baskont Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Οι Έλληνες με τα περισσότερα κέρδη σε online τουρνουά – Νέα εφαρμογή του Pokerland **Tα δικά μου σχόλια και παρατηρήσεις συνοψιζονται σε μια λέξη: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!Μπράβο Σταύρο που έκανες πραγματικότητα μια ιδέα που είχαμε από καιρό! Ειλικρινά χαίρομαι να συνεργάζομαι μαζί σου! Παράθεση
baskont Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2009 Είναι βέβαιο ότι έχουμε παραλείψει παίκτες σε αυτούς τους πίνακες, αφού είναι αδύνατο να γνωρίζουμε όλα τα nicknames, ώστε να μπορέσουμε να αντλήσουμε τα στατιστικά. Για το λόγο αυτό θα θέλαμε τη βοήθεια σας. Αν κάποιος παρατηρήσει ότι το δικό του account δεν βρίσκεται στους πίνακες, ενώ θα έπρεπε να είναι, παρακαλούμε να μας το δηλώσει με προσωπικό μήνυμα σε εμένα ή στον poliscas, για να μπορέσουμε να τον συμπεριλάβουμε. Παράθεση
agelis Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2009 πολυ ωραια δουλεια,συγχαρητηρια and keep up the good work:) Παράθεση
J0hnny_Dr@m@ Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 emena giati den me vazete?? tsekarete episis gunslinger(athens) kerdise sunday million Παράθεση
sir Achil Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 pantos to poker rankings den exei dedomena apo heads up tou pokerstars opou pezoun para polloi:ohmy: tha itan kai poli endiaferon mia analogi lista apo cash games:cheer: Παράθεση
agelis Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 νομιζω εχει και απο heads up:dry: Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αν και πάλι ξεχασμένος είμαι. Εκτιμώ πάντως ότι, θα ήταν πιο αντπροσωπευτική η εικόνα αν κάνατε merge τα accounts κάθε παίκτη όπου τουλάχιστον γνωρίζετε τα ονόματα. Νομίζω ότι δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να γίνει. Παράθεση
Themis Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 Giorgio, εισαι ο Γιωργος ο Πιττας ετσι δεν ειναι; Γιατι ξεχασμενος; Στον πινακα ειδα το account σου σε Stars και Οngame. Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 Themis έγραψε:Giorgio, εισαι ο Γιωργος ο Πιττας ετσι δεν ειναι; Γιατι ξεχασμενος; Στον πινακα ειδα το account σου σε Stars και Οngame.Τώρα ΟΚ. Παράθεση
skwinner Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2009 .... για βαλτε και μενα ρε παιδια ... Παράθεση
Recommended Posts