GeorgeSadoor Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2009 Πρίν από λίγο είπα να παίξω λίγο limit omaha hi lo έτσι για να περάσει η ώρα και κόλλησα ολίγον.Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πότε παίρνω το lo και πότε όχι.Θα ήθελα από κάποιον που ξέρει να μου δώσει μερικά παραδείγματα σχετικά με το lo pot ή έστω να μου δώσει κάποια σελίδα/βίντεο ώστε να πάρω μια ιδέα.Ευχαριστώ. Παράθεση
didos69 Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2009 loipon to kalutero fullo einai to a2345 kai legetai weel. kendes kai xrwmata den metranai. kai gia na yparxei low se ena paixnidi tha prepei na exoun pesei katw toulaxistwn 3 fulla katw tou 8.ta vasika auta einai twra gia vivlia sugekrimena den kserw sunithws ta vivlia gia omaha exoun kai gia omaha hi/lo Παράθεση
Themis Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2009 Παιζεις με 2 φυλλα απο το χερι, και 3 απο τα 5 που ανοιγουν στη μεση. Αν με 2 φυλλα απο το χερι και 3 απο το τραπεζι κανεις πενταδα φυλλων, με 5 φυλλα μικροτερα ή ισα του 8 - και διαφορετικα μεταξυ τους - εχεις low. Αν υπαρχει low σε καποιον παικτη, τοτε αυτος κερδιζει το μισο pot, ενώ το άλλο μισό κερδίζει ο παίκτης με το καλυτερο high (πχ χρωμα , φουλ κλπ). Αν δυο η περισσοτεροι παικτες εχουν low, κερδιζει ο παικτης με το καλυτερο low.Ως καλυτερο low οριζεται το low με τα χαμηλοτερα 5 φυλλα. Γιαυτο και το καλυτερο low ειναι το Α-2-3-4-5 . Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2009 Eυχαριστώ για τις πληροφορίες.Λίγο περίπλοκο μου φαίνεται αλλά θα το μάθω.Είχα άλλο ένα πετυχημένο session πρίν λίγο.Οι παίκτες είναι ότι να ναι. :laugh: Παράθεση
Recommended Posts