Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Οι Έλληνες με τα περισσότερα κέρδη σε online τουρνουά – Νέα εφαρμογή του Pokerland **

Tα δικά μου σχόλια και παρατηρήσεις συνοψιζονται σε μια λέξη: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Μπράβο Σταύρο που έκανες πραγματικότητα μια ιδέα που είχαμε από καιρό! Ειλικρινά χαίρομαι να συνεργάζομαι μαζί σου!

Δημοσίευση

Είναι βέβαιο ότι έχουμε παραλείψει παίκτες σε αυτούς τους πίνακες, αφού είναι αδύνατο να γνωρίζουμε όλα τα nicknames, ώστε να μπορέσουμε να αντλήσουμε τα στατιστικά. Για το λόγο αυτό θα θέλαμε τη βοήθεια σας. Αν κάποιος παρατηρήσει ότι το δικό του account δεν βρίσκεται στους πίνακες, ενώ θα έπρεπε να είναι, παρακαλούμε να μας το δηλώσει με προσωπικό μήνυμα σε εμένα ή στον poliscas, για να μπορέσουμε να τον συμπεριλάβουμε.

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αν και πάλι ξεχασμένος είμαι. Εκτιμώ πάντως ότι, θα ήταν πιο αντπροσωπευτική η εικόνα αν κάνατε merge τα accounts κάθε παίκτη όπου τουλάχιστον γνωρίζετε τα ονόματα. Νομίζω ότι δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να γίνει.