Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Από $100 σε $10,000 μέσα σε 2 εβδομάδες παίζοντας μόνο low stakes sit & go's !! **

Εκπληκτικό επιτευγμα!

Εκπληκτικότερο όλων βεβαια το γεγονος οτι καταφερε να crash-αρει το twoplustwo.com την 14η μέρα λιγο πριν καταφερει να έχει τα 10Κ στο account του. Όλη η online ποκερικη κοινοτητα παρακολουθούσε την εξέλιξη με αποτέλεσμα να πέσουν οι servers απο τα συχνα reloading!Εκπληκτικό επιτευγμα!

Εκπληκτικότερο όλων βεβαια το γεγονος οτι καταφερε να crash-αρει το twoplustwo.com την 14η μέρα λιγο πριν καταφερει να έχει τα 10Κ στο account του. Όλη η online ποκερικη κοινοτητα παρακολουθούσε την εξέλιξη με αποτέλεσμα να πέσουν οι servers απο τα συχνα reloading!

Απο το prop bet κερδισε 36Κ και όχι 90Κ οπως αναφέρει το αρθρο συν ~2Κ απο τα FPPs. Συνολικα δηλαδη $46,000 με $100 σε 15 μέρες!!

Ακόμα και για μερικούς απο μας που γνωρίζουν τον Thomas απο το pokerstrategy.com και τις ικανοτητες του στο multi tabling, το volume των 600-700 sng's καθημερινα επι 15 μέρες φαντάζει αν μη τι άλλο τρέλα!

Παρεπιπτωντως, ξεκίνησε το bankroll του πριν ~2 χρονια στο

http://www.pokerstrategy.com/uHQA4Z με $50 free!

Δημοσίευση

JimmyP έγραψε:

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Από $100 σε $10,000 μέσα σε 2 εβδομάδες παίζοντας μόνο low stakes sit & go's !! **

Παρεπιπτωντως, ξεκίνησε το bankroll του πριν ~2 χρονια στο

http://www.pokerstrategy.com/uHQA4Z με $50 free!

Απαγορεύονται τα ref links!:whistle:

Δημοσίευση

Φίλε Provate

θα βγάλουμε ένα άρθρο αύριο-μεθαύριο με τους Έλληνες παίκτες που έχουν ξεπεράσει τις 5.000 ευρώ κέρδη σε τουρνουά, από 1/1/2009. Νομίζω οτι θα βγουν πάνω από 20. Με μερικούς να έχουν ξεπεράσει τις 20.000, μόνο από τουρνουά! Κάποιοι έχουν ξεπεράσει τις 50.000. Νομίζω μια χαρά στατιστικά, έτσι, που θα τα ζηλεύαμε όλοι μας!

Οι παίκτες που θα διαβάσεις είναι Έλληνες, δεν είναι άγνωστα nicknames του εξωτερικού. Μπορείς να τους δεις σε κάθε συγκέντρωση πόκερ Ελλήνων. Μπορεις να τους τσιμπήσεις αν θες, για να δεις αν πράγματι έχουν σάρκα και οστά και δεν είναι μια οφθαλμαπάτη που σκαρφίστηκαν οι Ελληνικές εταιρείες για να σε πείσουν να "πιστέψεις στο όνειρο".

Μόλις βεβαιωθείς ότι είναι humans και όχι marketing tricks, προσπάθησε να παρακολουθήσεις λίγο το παιχνίδι τους κάθε φορά που τους βλέπεις στο internet. Προσπάθησε να εντοπίσεις λάθη, προσπάθησε να συγκρίνεις το δικό σου παιχνίδι με το δικό τους. Πόσο συχνά κάνουν fold αυτοί και πόσο εσύ.

Δημοσίευση

Προσπάθησε να εντοπίσεις με ποια αρχικά χέρια μπαίνουν στα ποτ, ή κάνουν raise και από ποια θέση. Παρακολούθησε τους όμως καλά, τους ίδιους ανθρώπους που τσίμπησες στη Γευγελή (ή αλλού), για πολύ καιρό, όχι για 10 λεπτά!

Έπειτα, κάνε τον κόπο να πεταχτείς σε ένα βιβλιοπωλείο και πιάσε ένα βιβλίο για το πόκερ. Επειδή έχω παίξει πολλές φορές μαζί σου σε Ελληνικά τουρνουά, σου συνιστώ να προτίμησεις ένα βιβλίο για λίγο πιο advanced από αρχαρίους. Διάβασε το, κατάλαβε το. Κάνε μετά μια δοκιμή να παίξεις ξανά πόκερ. Θα δεις ότι το ίδιο παιχνίδι που έπαιζες πριν, θα σου φανεί πια πολύ διαφορετικό.

