mickie310 Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο Κίκης Ζήσης νικητής του Greek Series of Poker #2 **Τα αποτελέσματα του side event μάλλον είναι λάθος. Παράθεση
nasosnasou Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Είναι όντως λάθος. Θα ήθελα να είχα βγεί 2ος (Θανάσης Κιούσης) αλλά δυστυχώς για μένα ήμουν ο άτυχος του bubble (7ος)!!! Αλλά αν επιμένετε να με βγάλετε δεύτερο τότε θέλω και τα λεφτά της δεύτερης θέσης!!! Όχι άλλος να έχει το όνομα και άλλος τη χάρη! :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
moderator Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Μάλιστα έχετε δίκιο. Θα τα διορθώσουμε.Αυτή ήταν η λίστα που μας έστειλε ο κ. Τσονούλης με τα τελικά αποτελέσματα. Προφανώς τα πέρασε λάθος στο πρόγραμμα. Εμείς δυστυχώς έπρεπε να φύγουμε μετά τη λήξη του main event για να προλάβουν τα παιδιά από την Αθήνα το βραδινό τρένο.Θανάση ελπίζω στο επόμενο να γλιτώσεις το bubble και να κάνεις ένα καλό cash ! Παράθεση
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2009 Καλησπέρα και καλό μήνα σ'όλους!!!Το 1ο μου live τουρνουά! Άριστες εντυπώσεις!!!Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υπευθύνους της διοργάνωσης! Ραντεβού στο GSOP III... Δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσω!! Αξίζει... Παράθεση
Recommended Posts