Provatos Δημοσίευση 3 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαίου, 2009 Επειδη εχω καποια διαφωνια και το μυαλο μου δεν φτανει ετσι ωστε να το υπολογισω:silly: μπορει καποιος να μου πει τι πιθανοτητες εχει καποιος να παρει στα χερια οποιαδηποτε κεντα στο stud ποκερ , αυτο που παιζεται στα καζινο γενικοτερα σε περιπτωση που παιζει μονο αυτος και ο dealer??? και αν ειναι ευκολο ποιες και του χρωματος??:silly: :silly: :silly: :side: Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 3 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαίου, 2009 Οι πάρακάτω αριθμοί είναι κάθε πόσες φορές θα το "βγάζεις" (μια στις....)1 pair _____ 1,4 2 pair _____ 213 of a kind _____ 47straight _____ 255flush _____ 509foul house _____ 6944 of a kind _____ 4.165 για να βρείς τα ποσοστά διαίρεσε το 1 με τα παραπάνω νούμερα και πολλαπλασίασε με το 100. Παράθεση
Κατσιμιχας Δημοσίευση 3 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαίου, 2009 Αυτό το έκτρωμα που παίζεται στα καζίνο μόνο καταχρηστικά μπορεί να ονομαστεί poker... Έλεος, τα καζίνο κατάφεραν να κάνουν το poker τζόγο. Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 3 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαίου, 2009 Λίγο που το είδα πριν 1.5 χρόνο το παιχνίδι πώς παίζεται και τις πληρωμές που δίνει υπολόγισα ορισμένες πιθανότητες και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι παιχνίδι με ληστρική γκανιότα! Σίγουρα >40%!Επίσης αποτελεί τη μέγιστη ιεροσυλία από πλευράς της Regency να ονομάσουν ένα παιχνίδι "Poker" από τη στιγμή που δεν υφίσταται μπλόφα. Παράθεση
Recommended Posts