moderator Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 Τα παρακάτω nicknames προστέθηκαν σήμερα στη βάση των κερδοφόρων Ελλήνων παικτών σε online τουρνουά:J0hnny_Dr@m@drazikonstpanntsikal – Full Tiltmiltheo1980voukefalas4arourelpretaporterPO-KW-ERΕυχαριστούμε για την ενημέρωση! Υπενθυμίζουμε ότι αν επιθυμείτε να προστεθεί κάποιο nickname στη λίστα, στείλτε τα στοιχεία (nickname, network, κι αν επιθυμείτε και το όνομα) με email στο info@pokerland.gr ή απλά απαντήστε σε αυτό το thread. Παράθεση
moderator Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 Προστέθηκαν στη βάση:IlOVEtOwIN85Jimkoda7giorgio1972 (διορθώθηκε - είχε περαστεί λάθος)Thx για την ενημέρωση. Παράθεση
moderator Δημοσίευση 5 Μαίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαίου, 2009 Ok, ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Θα προσθέσουμε τα στοιχεία στη λίστα το συντομότερο.Επειδή εγώ έχω αναλάβει αυτή τη βάση και τώρα είμαι στο εξωτερικό, μόλις επιστρέψω (Τετάρτη), θα το κανονίσω. Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 7 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2009 MHN KSEXASEIS KAI TON DOCTOR636 NA BALEIS STHN LISTA!TO PAIDAKI EXEI STOXO IMERISIO NA KERDISEI +30000 EYRO ALLA SYNEXOS DEN TOY KATHETE KAI TA XANEI OLA!!!GIA BALTON STIN LISTA---TIMIS ENEKEN--!!! Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 12 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Μαίου, 2009 Τώρα που σταμάτησε να με ντροπιάζει δεν προσθέτετε και τον gp18089(Full Tilt) στη λίστα; Παράθεση
moderator Δημοσίευση 12 Μαίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Μαίου, 2009 οκ Γιώργο, το προσθέσαμε στη λίστα μαζί με μερικά ακόμη nicknames που μας ΄ήρθαν τις τελευταίες μέρες.Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Παράθεση
Duke_97 Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 nick: lipasvagnetwork: ongameonoma: Lipas Vangelis Παράθεση
liondani Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Ο αδερφός μου Θωμάς παέι πολύ καλά στο PARTYPOKERΕχεί μια βαθμολογία 98% περίπου με $3000 δολάρια κέρδοςUser Name TOMAS_SCHW Βάλτε τον στην λίστα παρακαλώ. Όσον αφόρα εμένα περιμένω καλύτερα αποτελέσματα και θα σας ανακοινώσω και το δικό μου nickname Παράθεση
moderator Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Οκ, ο TOMAS_SCHW προστέθηκε στη λίστα μας. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Εύχομαι και σε σένα σύντομα επιτυχίες. Παράθεση
Recommended Posts