ Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2009 geia sas paidia.stis proigoumenes analipseis ton 200-300 euro ta lefta empainan stin karta tin epomeni i tin deuteri epomeni ergasimi.tora ekana 3100 analipsi stin xreostiki tis kiprou kai perasan 3 ergasimes xoris neotera.exei kanei kaneis tosi analipsi??mipos dimiourgithike kanena provlima stin trapeza gia to poso auto?? Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2009 Δεν νομίζω η κάρτα αυτή να δέχεται τόσα χρήματα.Αν δέχεται τότε μπορεί να έχεις ένα μικρό πρόβλημα με την τράπεζα.Τώρα τί ακριβώς δεν ξέρω αλλά κάτι με την εφορία παίζει. Παράθεση
dimitris200 Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2009 kai egv eixa kanei analhxh 1500 sthn xrecstikh kyprou kai ekanan 12 ergasimes meres na mpoun .den nomizv na prokuxei kanena problhma kai sthn periptvsh sou isvs apla kathysterhsh Παράθεση
Brochet Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2009 Καθυστερούν πάντα 3-4 μέρες από την pkr και άλλες τόσες για να τα βάλει η τράπεζα τα λεφτά στην κάρτα.Δεν ξέρω και εγώ τι παίζει αλλά κάθε ανάληψη μου έκανε μια εβδομάδα.Τουλάχιστον γινόταν η ανάληψη Παράθεση
_^ThEo^_ Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2009 euxaristo gia tis apantiseis.tora thimithika.eixa kanei analipsi 650 euro kai egrapse completed paraskeui mesimeri kai deutera apogeuma itan ta lefta stin karta.tora egrapse completed triti apogeuma kai oute simera einai ta xrimata stin karta.mipos exei kanei kapoios allos analipsi tetoio poso stin kiprou mipos ftaiei auto?? Παράθεση
_^ThEo^_ Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 Ακόμα τπτ πάντως.Χθες μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της Κυπρου και μου ειπαν οτι για τετοια ποσα απο τετοιες εταιρίες κάνει 10 εργάσιμες.Τι να πω δεν ξερω Παράθεση
_^ThEo^_ Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2009 Παιδια ακομα τπτ.Αν μπορουσε καποιος να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων Παράθεση
arourel Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2009 20 μερούλες theo...Έτσιέμαθα απο έγκυρη πηγή ,μην αγχώνεσαι,το ίδιο πρόβλημα είχα και γω...Έκανα ανάληψη 24 Ιουνίου και παίζει να έχουν μπει σήμερα.Θα Κοιτάξω αύριο ,αν όχι θα περιμένω μέχρι την άλλη βδομάδα ...Αν θες ρίξε ένα τηλέφωνο στην Κύπρου και ρώτα ...ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ..+Δεν έχει όριο η κάρτα,σαν λογαριασμός ταμιευτηρίου λειτουργεί ...Απο δω και πέρα μικρές αναλήψεις...Στο ενδιάμεσο ΄εχω κάνει μικρότερες οι οποίες πιστώθηκαν σε 2 μέρες.... Παράθεση
arourel Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2009 Φίλε Theo η πρώτη ανάληψη που είχα πραγματοποιήσει στην κάρτα μου στις 23 Ιουνίου πιστώθηκε σήμερα οπότε θεωρώ πως δεν αργούν και τα δικά σου... Παράθεση
Thanows Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2010 Geias sas paidia! ithela na kano mia isos xazi erotisi. Xreiazetai pistotiki gia na ta pareis ta lefta?? an to kaneis me tin alli karta?, den ksero pos ti lene paybal mallon den eimai sigouros. Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2010 Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να πάρεις τα χρήματα από το λογαριασμό που έχεις σε μία εταιρία. Τις επιλογές μπορείς να τις δεις κάνοντας κλικ σε κάποιο σύνδεσμο που θα λέγεται withdrwal/ cashout ή κάπως έτσι. Η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι το moneybookers που είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι και μπορείς μέσω αυτού να βάλεις ή να βγάλεις χρήματα από και προς όλους τους λογαριασμους σου είτε τραπεζικούς είτε πιστωτικούς. Νομίζω μπορούν να στα βάλουν τα χρήματα σε πιστωτική κάρτα αλλά δεν γνωρίζω για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν. Δεν έχω χρησιμοποιήσει αυτή την επιλογή ποτέ... Παράθεση
subgr Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2010 ..εγώ πάντως έχω ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό και κάνω αναλήψεις απευθείας εκεί χωρίς να έχω ποτέ πρόβλημα εκτός απο κάποιες καθυστερήσεις μερικές φορές της τάξεως των 4-7 ημερών..Bwin/PKR/Partypoker/Fultilt όλα οκ.. Pokerstars που παίζω τώρα δεν έχω κάνει ακόμα ανάληψη αλλα τέτοιος γίγαντας δε νομίζω να έχει προβλήματα.. Παράθεση
Recommended Posts