Αφιέρωσε χρόνο, αρκετό χρόνο που ελπίζω να έχεις. Παίξε μερικές δεκάδες χιλιάδες χέρια σε όρια που δεν θα σε πονέσουν οικονομικά, αν κάτι πάει στραβά. Σε 6 μήνες έλα πάλι εδώ σε αυτό το ποστ.

Και πες μας τότε αν η γνώμη που έχεις τώρα για το "όνειρο" όπως λες, θα είναι η ίδια ή αν θα έχει αλλάξει, έστω και λίγο...

Δημοσίευση

Φιλε μου Baskont

Καταρχην να ξερεις οτι δεν διαφωνώ πως υπάρχουν παίκτες οι οποίοι casharouν συστηματικά και φυσικα μεταξυ τους και πολλοι ελληνες. Δεν βλεπω φαντάσματα ουτε θα μιλήσω για τις κλασσικες αηδιες περι rigged κλπ. Εκεί που διαφωνώ ειναι στη νεα μόδα των τελευταίων μηνων το "εκανε το 1 δολλαριο 1000 σε 3 μερες", "επαιζε ενω μαγειρευε και κερδισε 1.000.000 δολλαρια" , "φοιτητης κερδίζει πανω απο 3.000.000 δολλαρια το χρονο" και τετοια τα οποία θεωρω οτι στοχεύουν καθαρα στο να προσελκύσουν νεα προσπάθειες κυρίως απο είδη παιχτες.

Αν οντως έχεις προσεξει το ψευδωνυμο μου και μαλιστα εχεις καταφερει να βγαλεις και μερικα συμπερασματα ισως να ειναι και ενας απο τους λογους για τις επιτυχιες καθως εγω παρ'ολο που το nick σου ειναι γνωστο δεν εκανα τον κόπο να σε παρατηρήσω.

Προσωπικά μετα απο κοντα 1 χρόνου πόκερ θεωρω οτι στα micro stakes ειναι αδυνατο να βγαλεις κερδος εκτος αν εισαι πολυ τυχερος γιατι εκει το παιχνιδι που παιζεται μονο ποκερ δεν μπορει να λεγεται και το κυριο προβλημα μου καθως και το βασικο των περισσοτερων κατα τη γνωμη μου ειναι το να παιζεις καλα επι ωρες και μερες.

Τωρα απο εκει και περα καποιοι,οι οποιοι πιστευω ηταν και πολλοι, κατεθεσαν το κατοσταευρο με σκοπο να μιμηθουν τον χαρακτηρα της διαφημισης κατι που δεν πιστευω οτι ειναι αρκετα υγιες για τον χωρο, όπως επισεις και το οτι σβήστηκε το πρωτο μου ποστ.

Επαναλαμβανω κλεινωντας οτι αγαπω το παιχνιδι και ξερω πολυ καλα τα προβληματα μου για αυτο και πλεον παιζω σε μια αλλη βαση περαν του συστηματικου. Σαφως και υπαρχουν επιτυχημενοι παικτες οι οποιοι δεν ειναι αυτοι οι οποιοι "κατεθεσαν 100 δολλαρια " και τα εκαναν 10000 σε 15 μερες.

Φιλικα

Δημοσίευση

Ο boku ήταν ήδη winning player. Πριν οργανώσει το propbet είχε βγάλει πάνω από 100 χιλιάδες από τα sng. Το αν τα κατάφερε ή όχι δεν έχει σημασία για εμένα, που παρακολουθούσα την πορεία του σχεδόν κάθε μέρα. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το γεγονός ότι ένας άνθρωπος μπορεί να παίζει 14 ώρες πόκερ την ημέρα για 2 εβδομάδες με 40-50 τραπέζια ταυτόχρονα.

Το ότι το pokerstars άδραξε την ευκαιρία να το εκμεταλλευτεί για να προμοτάρει τα sngs είναι λογικό. Αν ο κάθε αρχάριος παίκτης νομίζει όμως ότι μπορεί να καταθέσει 100$ και να μιμηθεί το επίτευγμα του boku είναι πολύ γελασμένος.

