Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 66
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

dld esi thes n m peis oti to na kaneis slowplay me aces einai lathos?? dn iparxei swstos tropos na pekseis ena hand..einai analoga tn peristasi..kai an parakoloutheis katholou poker after dark i high stakes 8a deis oti pane poli slow play me aces...

kai oso gia to hand auto egw tlxstn ipostiriksa tn gnwmi mu kai eipa gt einai etsi..dn eida apla ti leei to pokerland kai simfwnisa....

Δημοσίευση

Χέρι Πόκερ 30

Feb 25 2010 01:05:11

Χέρι Πόκερ 30

Sep 12 2009 13:33:09

Συγνώμη παιδιά αλλα εγω προσωπικά διαφωνώ. Κάνοντας reraise στα 80, δίνετε 4 προς 1 pot odds στον αρχικό raiser και στους 2 callers. Δεν υπάρχει περίπτωση να foldaroun. Απο εκεί και πέρα για μένα υπάρχουν 2 σενάρια:

1. call περιμένοντας απο τον maniac να κάνει move και

2. reraise της τάξης *5 τουλάχιστον επι του αρχικού raise (δηλαδή 175)

+1000

Δημοσίευση

ego tha paiza all in etsi oste na diokso oso pio polous mporo isos akoma kai na paro to pot se ekeino to seimio allios an m ekane kapios call tha eixe logika kapio megalo zeugos sto xeri KK QQ i isos k AK opote kai na ta dei tha einai poly piso se pithanotites o antipalos tora an tou katsi kapio set atyxisame.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Αδιαμφισβήτητα Raise, το σχέδιο να παγιδεύσουμε το SB έχει μόνο θεωρητικό ενδιαφέρον, ένα τραπέζι με 3 ή 4 αντιπάλους απέναντι στους άσους μας, ειδικά με τέτοιο action που καθιστά την πιθανότητα να κρατάει τουλάχιστον άλλος ένας άσσο, είναι καταστροφικό.

155$ μέσα στο pot, και αυτή τη στιγμή να τα παίρναμε χωρίς να χρειαστεί να δείξουμε καν τους άσσους, νομίζω ότι θα είναι μια πολύ ικανοποιητική εξέλιξη.

Raise από 135$ έως 175$ ανάλογα πως παίζουν όλοι αυτοί μέχρι τώρα, σκοπός του raise είναι.

Να φύγουν όσοι κρατάνε επικίνδυνα για straight χέρια, KJ, QK κλπ. δύσκολο να συμβαίνει αλλά ποιος ξέρει, και φυσικά τα μικρά προς μεσαία ζεύγη.

Αν κάποιος κρατάει ΚΚ είναι μέσα σχεδόν σίγουρα, αλλά μπορεί όποιος κρατάει τον άλλον Α να τον έχει με Κ και ίσως να κάνει το λάθος, ή κάποιος με QQ να κάνει το ίδιο λάθος.

Δημοσίευση

Πάμε all in και όποιος θέλει ακολουθεί. Παίρνουμε το ποτ και πάμε γιάλλα. Οποιος θέλει να τα δει ας ακολουθήσει αλλά θα μείνει τουλάχιστον ένας. όπου θα έχουμε σοβαρό πλεονέκτημα.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

προσωπικά θα έκανα ένα minimum 5raise ή all in δεν υπάρχει κάτι άλλο στη συγκεκριμένη περίπτωση για εμένα.Slow play με άσσους;το θεωρώ πολύ επικύνδινο μπορείς να χάσεις πολλά.. άσε που δεν νομίζω πως κάποιος παίκτης άνω του μετρίου θα σε πληρώσει μέχρι τέλους με slow play σχεδόν σίγουρα.Όσο για το φίλο DINNOZO TONY θα συμφωνήσω οτί τα περισσότερα χέρια μπορείς να τα παίξεις ανάλογα με την περίσταση(όχι βέβαια πάντα!) αλλά δεν νομίζεις οτί η λογική,οι παίκτες κ το επίπεδο στα high stakes είναι διαφορετικά ωστέ να μπορούμε να τα εφαρμόσουμε κ εμείς σε μικρά-μεσσαία επίπεδα;Το πόκερ είναι το ίδιο φυσικά αλλά νομίζω ο τρόπος κ η σκέψη είναι πολύ διαφορετική για να τα εφαρμόζουμε κ εμείς με επιτυχία.Απλά αυτά που κάνουν(όπως λες slow play άσσους)το κάνουν κ έχει επιτυχία για το δικό τους επίπεδο(άσε που αν καταλάβουν οτί κάτι πάει στραβά έχουν ένα πανεύκολο fold),Φιλικά αυτά τα λίγα!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Egw tha elega resta!!

Oti eixa kai den eixa..

Prepei na diokseis osw poio polous ginete apo tin stigmi pou exeis asous kai vlepeis se raise na mpenoun 3 atoma call den prepei na afisis afta ta 3 atoma na doun flop...

An to doun polu pithanw na doun kana xroma kamia kenta...

Osw poio polla atoma einai stin partida toso poio efkola paiftoun i pithanotites ton asson apo 90% sto 40%...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...