Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

TSINT έγραψε:

OTI EINAI NA KATSEI THA KATSEI

Έλα όμως που δεν κάθεται!

Προχθές πονούσε το στομάχι μου, σήμερα το χέρι μου καθώς έριξα γροθιά στην οθόνη εχθές το βράδυ. Παίζω πόκερ 4-5 χρόνια και δεν είχα φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο. Αφού σκέφτομαι να βάλω κάτω από την πολυθρόνα σακούλα για τους εμετούς όπως στα αεροπλάνα.

TSINT έγραψε:

KAI OXI ALLA....TELEYTAIA!!!

Δεν έχει άλλα… τελευταία. Έκανα transfer 100$ στον λογαριασμό που παίζω τώρα (γιατί δεν είχα βάλει αρχικά 30 buyins) και τα υπόλοιπα ανάληψη. Έλα όμως που ο Howard και το κωλοσοφτγουερ του δεν με αφήνουνε να αγιάσω. Π*ύστη, γ*αμημένε, μπηνέ, να σου καούνε οι servers σου ρε κ*ργιόλη.

Anyway, thx για το reply Tsint

Δημοσίευση

Χαχαχαχα καταπληκτικό άρθρο!!!

Ναι, έπειτα από ένα σερί bad beat coolers κτλ που κράτησε ώρες, και όταν οι παπάδες μου χάσανε από 82ο μπορείς να πεις ότι τίλταρα. Το ίδιο θα σου πουν και οι μισοί ένοικοι της πολυκατοικίας

Δημοσίευση

Gouster έγραψε:

Έλα όμως που ο Howard και το κωλοσοφτγουερ του δεν με αφήνουνε να αγιάσω. Π*ύστη, γ*αμημένε, μπηνέ, να σου καούνε οι servers σου ρε κ*ργιόλη.

Μου θυμησες το εξης σκηνικο :

Σε τουρνουα στο FullTilt, Satellite για το WSOP Main Event : Καμια 100-ρια θεσεις, το βραβειο. Για την ακριβεια, 100 ακριβως.

Το πετυχαινω στο bubble. 101 παικτες. Και ανοιγω το τραπεζι που βρισκεται ο , εκεινη τη στιγμη, 101ος παικτης του chip count.

Απεχει 3 hands απο το Big Blind, το οποιο Big Blind ειναι σχεδον ισο του stack του. Κοινως, οταν ερθει η ωρα του, μπαινει all-in. (Λογω antes κλπ).

Ο παικτης στη θεση 100 στο chip count εχει περιπου ιδιες μαρκες, αλλα μολις εχει φυγει το SB απο αυτον - κ επομενως "αργει" να μπει σε φαση all-in.

Αρχιζει λοιπον ο 101-ος παικτης να γραφει στο chat ασταματητα :

MOVE ME HOWARD LEDERER! MOVE ME HOWARD LEDERER!

ειχα λιωσει στα γελια....

Τελικα αποκλειστηκε . *ouch*

Δημοσίευση

Gkantemia re Gouster!!

Nomizw omws oti eisai se kalo dromo kai se kala xeria me ton tolpkr

O palios sou coach, xwris na thelw na pw kati arnhtiko, fanhke na se piezei na paizeis polla hands, kati pou mallon exhgeitai logw tou deal pou eixate

Nomizw oti den prepei s'ayth th fash na piezeis ton eayto sou na paiksei poly (hands/trapezia) logw tou kindynoy tou tilt alla kai tou na paizeis pio robotika me apotelesma na mhn eisai arketa sygkentrwmenos sto pws na beltiwseis to paixnidi sou.

Kalytera na paizeis osa hands aisthanesai aneta kai ligotera trapezia wste na eisai oso to dynato pio sygkentrwmenos sto paixnidi. Epishs poly shmantiko n'afierwneis poly wra ektos trapeziou, isws perissotero ap'oso paizeis.

Good luck