Αν θυμάμαι καλά ο townsent σε ένα well που είχε κάνει απάντησε θετικά σε μια ερώτηση για το αν μπορεί να αρχίσει από τα micros με το ανάλογο bankroll και να φτάσει στα high stakes, και μάλιστα εκτίμησε ότι μπορεί να το κάνει σε έναν μήνα. Χαίρω πολύ. Δεν λέω, θα ήταν τρομερό επίτευγμα, αλλά δεν αποτελεί για μένα παράδειγμα το συγκεκριμένο κατόρθωμα καθώς μιλάμε για παίκτες που είναι ήδη high stakers . Ιστορίες που με εμπνέουν είναι αυτές όπως του mbolt1 που πριν από έναν χρόνο ακριβώς έπαιζε 50NL και τώρα παίζει 1000 & 2000NL.

Provatos έγραψε:

Προσωπικά μετα απο κοντα 1 χρόνου πόκερ θεωρω οτι στα micro stakes ειναι αδυνατο να βγαλεις κερδος εκτος αν εισαι πολυ τυχερος γιατι εκει το παιχνιδι που παιζεται μονο ποκερ δεν μπορει να λεγεται και το κυριο προβλημα μου καθως και το βασικο των περισσοτερων κατα τη γνωμη μου ειναι το να παιζεις καλα επι ωρες και μερες.

Φίλε provatos η γνώμη μου είναι ότι κάθε limit είναι beatable και φυσικά και τα micros. Εγώ προσωπικά παλεύω εδώ και 2 μήνες στο 50NL. Πλησιάζω τα 90 χιλιάδες χέρια, είμαι μόνο 12 buyins επάνω, αλλά είναι πασιφανές ότι είναι beatable. Σε κάθε τραπέζι που παίζω υπάρχουν τουλάχιστον ένας με δυο παίκτες που παρακαλάνε να σου δώσουνε το stack τους. Δεν ξέρω τι stakes παίζεις εσύ αλλά θα σου πω αυτό. Έχω έναν κολλητό που άρχισε να παίζει playmoney γύρω στον Νοέμβριο. Στις αρχές του χρόνου έκανε μια δυο μικρές καταθέσεις και έπαιζε 10NL. Όταν βρέθηκε στα πρόθυρα να χάσει και την τρίτη κατάθεση των 50$ καθίσαμε και κάναμε πρώτα μια κουβέντα για starting hands, equity, preflop play, odds κτλ , τον παρακολούθησα να παίζει και αυτός εμένα, και βάλαμε κάποιος στόχους. Μέσα σε μια εβδομάδα από εκεί που έπαιζε το 50% των χεριών του, πήγε στο 20/10 περίπου. Τώρα μετά από ενάμιση σχεδόν μήνα, έχει παίξει περίπου 10 χιλιάδες χέρια, με stats 17/11 και έχει κερδίσει 5,5 buyins. Οκ το δείγμα είναι πολύ μικρό αλλά καθόλου άσχημα για έναν αρχάριο ο οποίος πριν 3 μήνες έπαιζε playmoney και τώρα κερδίζει με 6bb/100 χέρια.

Τεσπα, ξέφυγα από το θέμα. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως το “όνειρο” μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το όνειρο ενός αρχάριου πρέπει να είναι του στυλ, θα βάλω 100$ θα μάθω να παίζω sng, και σε ένα χρόνο από τώρα θέλω να είμαι στην θέση να βγάζω 10 χιλιάδες $ σε 2 εβδομάδες, και όχι να βάλω 100$ να ανοίξω όσα περισσότερα τραπέζια μπορώ και σε 2 εβδομάδες από τώρα να έχω 10κ$, όπως έκανε ο boku.

Δημοσίευση

Provatos έγραψε:

Φιλε μου Baskont

Προσωπικά μετα απο κοντα 1 χρόνου πόκερ θεωρω οτι στα micro stakes ειναι αδυνατο να βγαλεις κερδος εκτος αν εισαι πολυ τυχερος γιατι εκει το παιχνιδι που παιζεται μονο ποκερ δεν μπορει να λεγεται και το κυριο προβλημα μου καθως και το βασικο των περισσοτερων κατα τη γνωμη μου ειναι το να παιζεις καλα επι ωρες και μερες.Φιλικα

Να σου κάνω ένα βιντεάκι να δείς πώς βγάζεις 3 ευρώπουλα σε 15 λεπτά σε τραπέζι με blinds 0,02/0,04 ευρώ?:woohoo: