Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τρέφω πολύ μεγάλο σεβασμό στον Greenstein, και πιστεύω πως μετά τον durrrr, είναι ο καλύτερος παίκτης της συγκεκριμένης παρέας. Θεωρώ όμως πως σε 7 way pot, me paired flop, oι ΑΑ πάνε εύκολα πάσο στο flop, κυρίως λόγω του call του ψαρωμένου Eastgate. O Eastgate, θα έκανε call εκεί, μόνο με το 2 ή με ΤΤ. Όσο για το φύλλο του Eastgate, μάλλον θα έκανα donkey fold στο turn. Δεν είναι τυχαίο, πως αυτό το κωλόπαιδο ο durrrr, απλά δεν παίζεται, στο texas hold’em. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, και ούτε πρόκειται ποτέ να κάνω τέτοιο move. Γι αυτό το λόγο και δεν τολμώ να κρίνω το play του durrrr.

Δημοσίευση

Symfwnw me to ncsir. H idiofyia tou durrr den egkeitai sto oti katalabe ta pithana fylla tou Eastgate: 2x, TT (ligotero pithano giati eixe o idios T - poly shmantiko stoixeio ths bloffas omws)

Auto ligo poly to briskoun oi pio polloi paiktes

Alla sto oti "diabase" ton antipalo tou oti tha petaksei ta perissotera 2x hands kai oti de distase na pontarei ena arketa megalo poso

Fysika tha mporouse na eixe o Eastgate TT kai meta oloi tha legane "ti malakas pou einai o durrr"

Profanws de tha eixe allaksei tipota. To move tou durrr tha htan pali aksiothaymasto, alla h pleiopshfia twn opadwn einai results oriented

Δημοσίευση

Απιστευτη η δεξιοτεχνια του ποκερ στα high stakes . Παρακολουθησα ολο το επεισοδιο

και η κινιση του Ντουρ ηταν όλα τα λεφτα , ειδικα όταν αντιμετωπιζεις θρυλους του ποκερ

Πραγματικο μαθημα για οσους παρακολουθουν και ασχολουνται σοβαρα με το ποκερ

Αναλογη μπλοφα εκανε ο Νεγκρανου στο περσινο champion NBC heads up στον Ματασαου

Ο Μπαρυ στα περσινα high stakes ψαρωσε τον Ελεζρα που ειχε τοp pair Aσσο και αλλα

Πολλα. Νομιζω ότι εξαρταται από τις καταστασεις όπως λενε και οι Αμερικαναδες και κυριως το μεγεθος του πονταρισματος. Αν καποιος ειχε λογο να κανει call αυτος ηταν

Ο Eastegate, αλλα κατά τη γνωμη μου ειχε αρκετους λογους να παει και fold αδυναμο κικερ και ότι θα επρεπε να πονταρει όλα χρηματα που ειχε μπροστα του. Γενικα κι

Οσα μαθαινω από εδώ μεσα και γενικα οσα μαθαινω ακομα δεν πονταρεις ολο σου

Το stack αν δεν εχεις λαβει ολες τις παραμετρους υπ οψιν σου, γιατι μπορει να κερδισεις

Μια φορα ένα τεραστιο χρηματικο ποσο αν κανεις call σε μια τετοια περιπτωση και να

Χασεις μελλοντικα 10, και σκοπος είναι να εισαι μακροχρονια κερδισμενος κι όχι

Παροδικως .Αυτη είναι και η διαφορα των επαγγελματιων με τους ερασιτεχνες.

Αν με ρωτουσαν πριν το συγκεκριμενο βιντεο και μιας και ειμαι καινουργιος

Στο αθλημα θα ελεγα ότι θα εκανα call γιατι εχω 3 φυλλα μεχρι το φλοπ και μπορει

Να πανηγυριζα γιατι θα κερδιζα , αλλα μετα την εξελιξη αυτου του παιχνιδιου

Αναθεωρησα το call μου γιατι σε παρομοιες καταστασεις στο μελλον μαλλον θα εκλαιγα

Γιατι εχασα και θα εχανα αρκετες φορες

Δημοσίευση

Καλα αυτος που ανεφερε ο gigidis ειναι ακομα πιο τρελαμενος

μεγαλη μαφια εχει κρατησει 92sh κι εχει βγαλει flush ο φακιρης . Εγω να ρωτησω το εξης , αν ο eastgate θα μπορουσε

πριν να κανει reraise τα 37000 tou durr δειχνοντας τη δυναμη

του φυλλου του γιατι με ενα απλο call δινεις εδαφος σε εναν

πολυ aggresive παιχτη να σε κοψει.

Δημοσίευση

o durrrr ηξερε οτι σε ενα multiway pot 8 ατομων o eastgate δε θα εκανε με τπτ call τετοιο ποσο χωρις το 2 , η α10(αν και ουτε αυτο το χερι ειναι πιθανο , γιατι ειναι για raise οχι για call) , αφου το board δεν ειχε draws.

Ο durrrr ξερει οτι ο barry εχει premium hand ... ολοι το ηξεραν , και δεν ειχε

σιγουρα το 2.

ο dwan ηξερε οτι ειχε το 2 ο champ , αλλα πιστευε πως θα το πεταξει αν δεν εχει καλο kicker , αφου φοβαται πολυ τα ποσα που παιζονται , και φαινεται πως παιζει πολυ πανω απο τα χρηματα που μπορει και πρεπει να διαθεσει ο νεαρος , ο τροπος που παιζει το δειχνει ξεκαθαρα αυτο.