dimitris39 Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Χρησιμοποιώντας το Poker Tracker **θα ηθελα να ρωτησω εαν το συγκεκριμενο προγραμμα κανει και για omaha και εαν ναι που μπορω να το βρω? Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2009 http://www.pokertracker.com/ <--- Εχουν κανει μια παραλλαγη για omaha αλλά δεν την εχω δοκιμασει εγω προσωπικα για να σου πω εντυπωσεις για αυτην συγκεκριμενα..Γενικα το pokertracker ειναι τρομερο εργαλειο για προσωπικη αναλυση και βελτιωση. Στην κεντρικη κοιτας αριστερα στην στηλη που λεει products και δες τις πληροφοριες για το Pokertracker Omaha. Φυσικα θα εχει δοκιμαστικη περιοδο να το δεις. Παράθεση
gstergio Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2009 παιδια το ποκερτρεικερ το αγοραζω η ?ειναι φρει Παράθεση
kostasD Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2009 στο pirate bay υπαρχει torrent και δουλευει κανονικα Παράθεση
d4ffyd3ck Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2009 στο pirate bay υπαρχει torrent και δουλευει κανονικα Ξερει κάποιος το link να μου το στείλει με message?plz Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2009 Αν μαζί με το pt εγκαταστήσετε και κανα keylogger μην εκπλαγείτε Παράθεση
kostasD Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 τι προτεινεις δηλαδη??να μην ξαναεγκαταστησουμε ποτε πειρατικο software? Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 kostasD έγραψε:τι προτεινεις δηλαδη??να μην ξαναεγκαταστησουμε ποτε πειρατικο software?Όχι. Ότι έχω εγκατεστημένο στο pc μου είναι πειρατικό εκτός από το HEM και ένα game που αν και το κατέβασα σπασμένο πήγα και το αγόρασα γιατί ήθελα να τους ενισχύσω για την καταπληκτική δουλειά τους. Στο 2+2 βγαίνουν σχεδόν εβδομαδιαία threads όπου λογαριασμοί γίνονται hacked. Τα keyloggers είναι κατά πολλούς ο ν1 λόγος. Οπότε ότι έχει να κάνει με το πόκερ και είναι πειρατικό το φοβάμαι. Προτιμώ να δώσω 50 ευρω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δεν περίμενα ότι χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση το αρχικό μου ποστ. Παράθεση
sofianos8891 Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 mia pou anaferthikate se poker software,mipws mporei na mou kapoios pws mporo na metaferw sto holdem manager ta plaisia pou bgainoun ap to hud sto trapezi?giati kryboun ta fylla merikes fores.. Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Με πατημένο το δεξί κουμπί του ποντικιού το μεταφέρεις όπου θέλεις Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Gouster έγραψε:Όχι. Ότι έχω εγκατεστημένο στο pc μου είναι πειρατικό Gouster, ρίξε μια ματιά έξω απ'το παράθυρο σου: Παράθεση
kostasD Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 δεν εχεις αδικο Gouster.πιστευω ομως οτι με ενα αντιvirus kai antispyware να ειμαστε ασφαλεις. (πιο πολυ το ελπιζω παρα το πιστευω) Παράθεση
csketos Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2010 bori kapios na mou pi pos kano efarmogh tou p.t. sthn pokerstars exo prospathisi kai de ta kataferno.pos prepei na fenete sthn othoni mou otan pezo?plz voithiste Παράθεση
tavou Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2010 csketos έγραψε:bori kapios na mou pi pos kano efarmogh tou p.t. sthn pokerstars exo prospathisi kai de ta kataferno.pos prepei na fenete sthn othoni mou otan pezo?plz voithistehttp://www.pokertracker.com/products/PT ... _Guide.pdf :cheer: Παράθεση
csketos Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2010 SE EFXARISTO FILE ALLA DE TO KATALAVENO.KANO FREE TRIAL KAI DE BLEPO TA TOUR POU EXO PEKSI Παράθεση
Recommended Posts